Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Σε μια εφαρμογή που φτιάχνω,θέλω να πάρω δεδομένα από site με javascript.κατάφερα να τα πάρω με rest service και χρήση της Date.now.
Το θέμα μου είναι οτι αυτά τα δεδομένα είναι στατικά...εγώ όμως θέλω να πάρω live δεδομένα,είτε να ελέγχει περιοδικά η εφαρμογή μου για αλλαγές στα δεδομένα (πχ κάθε 5 λεπτά) μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω;;

Δημοσ.

αυτό είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ.wtBbZv.jpg

παίρνει δεδομένα μέσω της Date.now συνάρτησης.και τα εμφανίζει έτσι:
mVWN2M.jpgαπλά το θέμα μου είναι αν μπορώ να τα πάρω με κάποιο άλλο τρόπο..γιατί έτσι είναι στατικά,τη στιγμή που ορίζεται από το Date.now.αλλά εγώ θέλω live..ή να εκτελείται περιοδικά,κάθε 5 λεπτά πχ..

Δημοσ.

<html>
<head></head>
<body>
   <!-- This code is un-tested -->

<script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.2.min.js"></script>
<script src="//code.jquery.com/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){

// Get data with ajax each 5 sec
setInterval( function (){
$.get( "http://google.com/", function( data ) {
console.log(data);   }, 5000);

});
</script></body>
</html>

Δημοσ.

κάπως φαίνεται να τα κατάφερα..δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα βέβαια,αλλά πρέπει πρώτα να στήσω ένα site που να αποθηκεύει δεδομένα σε js αρχείο,και δεν έχω ιδέα (ακόμα) πώς να το κάνω...

επίσης,έχω ένα σοβαρό θέμα με το εξής..
εκτός από το αρχείο js από το οποίο παίρνω τα δεδομένα (id,percentage κλπ) υπάρχει κι ένα άλλο στατικό αρχείο js το οποίο περιέχει τα id και τα ονόματα.
εγώ αντέγραψα στη βάση δεδομένων μου το αρχείο με τα id και τα ονόματα.το πρόβλημα είναι πως θέλω όταν η rest συνάρτηση επιστρέψει τα id,percentage,να ψάξει στη βάση δεδομένων (με το id) και να μου επιστρέψει το όνομα.πώς μπορώ στη javascript να κάνω τη σύγκριση μεταξύ του πεδίου της βάσης δεδομένων και του αποτελέσματος που επέστρεψε η rest;
αν ήταν sql,με ένα select θα είχα τελειώσει..

Δημοσ.

η javascript όταν είναι στο client side, δηλαδή στην μεριά του brower δεν γίνεται να επικοινωνήσει με την βάση δεδομένων σου. 

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι θες να κάνεις. 

παράδειγμα 
Όταν περιγράφουμε ένα πρόβλημα το κάνουμε από την αρχή ως το τέλος
1 Έχω μια web εφαρμογή σε τεχνολογίες Python Django (server) και JQuery (client). 
2 To Django λειτουργεί ως API και τυπώνει τα δεδομένα σε JSON τα οποία τα παίρνει η JQuery με την συνάρτηση της Ajax (link στην συνάρτηση)
3 Πως μπορώ να στείλω δεδομένα όμως με Ajax ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...