satrianireal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 yooooooo καλή χρονιά! έχω πρόβλημα με το ρούτερ! με πετάει και μου βγάζει κίτρινη ταμπέλα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνέτ το κάνει κάθε 2-3 ώρες και ασύρματα και με καλώδιο. σε διάφορα pc το κάνει και ;όταν έχω κλειστό το wireless και χρησιμοποιώ μόνο καλώδιο Η θεραπεία μέχρι στιγμής είναι να βγάζω το καλώδιο του ρεύματος και να το ξαναβάζω .... το κάνει μήνες τώρα .... σταθερή κατάσταση τι να είναι; το ρούτερ είναι tgt585 του οτε
ilet1976 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 καλή χρονιά και σε σένα. Είχα ενα ίδιο modem το οποίο μου έκανε ακριβώς τα ίδια. Μετά απο πολύ κόπο και ψάχιμο το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξω router και να βρω την υγειά μου. Οπότε αν μπορεί να σου το αλλάξει ο ΟΤΕ καλώς, αλλιώς φρόντισε για αγορά aftermarket.
peeperman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις ένα hardware reset, πρώτα, αν δεν δουλέψει βάλε στατικους DNS στο TCP/IP και αν δεν γίνει τίποτα καλείς στο 13888 για αντικατάσταση.
satrianireal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστώ ,με ένα reset (οδοντογλυφίδα...)έφτιαξε . τόσο καιρό!!! πφφφφφφφφφφ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα