Προς το περιεχόμενο

Vdsl Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα  εχω 30  vdsl ote. Το ρουτερ που μου εχουν δωσει ειναι το speedport W724V C.Καμια φορα παθαινει κατι κολληματα και δεν ανοιγει σελιδες του browser ενω διχνει online το φωτακι, αυτο που μου την σπαει πιο πολυ ειναι το σημα  wifi δεν πιανει μεχρι την ακρη του σαλονιου απο το δωματιο μου π ειναι το rooter ,μιλαμε για αποσταση 15 μετρα max.Θελω να μου προτινεται ενα rooter vdsl που να μην κολλαει και να εχει καλο σημα σε ολο το σπιτι γενικα να μπορει να βλεπει online streaming ο πατερας μου απο το ταμπλετ. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ενα καλό modem/router VDSL είναι της tplink το w9980. Ενα τέλειο μόντεμ είναι το draytek vigor 2760n, μιας που θέλεις WiFi.. Το ενα έχει 80 και το άλλο 180.. Οτι προτιμας.. Σε κάτι πιο φθηνό τώρα θα πρεπει να ψαξεις λίγο παραπανω προς eBay μεριά, αν και δεν θα στο πρότεινα.. Αμα πας με το tp link είσαι κόμπλε.. Αμα είχες θέμα μονο με το WiFi θα σου έλεγα απλα να πάρεις ενα σκέτο ρουτερακι με WiFi, και να κρατούσες ως μόντεμ αυτό π εχεις, θα σου έβγαινε πιο οικονομικό, αλλά το πρόβλημα θα παρέμενε με τις σελίδες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...