Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία, δεν βρήκα κάτι πιο κοντινό, ελπίζω ότι γίνεται με πρόγραμμα και το έβαλα εδώ.

Ας δώσω ένα παράδειγμα, διαλέγω μια εικόνα, ενός αντικειμένου απ'το άμαζον, ας πούμε αυτήν εδώ : http://ecx.images-amazon.com/images/I/61FbrsEnvvL._SL1280_.jpg

(Με γκουγκλ χρομ) Δεξί κλικ/ αναζήτηση στο γκουγκλ γι'αυτήν την εικόνα.

Ωραία και καλά βγάζει τα αποτελέσματα + τα κίγουορντς "wireless adapter tp link" που δεν υπάρχουν στον τίτλο (61FbrsEnvvL._SL1280_) . Την αποθηκεύω εγώ, αλλάζω όνομα, την ανεβάζω κάπου, κάνω αναζήτηση, πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Ψάχνω στις ιδιότητες, κενά όλα, το μόνο που σκέφτηκα είναι ενσωμάτωση ετικετών με πρόγραμμα ( ; ) γι'αυτό ρωτάω.

Πως γίνεται να κάνω τις φώτο μου να έχουν τις λέξεις κλειδιά που θέλω, παρόλο που μπορεί να'χουν διαφορετικό τίτλο;

Ευχαριστώ, καλή χρονιά!

Δημοσ.

Κάνει αναζήτηση βάσει εικόνας, δηλαδή με ποιες εικόνες μοιάζει οπότε όσο δεν αλλάζει οπτικά σε μεγάλο βαθμό, τα ίδια αποτελέσματα θα σου βγάζει. Δεν έχει σχέση με κάποιο αποθηκευμένο στην εικόνα property, ακόμα και αν κάνεις PrintScreen και την αποθηκεύσεις σε εντελώς νέο αρχείο, το ίδιο θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνει αναζήτηση βάσει εικόνας, δηλαδή με ποιες εικόνες μοιάζει οπότε όσο δεν αλλάζει οπτικά σε μεγάλο βαθμό, τα ίδια αποτελέσματα θα σου βγάζει. Δεν έχει σχέση με κάποιο αποθηκευμένο στην εικόνα property, ακόμα και αν κάνεις PrintScreen και την αποθηκεύσεις σε εντελώς νέο αρχείο, το ίδιο θα είναι.

Δεν είναι αυτό το θέμα μου. Το θέμα είναι οι λέξεις κλειδιά που έχει στο σέρτς μπαρ, ενώ στην φώτο δεν υπάρχουν πουθενά.

Δημοσ.

Ναι, γιατί οι παρόμοιες εικόνες που βρίσκει (που μοιάζουν με τη δική σου) είναι συσχετισμένες με αυτές τις λέξεις. Επειδή, για παράδειγμα, υπάρχουν στο site της TP-Link που έχει τέτοια keywords. Σαφώς είναι πιο περίπλοκος ο αλγόριθμος αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, γιατί οι παρόμοιες εικόνες που βρίσκει (που μοιάζουν με τη δική σου) είναι συσχετισμένες με αυτές τις λέξεις. Επειδή, για παράδειγμα, υπάρχουν στο site της TP-Link που έχει τέτοια keywords. Σαφώς είναι πιο περίπλοκος ο αλγόριθμος αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Κατάλαβα τι λες, δεν το'χα σκεφτεί αυτό όντως, αλλά ούτε αυτό είναι. Αν κάνω πριντ σκριν την ίδια εικόνα, με τις ίδιες διαστάσεις, δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά, ούτε καν ο τίτλος στην αναζήτηση. Η αναζήτηση εκεί δείχνει το "όνομα" της εικόνας όχι τον τίτλο και δεν ξέρω που το φτιάχνω το ρημάδι..

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα print screen την επιφάνεια εργασίας μου (άρα δεν υπήρχαν keywords κ.λπ. στο αρχείο) και μου έβγαλε «best of melodic dubstep 2014 mix» επειδή η ίδια φωτογραφία έχει χρησιμοποιηθεί σε βίντεο με τέτοιο όνομα. Δεν ξέρω γιατί δεν το βγάζει σε σένα :/

Edit: Μόλις το δοκίμασα και με printscreen στην εικόνα σου, περίπου ίδιες διαστάσεις το τελικό αρχείο, μου έγραφε κανονικά «wireless adapter tp link».

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα print screen την επιφάνεια εργασίας μου (άρα δεν υπήρχαν keywords κ.λπ. στο αρχείο) και μου έβγαλε «best of melodic dubstep 2014 mix» επειδή η ίδια φωτογραφία έχει χρησιμοποιηθεί σε βίντεο με τέτοιο όνομα. Δεν ξέρω γιατί δεν το βγάζει σε σένα :/

Edit: Μόλις το δοκίμασα και με printscreen στην εικόνα σου, περίπου ίδιες διαστάσεις, μου έγραφε κανονικά «wireless adapter tp-link».

Νταφάκ..

Edit: Οκέι, με το φόντο μου δούλεψε και σε μένα! Ωραίος, άρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οι λέξεις της εικόνας είναι ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά της, τίποτα παραπάνω. Θενξ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...