Προς το περιεχόμενο

Micro SD για Windows Phone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω μια καλη sd 16gb για το 520... τρεχει windows phone 8.1 denim και επειδη ολες μου οι εφαρμογες θα τρεχουν στην sd θελω να ναι πολυ καλη...αλλα και σε λογικη τιμη, (θεσσαλονικη)

http://www.e-shop.gr/toshiba-16gb-micro-sdhc-uhs-i-class-10-with-adapter-p-PER.333674αυτη ας πουμε?

Δημοσ.

Για δες αυτή.

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/apothikeftika-mesa/kartes-mnimis/karta-mnimis-kingston-micro-sdhc-16gb-class-10-a

Το συγκεκριμένο μαγαζί το έχω δοκιμάσει και είναι τέλειο.

Επειδή μένεις Θεσσαλονίκη άμα βάλεις παραλαβή από το κατάστημα της acs  είναι δωρεάν μεταφορικά διαφορετικά έρχεται 3 ευρώ για το σπίτι σου.

Νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο και σαν προιόν αλλά και σαν μαγαζί με άλλη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Δημοσ.

η κάρτα που πόσταρε το παιδί που άνοιξε το θέμα,στα χαρτιά είναι γρηγορότερη απο την class 10.

Προσωπικά θα πήγαινα σε UHS-I και ανώτερο αν το υποστηρίζει η συσκευή για καλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

η κάρτα που πόσταρε το παιδί που άνοιξε το θέμα,στα χαρτιά είναι γρηγορότερη απο την class 10.

Προσωπικά θα πήγαινα σε UHS-I και ανώτερο αν το υποστηρίζει η συσκευή για καλύτερες ταχύτητες.

οκ το δέχομαι αλλά έχω μια απορία σε τι βοηθάει μια γρηγορότερη  κάρτα sd σε ένα κινητό? Δηλαδή τι διαφορά έχει το κινητό να διαβάσει μια κάρτα sd σε 3 δευτερόλεπτα πχ σε σχέση με μια που θα ανοίξει σε 1 δευτερόλεπτο? Καμιά κατά την γνώμη μου!

Δημοσ.

την διαφορά θα την δεις σε

εγγραφή 1080 βίντεο

ανάγνωση δεδομένων εφαρμογής

ανάγνωση όλης της συλλογης φωτογραφιών.

Το άνοιγμα της συσκευής και προετοιμασία των εφαρμογών που υπάρχουν στην κάρτα.

Επειδή και παλιότερα φίλος με s3 δεν με πίστευε περι ταχύτητας κλπ,είχε μια class 4 και καθυστερούσε αρκετά η συσκευή στα πάντα,του δάνεισα μια δικιά μου uhs-i για 1 εβδομάδα και μετά πήγε και πήρε κ εκείνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...