papousss13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 οπως λεω.. θελω να αγορασω ssd 840 evo και μου ειπαν οτι ειναι με προγραμμα για clone disk.. ειναι ευκολο?? μια μικρη απλη ερωτηση !
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Eίναι εύκολο, αλλά γιατί δεν κάνεις καθαρή εγκατάσταση να γλυτώσεις και από τη σαβούρα που πιθανόν να έχεις?
papousss13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Eίναι εύκολο, αλλά γιατί δεν κάνεις καθαρή εγκατάσταση να γλυτώσεις και από τη σαβούρα που πιθανόν να έχεις? γιατι δεν εχω κανει ποτε φορματ.. βαριεμαι να το ψαξω, και γιατι την περισσοτερη σαβουρα την βαζω σε εναν 2ο δισκο που εχω
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Acronis Tru Image και καθάρισες. Απλά, κατανοητά και εύκολα. Πρόσεξε μόνο τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιήσεις το AHCI, αλλιώς δε θα μπαίνεις στο λειτουργικό και θα αναρωτιέσαι! http://www.guru3d.com/articles_pages/ocz_vertex_460_ssd_benchmark_review,8.html, μη δίνεις σημασία στον τίτλο, είναι γενικές οδηγίες για SSD. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα