Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://duckduckgo.com

το καλυτερο

Συμφωνώ!

Το χρησιμοποιώ εδώ και τρεις μήνες και βελτιώνεται συνεχώς.

Επίσης κάπου διάβαζα ότι η Apple σκέφτεται να αλλάξει και αυτή την default search engine στις συσκευές της, οπότε αν γίνει και αυτό  θα φάει κάλο στραπάτσο η google.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι μικρή αλλά φαίνεται οτι τα λεφτά που δίνει η yahoo για να είναι default στο FF πιάνουν τόπο. Προφανώς η κυριαρχία της google δεν αλλάζει έτσι εύκολα.

Δημοσ.

Και ούτε πρόκειται όσο ο ανταγωνισμός είναι τυπικά ανύπαρκτος, και δεν εννοώ σε ποσότητα, αλλά σε ποιότητα.

Δημοσ.

Με τα χρονια αυτη η αυξηση θα μεγαλώνει όσο θα κατεβαζουν νεοι χρηστες το firefox που η πλειονοτητα σιγα μην κατσει να ασχοληθει πως αλλαζει η default αναζητηση, θα εχουμε συμβαντα του τυπου "γραφουν google,αναζητα η yahoo για google και μετα μπαινουν μεσω της αναζητησης του yahoo, στο google!" xaxaxa

Δημοσ.

Οι μισές αναζητήσεις είναι μουφα. Άμα αφαιρούνταν οι αναζητήσεις "βαριεμαι να γράψω www και com (και αυτο το ctrl δεν ξέρω τι κάνει...)" θα μιλούσαμε πιο σοβαρά

Δημοσ.

Και ούτε πρόκειται όσο ο ανταγωνισμός είναι τυπικά ανύπαρκτος, και δεν εννοώ σε ποσότητα, αλλά σε ποιότητα.

μην το λες. αν και βγαζει αφθονο χρημα απο τα android apps της, αποτελουν και την μεγαλυτερη απειλη για την κυριαρια της ως search engine.

υπαρχει πλεον η ταση ολες οι καθημερινες δουλειες και το σερφαρισμα να γινοντα αμεσα και ευκολα μεσα απο τις εκαστοτε εφαρμογες της καθε υπηρεσιας/ιστοτοπου.

το αποτελεσμα ειναι η χρηση της αναζητησης, ακομη και ο ιδιος ο browser, να μην ειναι τα εργαλεια πρωτης επιλογης για τον μεσο χρηστη.

το βλεπω και ο ιδιος, σπανια χρησιμοποιω το search/browsr στο κινητο μου, αφοι κανω την δουλεια μου με τις εφαρμογες που εχω βαλει.

φυσικα μιλαμε για την κινητη πλατφορμα, η καταστη στην desktop ειναι διαφορετικ, αν και εκει μπορει να αλλαξει στο μελλον.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι και τόσο καλά τα πράγματα για την BetaQueen το Q4/14.

Google’s growth has been slowing as search queries stall on personal computers, where Google makes more money from clicks on ads.

Google Whiffs On Earnings, Investors Yawn

Το κόστος ανά κλικ ήταν 3% κάτω. Τα περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις πλέον έρχονται από το mobile όπου εκεί τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης έχει η Facebook.

P1-BS635_CATDOO_9U_20150129190905.jpg

Θα γελάσουμε το 15 :)

There is concern that Google’s revenue could take another hit if the company were to lose its perch as the default search engine for Apple Inc.’s Safari browser, which is the way most iPhone users access the Internet.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...