Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kαλησπερα !εχω ενα 6αρι κλειδωμενο σε vodaphone de germany ενω εχει  γινει.... ξεκλειδωμα .....οταν βαζω την σιμ ενω αναγνωριζει  το4g η 3g οταν το βαζω σε δεδομενα κινητου δεν μου αναγνωριζει την σιμ ....το σημα.... παιζει στην μπαρα ειδοποιησεων  ...εχω κανει restore μεσω itunes τα ιδια ...το κινητο ειναι καθαρο στον σερβερ φαινεται unlock  δεν εχει ενεργοποιηθει ποτε και δεν μπορω να μπω ουτε στο μενου  ....γνωριζετε κατι  που μπορει να βοηθησει? ευχαριστω!

Δημοσ.

Περιεργο.Πας να το ενεργοποιησεις μεσω wifi και οταν φτανει στην καρτα sim τι σου λεει;;;

Δεν την διαβαζει καν οτι υπαρχει η σου λεει invalid;;

Δημοσ.

Invalid.., μου λέει φίλε μου ...

Και δοκιμασα και με wind και cosmote κάποιος μου είπε να βρω Vodafone από γερμανία και να το ενεργοποιήσω πρώτα με αυτη και μετά να κάνω restore και να βάλω την ελληνική σιμ και ήταν 100% βέβαιος ότι θα δουλέψει

Δημοσ.

Invalid.., μου λέει φίλε μου ...

Και δοκιμασα και με wind και cosmote κάποιος μου είπε να βρω Vodafone από γερμανία και να το ενεργοποιήσω πρώτα με αυτη και μετά να κάνω restore και να βάλω την ελληνική σιμ και ήταν 100% βέβαιος ότι θα δουλέψει

Τοτε δεν εχει γινει unlock.Για να γινει unlock σε ενα iphone πρεπει πρωτα να εχει ενεργοποιηθει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορα με την καρτα που ειναι κλειδωμενο.εαν οχι τοτε δεν γινεται unlock.Σε παρομοια αμερικανικη περιπτωση που ειχα πεσει σε at&t ειχα την καρτα αλλα ζητουσε τα στοιχεια του ατομου που ειχε κανει το συμβολαιο..Και φυσικα δεν ξεκλειδωθηκε ποτε.
Δημοσ.

352069068932762  αυτο ειναι το ιμει αν μπορεισ να βρεισ ακρη μπουρουμε να συνεργαστουμε  γιατι αυτος που μου το εκανε δωρο υποστηριζει οτι το πηρε με πιστωτικη  ...δυο τηλεφωνα το ενα ενεργοποιηθηκε κανονικα στην ελλαδα και αυτο οχι .!το εδωσα σε ενα παληκαρι απο το σιτε ο οποιοσ υποστηριζει οτι το ξεκλειδωσε  και οτι στον σερβερ φαινεται ξεκλειδωτο....αν μπορεισ να βοηθησεις...

Δημοσ.

Το τηλεφωνο δειχνει ξεκλειδωτο αυτην την στιγμη.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις μια καρτα της συγκεκριμενης εταιριας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα sim έχει pin?? αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις (βάλε την σε άλλο κινητο επομένως) και δοκίμασε πάλι...

Επεξ/σία από mistr4l
Δημοσ.

Γενικα η μεγαλη λαμογια πεζεται με τα ΙΜΕΙ γιατι τα κλεβουν και οταν καποιος ανυποψιαστος το αγορασει δεν φανταζεται οτι μπορει να το εχουν κλειδωσει...μεγαλη προσοχη οχι μονο με τα iphones, γενικα πλεον με ολα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...