Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Με sII είμαι ακόμη και είναι μια χαρά ακλώνητο σε όλα, δεν καταλαβαίνω γιατί θες 2 γιγα ραμ...</p>

<p>εδώ το PC μου έχει μόλις 4 και τρέχει τα πάντα...</p>

Μιλας για ένα 2πυρηνο 4ετιας που φοραει την μεγιστη ραμ που υπηρχε τοτε.

Το αρθρο μιλαει για 4πυρηνα του 2015.

Τρεξε κατι απαιτητικό σε ραμ να δουμε ποσο ακλώνητο ειναι, με 1gb ολα σερφαρουν στο FB...

Πιστεψε με, τα 2gb ειναι de facto πλέον, μπορείς να το καταλάβεις αν ασχολησε με τον χωρο.

Υ.Γ. Το pc σου τρεχει τα πάντα (σχεδόν) γιατι εχει 4gb, οχι 1...

Δοκιμασε τωρα να τρεξεις το BF4 στο pc σου να μου πεις πως παει. ;-)

Δημοσ.

Με sII είμαι ακόμη και είναι μια χαρά ακλώνητο σε όλα, δεν καταλαβαίνω γιατί θες 2 γιγα ραμ...

εδώ το PC μου έχει μόλις 4 και τρέχει τα πάντα...

Μιλας για ένα 2πυρηνο 4ετιας που φοραει την μεγιστη ραμ που υπηρχε τοτε.

Το αρθρο μιλαει για 4πυρηνα του 2015.

Τρεξε κατι απαιτητικό σε ραμ να δουμε ποσο ακλώνητο ειναι, με 1gb ολα σερφαρουν στο FB...

Πιστεψε με, τα 2gb ειναι de facto πλέον, μπορείς να το καταλάβεις αν ασχολησε με τον χωρο.

Υ.Γ. Το pc σου τρεχει τα πάντα (σχεδόν) γιατι εχει 4gb, οχι 1...

Δοκιμασε τωρα να τρεξεις το BF4 στο pc σου να μου πεις πως παει. ;-)

Το bf4 στο σύστημα της υπογραφής πάει με 40 μέσο όρο στα high settings στο online. Οπότε μια χαρά. Για πες μια εφαρμογή που θέλει μνήμη να τη δοκιμάσω στο κινητό γιατί έχω παίξει σχεδόν τα πάντα καθώς χρησιμοποιώ το κινητό ασταμάτητα δυστυχώς... Μια χαρά είναι φίλε το ένα γίγα μνήμη σε κινητό.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Το bf4 στο σύστημα της υπογραφής πάει με 40 μέσο όρο στα high settings στο online. Οπότε μια χαρά. Για πες μια εφαρμογή που θέλει μνήμη να τη δοκιμάσω στο κινητό γιατί έχω παίξει σχεδόν τα πάντα καθώς χρησιμοποιώ το κινητό ασταμάτητα δυστυχώς... Μια χαρά είναι φίλε το ένα γίγα μνήμη σε κινητό.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Multitasking με 5-6 προγραμματα οπως FB, messenger, browser κτλ και κανα game χωρις να θελει 5 sec για ανταποκριση. Ετσι και αλλιως τα 600-700mb φορτωνουν απο το συστημα, επομενως τα ξερεις τα περιθωρια σου.

Συστημα υπογραφης δεν μπορω να βρω πουθενα αλλα συγχαρητηρια που βγαζεις 40 fps avg με 4gb.. Με το memory leak του multi πως τα πας? Δεν σου γεμιζει η ram μετα απο 2-3 rounds?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σκίζομαι στο bf4 αλλά όσο ασχολήθηκα κάνα δίωρο όλα καλά.

Το σύστημα της υπογραφής:

CPU Type:  QuadCore AMD Phenom II X4 810, (oc) 3120 MHz

Motherboard Name:    MSI K9A2 CF (MS-7388) PSU: Thermaltake Smart 730 W

System Memory:   4 GB  (DDR2 SDRAM)

Video Adapter:  SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5

running Windows 8.1 Pro on a Samsung Evo 120 Gb SSD

Επίσης στο κινητό δεν έχω 5 εφαρμογές ταυτόχρονα, έχω περίπου 8 σχεδόν ανοιγμένες συνέχεια.

Εντάξει για παραπάνω grenify μερικές, αλλά κινητό είναι δεν είναι Pc...

Επεξ/σία από Federacion
  • Like 1
Δημοσ.

Knerantz κοψε κατι ασε τωρα εχω ενα 3gs καβατζα και τρεχει παιχνιδια καλυτερα απο πολλα οκταπυρινα "τερατα"

Εγώ αδερφέ έχω περάσει lollipop σε ένα nintendo game boy που έχω εδώ. Έλα να σε παίξω angry birds να πάθεις την πλάκα σου....

Εκτός αν έχεις iOS.

Ε πάλι πουθενά δεν πας.

Αφού η μόνη χρήση του είναι να δείχνεις ότι μπορείς να αγοράσεις άιφον....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να επιλέξει τόσο μικρή μπαταρία για να έχει μισό χιλιοστό λεπτότερο κινητό. Αλλά περί ορέξεως...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το ροζουλι θεωρω οτι ειναι οτι πρεπει .. θα το χτυπησω.. τελος τα νοτε και τα αλλα αντρουα.. αυτο ειναι κινητο

Δημοσ.

<p>Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να επιλέξει τόσο μικρή μπαταρία για να έχει μισό χιλιοστό λεπτότερο κινητό. Αλλά περί ορέξεως...</p>

Αυτό που μ αρέσει στο τελευταίο είναι ότι είναι μικρότερο από 5 ίντσες επιτέλους...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλα sheva eisai πολυ αντικειμενικος για το ios καλα τα λες μωρε και ο steve jobs εκανε μονο για σουβλατζης

Το άιος έχει και καλά, αλλά όλα αυτά περι καλύτερης ευχρηστίας είναι φούμαρα....

Από το notification system μέχρι το back και το sharing....

Δημοσ.

Οι πωλησεις αλλα λενε και μην γινεσε προσβλητικος λεγοντας οτι οσοι εχουν apple το κανουν για φιγουρα δοξα το θεο δεν θελω μηλαρακι για να ριξω γκομενα εχω μηλαρακι γιατι απλα το θεωρω εγω προσωπικα οτι καλυτερο και οτι ποιο βολικο για μενα και ως εκει

Δημοσ.

Η εταιρεία Blu Products ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2015 αρκετά smartphones, ανάμεσα στις οποία βρίσκονται τα μοντέλα Vivo Air, Studio Energy, η σειρά Life One τα Studio X και Studio X Plus καθώς και το Studio G.Το Studio Energy διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 5000mAh παρά το προφίλ των 10mm (η εταιρεία κάνει λόγο για τέσσερις μέρες αυτονομίας με μέση χρήση) και διαθέτει 5 ιντσών οθόνη LCD IPS ανάλυσης 720p (294ppi).

Βασίζεται στο MediaTek MT6582 SoC (τετραπύρηνο στο 1,3GHz με Mali-400 GPU) και διαθέτει 1GB και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου καθώς και δύο κάμερες, μία στην πρόσοψη 2.0MP και μία στο πίσω μέρος ανάλυσης 8.0MP με LED flash.

Μέχρι εδώ καλά τα πήγαινε ..... ειδικά στην μπαταρία .....

Από εκεί και πέρα  ένα 8-πύρηνο Soc  MTK6752 64BIT , γιατί μιλάμε για 2015.

Μια IPS 1080P στις ίδιες ίντσες !

2 και 3GB RAM .

Και έναν αισθητήρα SONY IMX 135 13MP αισθητήρα να έβλεπα  θα έλεγα πως οι τύποι κατάλαβαν πως πρέπει να φτιάχνεις ένα κινητό.... για να πιάσεις τον πελάτη από τα α@dlA. σε χαρακτηριστικά τιμη.

Δεν χρειάζονται τόσα μοντέλα.... Ενα και καλό και μπήκες στην αγορά. .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...