kekos123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ρε εισαι χαζος? χαχαχαχαχαχαχα ρε θα μου μαθεις εσυ τι ειναι ssd? χαχαχαχαχαχαχα εισαι απιστευτος ρε, αλλα προσεχε γιατι μπορει να φας τιποτα φαπες απο κανεναν, πραγματικα θα σε πλακωσει κανενας στις φαπες και θα σε πεταξει στη θαλασσα αν δεν το εχουν κανει ηδη. ΑΙΣΧΟΣ !
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ολοι βλεπουν τις μλκιες που λες. Οπως τα blocks του ssd φθειρονται με την παροδο του χρονου λογω των writes, ετσι και εχουν hit performance,Ωραια τουλαχιστον αρχισες να ενημερωνεσαι λιγο για τα βασικα των ssd. Βλεπεις οτι με την συζητηση,αρχιζεις να ψαχνεσαι και να ενημερωνεσαι τι χρησιμοποιεις! Αντε και ενα τεστακι να δουμε πως τα παμε,ως τωρα: Εχεις ενα pc με ενα ssd 30gb και ενα με ssd 60GB και τα δυο βγαζουν τις ιδιες ταχυτητες. Στο πρωτο με clean install εχεις ελευθερα 15gb,δλδ 50% free. Στο δευτερο αμεσος μετα το clean install,κατεβασεις μια Blue-ray ταινια 30gb και σου μενουν ελευθερα παλι 15gb αλλα το 25% του ssd! Πες μου ποιο απο τα δυο θα ειναι πιο γρηγορο και γιατι? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραια τουλαχιστον αρχισες να ενημερωνεσαι λιγο για τα βασικα των ssd. Βλεπεις οτι με την συζητηση,αρχιζεις να ψαχνεσαι και να ενημερωνεσαι τι χρησιμοποιεις! Αντε και ενα τεστακι να δουμε πως τα παμε,ως τωρα: Εχεις ενα pc με ενα ssd 30gb και ενα με ssd 60GB και τα δυο βγαζουν τις ιδιες ταχυτητες. Στο πρωτο με clean install εχεις ελευθερα 15gb,δλδ 50% free. Στο δευτερο αμεσος μετα το clean install,κατεβασεις μια Blue-ray ταινια 30gb και σου μενουν ελευθερα παλι 15gb αλλα το 25% του ssd! Πες μου ποιο απο τα δυο θα ειναι πιο γρηγορο και γιατι? Την ξερω την απαντηση αλλα θα σου την δωσω οταν μου πεις εσυ πρωτα το εξης: Εχω εναν δισκο 5000rpm, 512B sector, 160 sectors/track (τομεις ανα διαδρομη) και 20 κεφαλες (δηλ. 10 πλακες με 2 μαγν. επιφανειες καθε πλακα). Ποιος ειναι ο μεγιστος ρυθμος μεταφορας των δεδομενων στο δισκο? Mονο 1 κεφαλη μπορει να ειναι ενεργοποιημενη καθε φορα. Εφυγες για google search ετσι οπως κανεις συνεχεια δλδ... Αυτη ειναι η διαφορα μας. Οτι εγω το εχω σπουδασει και τα χω δει στην πραξη ενω εσυ λες οτι μλκια βρισκεις στο google. Καληνυχτα smartass or windows genius! <3 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα