Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καινούργιο μοντέλλο έβγαλε η sammy ; Και παλι θα ανταγωνίζονται τα ίδια τους τα κινητά ; Έλεος πια ...
Καλά , για την τιμή , δεν το σχολιάζω καθόλου  ...

Δημοσ.

ένας σχεδιαστής σε αυτή την εταιρία να βγάλει κάτι διαφορετικό ? 

μα καλά μια γραμμή παραγωγής για κουμπιά,ακουστικά,φλας και εξαρτημάτων έχουνε ? μια συσκευή να βγάλουν να είναι διαφορετική δεν παίζει ? 

όλα μα όλα θα έχουν αυτό το πλαίσιο κάμερας,όλα το ίδιο φλάς όλα το κάτω κουμπί (home) όλα το ίδιο στυλ της μπροστά κάμερας με τους αισθητήρες όλα ίδια τι έγινε.

Δημοσ.

Το ομορφοτεροτερο κινητο ον δε πλανετ ανηκει στη σαμ και λεγεται νοτε 4.. μπροστα του το αιφωνυ 6 πλους μιαζει με ακριβως αυτο που ειναι.. μια φτηνη κινεζια..και το εν λογω κινητουλι ωραιο..απλα δε καταλαβαινω γιατι να μη παρει κανεις ενα μεταχειρο νοτε 3.. (ασυληπτη συσκευη και πολυ ωραιο)

• Like 1
Δημοσ.

Το ομορφοτεροτερο κινητο ον δε πλανετ ανηκει στη σαμ και λεγεται νοτε 4.. μπροστα του το αιφωνυ 6 πλους μιαζει με ακριβως αυτο που ειναι.. μια φτηνη κινεζια.(το 6 το 4,7 μαρεσει ομως) .και το εν λογω κινητουλι ωραιο..απλα δε καταλαβαινω γιατι να μη παρει κανεις ενα μεταχειρο νοτε 3.. (ασυληπτη συσκευη και πολυ ωραιο)

Δημοσ.

Σε ανάλογες περιπτώσεις θα λέγαμε "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", μόνο που εδώ ούτε καν ρούχα άλλαξε...

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως η Samsung θα μετονομαστεί τελικά σε Galaxy. Έχω ψάσει τη μπάλα από τις εκδόσεις και τις υποεκδόσεις. Με τρώει να ξεθάψω το Nokia 8210 μου και να ηρεμήσω :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...