panathaman13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας πριν απο λιγο ανοιξα τον υπολογιστη μου διοτι εκανε θορυβο το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου . Το καθαρησα και μετα οταν τα συνδεσα ολα παω να ανοιξω τον υπολογιστη και κανει συνεχεια εναν ηχο πριν ανοιξει αλλα τωρα το κανει επανειλημμενα και δεν ανοιγει
coolerman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τα σύνδεσες σωστά?ποιό τροφοδοτικό έχεις;;
dimi5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ποσα μπιπ κανει 1-2-3? η ενα μπιπ συνεχομενο χωρις να σταματαει?
panathaman13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 κανει πολλα μπιπ συνεχομενα Τα σύνδεσες σωστά?ποιό τροφοδοτικό έχεις;; Που μπορω να δω πιο εχω;
jordan29c Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 μέτρα τα beep και δες εδώ http://www.computerhope.com/beep.htm
panathaman13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 μέτρα τα beep και δες εδώ http://www.computerhope.com/beep.htm Φιλε μου εκανε 45 μπιπ και το εκλεισα εγω αλλιως θα συνεχιζε
MariosBov Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου παιζει να ειναι οι ραμ...Τις εχεις βαλει καλα στα σλοτς;
sDGam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δες εαν εβαλες το ανεμιστηρακι/heatsink σωστα. Επισης πες μας τι ειδους Beep κανει. Ειναι μονο 1? 2 συνεχομενα? καποιο αλλο? Οταν καποιο εξαρτημα του υπολογιστη δεν δουλευει σωστα ωστε να μην μπορει να ανοιξει καν ο υπολογιστης, τοτε κανει καποιο συγκεκριμενο ηχο-Beep για να ξερει ο χρηστης τι ακριβως φταιει. Διαβασε τον οδηγο που εστειλε ο jordan29c και πες μας.
panathaman13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου παιζει να ειναι οι ραμ...Τις εχεις βαλει καλα στα σλοτς; δεν εκανα τιποτα με την ραμ Δες εαν εβαλες το ανεμιστηρακι/heatsink σωστα. Επισης πες μας τι ειδους Beep κανει. Ειναι μονο 1? 2 συνεχομενα? καποιο αλλο? Οταν καποιο εξαρτημα του υπολογιστη δεν δουλευει σωστα ωστε να μην μπορει να ανοιξει καν ο υπολογιστης, τοτε κανει καποιο συγκεκριμενο ηχο-Beep για να ξερει ο χρηστης τι ακριβως φταιει. Διαβασε τον οδηγο που εστειλε ο jordan29c και πες μας. κανει αρκετα (πανω απο 45 beep) με 1.5 δευτερα διαφορα το καθενα
sDGam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε να βγαλεις τις ram και να τις ξαναβαλεις. Επισης δοκιμασε μονο με 1 στικακι ram καθε φορα. Τα συνεχομενα και σταματητα beep συνηθως εχουν να κανουν με προβλημα στη ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα