Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη καταρχάς για την ενόχληση απλά χρειάζομαι την βοήθειά σας πάρα πολύ γιατί διάβασα πολλά από τα υπόλοιπα θέματα και δεν έβγαλα άκρη!

Λοιπόν, η απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα!

θέλω να είναι όσο πιο καλή γίνεται γιατί περιμένω ΠΆΡΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ καιρό!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelCatalogEntryComparison?storeId=99452&langId=-18

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον 3DJIN καταρχάς...

Η απόσταση είναι 2.8-2.9 μέτρα(280-290 cm) σταθερά(το πολύ η απόσταση να ανέβω κατέβει 0.1-0.2μετρα) σε κλειστό χώρο(δωμάτιο)γι αυτό κοιτάω 40...Τώρα έχω μία 14'σκεψου και στο σαλόνι μία εκ είναι καλά...

Συνήθως με κλειστά φώτα που παίζει ρόλο και αυτό στις μεγάλες τηλεοράσεις...

Επεξ/σία από zarkof
Δημοσ.

τελεια,θα εχεις full cinematic experience στο χωρο σου με μια 55"

Το link που εβαλες δεν βγαζει τιποτα,βαλε ξεχωριστα τις tv που θες

Παντως σε καμια περιπτωση μην πας κατω απο 48"

μη σε τρομαζει η αποσταση,ειναι ιδανικη για ταινιες 

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PANASONIC-TX-40AX630E,99452,498527,1632668.html?langId=-18

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE40H7000SLXXH,99452,498527,1226373.html?langId=-18

Την τηλεόραση την θέλω για να μπορεί να μπαίνει ίντερνετ άνετα,να ανοίγω YouTube κτλ έχω το ρουτερ στο δωμάτιο, να πιάνει ασύρματο,να μπορώ να συνδέω το κινητό ή κάποια άλλη συσκευή,αγώνες, 3D ταινίες μπορεί να έρθει και η αγορά ps4(blu-ray) αργότερα αν βρω τα €...κτλ

κ η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να ανέβω σε ίντσες...

Δημοσ.

Μιλάμε για υπνοδωμάτιο? Αν ναι η 55'' ειναι όντως υπερβολή.

Σε 40'' θα προτεινα Samsung UE40H6400 για την πολυ καλη πλατφόρμα smart που εχει (μιας και ανέφερες οτι σε ενδιαφέρει αυτο.) εχει αξιοπρεπή εικόνα και πολυ καλο player.

Υπάρχει και σε 48'' που ειναι κατι το ενδιάμεσο παλι μέσα στο budget σου. Ανάλογα τον χωρο που εχεις.

Δημοσ.

Η πανασονικ ειναι 4Κ και μάλιστα με PVA πάνελ. Ειναι καλή πρόταση. Βεβαία το 4Κ σε 40'' ειναι και λιγο ανούσιο. Υστερει σε smart αλλα εχει καλη ποιότητα κατασκευής.

Η 7000 εχει πολυ καλη εικονα σαν full HD και κορυφαία πλατφόρμα σμαρτ. Απλα αυτη δεν ειναι με ultra clear panel οπως η 46'' και η 55΄΄. Αποτελει καλη προταση και αυτη εφοσον σε ενδιαφέρει το smart.

Θα ελεγα να τις δεις απο κοντα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ graphist83...

Λίγο αδύνατον να τις δω από κοντά...δυστυχώς αλλά κλείνω περισσότερο στην Panasonic..Ελπίζω να μην πέσω τόσο έξω λόγω smart...σε σχέση με την Samsung...αλλά αυτό το 4Κ θα ήθελα να το έχω αν κ από ότι κατάλαβα λίγη σημασία θα έχει στις 40 ίντσες...

Δημοσ.

Εχει διαφορα στο smart. Βασικα μερα με νυχτα. Εγω θα επελεγα την 7000 για πολλους λογους. Τωρα εσυ αποφασιζεις. Αλλα γουρουνι στο σακι ειναι λαθος. Ειδικα στην tv.

Δημοσ.

Sony w706b.

Από πολλούς η καλύτερή επιλογή του 14.

Χάνει ίσως στο θέμα smart κάπως όμως κερδίζει στην εικόνα

Μπα ουτε καν.... Και σε εικονα....

Η7000 πριν το calibration

pre-rgb.png

pre-de.png

W700 πριν το calibration

pre-rgb.png

pre-de.png

H7000 calibrated

post-de.png

W700 calibrated

post-de.png

H 7000 delta errors

post-strack-de.png

W700 delta errors

post-strack-de.png

Ξεκάθαρα πριν και μετα το calibration η 7000 εχει μακράν ανώτερο - ακριβέστερο πανελ και ρυθμιστικά ικανά για τελειότερο αποτέλεσμα. Ναι μεν και οι δυο εχουν εξαιρετικές επιδόσεις και κονταρομάχονται αρκετα κοντά αλλα η 7000 εχει πληρέστερο gamut και κατα το THX ανώτερες επιδόσεις.

Αρα η W700 δεν ειναι η καλύτερη TV  Ισως να ειναι καλο value for money αλλα αυτό ειναι κατι αλλο.

Δημοσ.

Η Panasonic...tx-40ax630e...??? Πώς είναι...??? Το 4κ ας πούμε κ το smart της το 3d της για πέταμα τελείως???! Γενικά πείτε μου

κ πως η Samsung 7000 πείτε μου...

ευχαριστώ πολύ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...