sakis13sakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ωταν ανοιγω τη κονσόλα μου βγαζη απο κατω απο τα ντεμο και τα παιχνιδια του πλας λουκετο και δεν μπορω να παιξω τη φτεη ? αργη γενικα να συνδεθη στο ιντερνετ αλα και ωταν συνδεομαι μου βγαζη λουκετα τη να κανω
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε αυτό Settings>PSN>Restore licences
sakis13sakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 το εκανα τιποτα και εχω και πλας κατεβασα το dlc του infamous και δεν μπορω να το παιξω
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Settings>PSN>Activate as your primary ps4 1
sakis13sakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Activate ειναι ουτε μηνα δεν το εχω να το παω πισω απτο κοτσοβολο το πηρα
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή, λογικά κάποια ρύθμιση θέλει. Εκτός κι αν το dlc του Infamous είναι region locked. Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.
sakis13sakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εγω πος να το ρηθμησω ο μαυρος δεν πηραξα τιποτα ειμαι αθοως
sakis13sakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Settings>PSN>Activate as your primary ps4 αυτο ηταν Settings>PSN>Activate as your primary ps4 ευχαριστω
driftingcris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Settings>PSN>Activate as your primary ps4 Activate ειναι Settings>PSN>Activate as your primary ps4 αυτο ηταν ευχαριστω complete story of insomnia.gr 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Παλι καλα που δεν φωναξες κλειδαρα...χαχα!
Atlantas12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλημέρα παιδιά.εχω και προβλήματα με το λουκέτο. Εχω κάνει ολα τα παρακάτω και δεν βγάζω άκρη.
Tzoniiikggarazw Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Παιδια δεν με αφηνει να παιξω τα ονλινε παιχνιδια μου και οταν τα παω μου λεει να κανω τον λογαριασμο μου ενεργοποιηση ως κυριο και οταν το κανω μου βγαζει σφαλμα
Tzoniiikggarazw Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Παιδια καλησπερα μπαινω στον λογαριασμο μου και εχει κληδωμενα τα παιχνδια μου τα οποια εχω αγορασει ονλινε οταν τα παταω μου κεει να κανω κυριο το ps4 μ και οταν πω να το κανω μου βγαζει σφαλμα τι πρεπει να κανω ;
othon.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Tzoniiikggarazw είπε Παιδια δεν με αφηνει να παιξω τα ονλινε παιχνιδια μου και οταν τα παω μου λεει να κανω τον λογαριασμο μου ενεργοποιηση ως κυριο και οταν το κανω μου βγαζει σφαλμα Από προχτές συμβαίνει αυτό σε πολλούς Ευρωπαϊκούς λογαριασμούς και στο οποίο εργάζονται οι τεχνικοί της Sony να λύσουν. Συνέβη και σ' εμένα και μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να λύσω το πρόβλημα σε 1 από τις 2 κονσόλες μου, κάνοντας αρχικοποίηση και βάζοντας μόνο τον λογαριασμό που έχει ps plus. Στη δική μου περίπτωση έτυχε μετά από αδρανοποίηση. Σε εσένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα