konstantinos_1987 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Σε μια εφαρμογή που φτιάχνω,θέλω να πάρω δεδομένα από site με javascript.κατάφερα να τα πάρω με rest service και χρήση της Date.now.Το θέμα μου είναι οτι αυτά τα δεδομένα είναι στατικά...εγώ όμως θέλω να πάρω live δεδομένα,είτε να ελέγχει περιοδικά η εφαρμογή μου για αλλαγές στα δεδομένα (πχ κάθε 5 λεπτά) μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω;;
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να καλείς τη μέθοδο του service που θες κάθε 5 λεπτά.
konstantinos_1987 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα!πώς μπορώ να το κάνω;ανεβάζω φωτογραφία της εφαρμογής που χρησιμοποιώ!
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω JavaScript ούτε ξέρω τι έχεις κάνει, δες όμως εδώ.
konstantinos_1987 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 αυτό είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ. παίρνει δεδομένα μέσω της Date.now συνάρτησης.και τα εμφανίζει έτσι:απλά το θέμα μου είναι αν μπορώ να τα πάρω με κάποιο άλλο τρόπο..γιατί έτσι είναι στατικά,τη στιγμή που ορίζεται από το Date.now.αλλά εγώ θέλω live..ή να εκτελείται περιοδικά,κάθε 5 λεπτά πχ..
DuckJump Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 <html> <head></head> <body> <!-- This code is un-tested --> <script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.2.min.js"></script> <script src="//code.jquery.com/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ // Get data with ajax each 5 sec setInterval( function (){ $.get( "http://google.com/", function( data ) { console.log(data); }, 5000); }); </script></body> </html>
konstantinos_1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κάπως φαίνεται να τα κατάφερα..δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα βέβαια,αλλά πρέπει πρώτα να στήσω ένα site που να αποθηκεύει δεδομένα σε js αρχείο,και δεν έχω ιδέα (ακόμα) πώς να το κάνω... επίσης,έχω ένα σοβαρό θέμα με το εξής..εκτός από το αρχείο js από το οποίο παίρνω τα δεδομένα (id,percentage κλπ) υπάρχει κι ένα άλλο στατικό αρχείο js το οποίο περιέχει τα id και τα ονόματα.εγώ αντέγραψα στη βάση δεδομένων μου το αρχείο με τα id και τα ονόματα.το πρόβλημα είναι πως θέλω όταν η rest συνάρτηση επιστρέψει τα id,percentage,να ψάξει στη βάση δεδομένων (με το id) και να μου επιστρέψει το όνομα.πώς μπορώ στη javascript να κάνω τη σύγκριση μεταξύ του πεδίου της βάσης δεδομένων και του αποτελέσματος που επέστρεψε η rest;αν ήταν sql,με ένα select θα είχα τελειώσει..
DuckJump Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 η javascript όταν είναι στο client side, δηλαδή στην μεριά του brower δεν γίνεται να επικοινωνήσει με την βάση δεδομένων σου. εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι θες να κάνεις. παράδειγμα Όταν περιγράφουμε ένα πρόβλημα το κάνουμε από την αρχή ως το τέλος1 Έχω μια web εφαρμογή σε τεχνολογίες Python Django (server) και JQuery (client). 2 To Django λειτουργεί ως API και τυπώνει τα δεδομένα σε JSON τα οποία τα παίρνει η JQuery με την συνάρτηση της Ajax (link στην συνάρτηση)3 Πως μπορώ να στείλω δεδομένα όμως με Ajax ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα