silve Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Από Βόλο είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το ένα φανάρι είναι λίγο θολό, το δεξί στη φώτο. Μη φανταστείς τρελά πράγματα. Παραθέτω και μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται λίγο (όσο μπορεί να φανεί). Από κοντά κοιτώντας πάντως τα φανάρια παρατηρείς τη σχετική θαμπάδα. Χρειάζεται κάποιο ειδικό κερί για τα φανάρια ή αυτό που χρησιμοποιώ για όλο το αμάξι; Τα φανάρια σου είναι μια χαρά, δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι εκτός από λάμπες. Ειδικά κεριά κτλ μπα. Απλώς αυτό το κερί που περνάς στο αυτοκίνητο το περνάς και από τα φανάρια. Βέβαια από τη στιγμή που άρχισε το θάμπωμα απλώς θα το καθυστερήσεις λίγο, σημαίνει ότι έχει φύγει η επίστρωση UV. Τώρα υπάρχουν σπρέι anti-UV (βερνίκι) άλλα δε τα συνιστώ γιατί δε ξέρω αν κ πως λειτουργούν. Τα φανάρια χαλάνε από 2 λόγους. 1) κ κυριότερο παρκάρισμα στον ήλιο, γι αυτό θα δείς αν το χτυπάει απ΄τη μια μεριά περισσότερο ο ήλιος το ένα φανάρι θα είναι πιο θολωμένο από το άλλο 2) Μεγαλύτερα βατ στις λάμπες από αυτές που επιτρέπει ο κατασκευαστής, όχι μονο θολώνει πιο γρήγορα το φανάρι, λιώνουν κ τα πλαστικά του προβολέα @ParhsG Δεν έχει σημασία νομίζω που είναι του 2003 όσον αφορά τα προβλήματα. Επειδή σκοπεύω να το κρατήσω αρκετά χρόνια ακόμα το αυτοκίνητο, ό,τι προβλήματα και να βγάζει θα προσπαθώ να τα επιδιορθώνω στο μεγαλύτερο βαθμό. Γυάλισμα και βερνίκι το είχα πάει σε ένα μάστορα πριν κανένα 8μηνο περίπου και είδα τρομερή διαφορά! Για τα πλαστικά έχω σρέι που το βάζω μετά το πλύσιμο για να τα προστατεύει. Τα μηχανική προβλήματα μέχρι στιγμής (μη το μιατιάσω) είναι σχεδόν άψογο αλλά σίγουρα θα βγάλει κάποια στιγμή κάτι. @Thessalonikios200 Τα ιμιτασιόν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά σαν χρήματα; Είναι σίγουρα καλά και αξιόπιστα, όσον αφορά τη θαμπάδα που δημιουργείται από τον ήλιο και όσον αφορά την αντοχή τους στη θερμοκρασία από τις λάμπες; Μην έχω προβλήματα και αλλάζω πάλι του χρόνου, αυτό φοβάμαι. Α επίσης κάτι άλλο που είχα σκεφτεί πιο παλιά αλλά τώρα το ξανα θυμήθηκα λόγο του ότι αναφέρθηκαν τα πλαστικά. Μπορώ να αντικαταστήσω (κάποια στιγμή) τα πλαστικά και να βάλω πλαστικά με βερνίκι στο χρώμα του αυτοκινήτου; Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Είναι πολύ χειρότερα σε αντοχές κ στις λάμπες κ στον ήλιο. Κ μην περιμένεις να μπαίνουν κουτί ακριβώς όπως τα εργοστασιακά. Εγώ προσωπικά αν είχα φανάρια στη δική σου κατάσταση ούτε καν θα σκεφτόμουν για ιμιτασιόν. Θα κρατούσα τα λεφτά μου κ όταν θα έφθανε σε αισχρό σημείο η θολούρα θα τα άλλαζα με καινούρια αυθεντικά. Τα πλαστικά βάφονται κ γίνονται καινούρια, απλά πρέπει να βρείς ΚΑΛΟ φανοποιό που να στα φέρει στο χρώμα του αυτοκινήτου κ να μην έχουν διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ωραία λοιπόν. Κρατάω τα χρήματα για αργότερα ή για κάτι άλλο και αγοράζοντας μόνο λάμπες. Η αλήθεια είναι ότι κερί στα φανάρια δεν έχω βάλει ποτέ, δε μου πέρασε το μαυλό ότι μπορεί να προστατέψει και τα φανάρια. Όσον αφορά τα πλαστικά του αυτοκινήτου, είναι τα κλασικά πλαστικά χωρίς χρώμα (τα μαύρα) που βρίσκονται σε όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα. Αυτά τα ίδια μπορούν να βγουν και να βαφτούν στο χρώμα του αυτοκινήτου; Γίνονται αυτά τα ίδια να έχουν γυαλιστερή υφή όπως και το υπόλοιπο αμάξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να δώσει τόσα λεφτά για παλιό αυτοκίνητο; επίσης μια χαρά κάθονται τα φανάρια αν ξέρεις να τα τοποθετείς. Αυτό που λες είναι για προφυλακτηρες πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να δώσει τόσα λεφτά για παλιό αυτοκίνητο; επίσης μια χαρά κάθονται τα φανάρια αν ξέρεις να τα τοποθετείς. Αυτό που λες είναι για προφυλακτηρες πιο πολύ. Θέλει να το κρατήσει ο άνθρωπος επειδή του αρέσει. Ένας που θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο βάζει αυθεντικά εκεί που μπορεί. Δεν είναι να πεις ότι έσπασε το φανάρι κ δεν έχω λεφτά οπότε βάζω ιμιτασιόν κ δε τρέχει κάστανο. Το πόσο παλιό είναι το αμάξι δε παίζει κανένα ρόλο, αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι θα κυκλοφορούσαν όλοι με σαράβαλα από το car.gr και δεν θα έκαναν ανακατασκευές σε κανένα κλασικό αυτοκίνητο επειδή είναι παλιατζούρες του '60-'70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να δώσει τόσα λεφτά για παλιό αυτοκίνητο; επίσης μια χαρά κάθονται τα φανάρια αν ξέρεις να τα τοποθετείς. Αυτό που λες είναι για προφυλακτηρες πιο πολύ. Θέλει να το κρατήσει ο άνθρωπος επειδή του αρέσει. Ένας που θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο βάζει αυθεντικά εκεί που μπορεί. Δεν είναι να πεις ότι έσπασε το φανάρι κ δεν έχω λεφτά οπότε βάζω ιμιτασιόν κ δε τρέχει κάστανο. Το πόσο παλιό είναι το αμάξι δε παίζει κανένα ρόλο, αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι θα κυκλοφορούσαν όλοι με σαράβαλα από το car.gr και δεν θα έκαναν ανακατασκευές σε κανένα κλασικό αυτοκίνητο επειδή είναι παλιατζούρες του '60-'70. Εγω λεφτά σε τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα έβαζα. Ιμιτασιον όλα, μια χαρά κάθονται αν έχεις καλό μάστορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα