Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κατσε διαβασε λιγο τι ειναι η ssd και τι περιεχει μεσα το μεταλικο κουτακι της ssd και σε τι διαφερει απο τον hdd στο τροπο λειτουργιας της και ελα να κανουμε σοβαρη συζητηση! Αντε παλι. Δεν ξερεις να διαβαζεις? Καθεσαι και γραφεις δημοσια μλκιες χωρις να ξερεις και θα τα δει κανενας αυτα και θα μαθαινει λαθος πραγματα. Ποιος μιλησε για τον hdd, παραπανω δεν σου μιλησα για emmc??? Και εκτος αυτου λες και οτι ναναι...Απ'οτι φαινεται δεν ξερεις οτι τα φτηνα ταμπλετ δεν εχουν ssd. Αν νομιζεις οτι η sd card ειναι ssd τοτε δειχνεις ποσο ασχετος εισαι. Οι συμβατικοι hdd sata 3 ειναι πολυ πιο γρηγοροι απο τα micro SD cards, που τα sd cards ειναι improvement του emmc που εχουν μεσα τα windows tablet. Aν δεν εχεις γνωσεις πανω σε κατι μην μιλας καθολου καλυτερα. Και οσο το συνεχιζεις πεφτεις σε νερα που δεν γνωριζεις απ'οτι φαινεται. Καλα κανεις και ασχολεισαι μονο στο να προτεινεις ταμπλετ σε ασχετους γιατι για παραπανω απ'οτι φαινεται δεν εχεις ιδεα για υπολογιστικα συστηματα. Οποτε ληξτο εδω και πανε διαβασε τιποτα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αντε παλι. Δεν ξερεις να διαβαζεις? Καθεσαι και γραφεις δημοσια μλκιες χωρις να ξερεις και θα τα δει κανενας αυτα και θα μαθαινει λαθος πραγματα. Ποιος μιλησε για τον hdd, παραπανω δεν σου μιλησα για emmc??? Και εκτος αυτου λες και οτι ναναι...Απ'οτι φαινεται δεν ξερεις οτι τα φτηνα ταμπλετ δεν εχουν ssd. Αν νομιζεις οτι η sd card ειναι ssd τοτε δειχνεις ποσο ασχετος εισαι. Οι συμβατικοι hdd sata 3 ειναι πολυ πιο γρηγοροι απο τα micro SD cards, που τα sd cards ειναι improvement του emmc που εχουν μεσα τα windows tablet. Aν δεν εχεις γνωσεις πανω σε κατι μην μιλας καθολου καλυτερα. Και οσο το συνεχιζεις πεφτεις σε νερα που δεν γνωριζεις απ'οτι φαινεται. Καλα κανεις και ασχολεισαι μονο στο να προτεινεις ταμπλετ σε ασχετους γιατι για παραπανω απ'οτι φαινεται δεν εχεις ιδεα για υπολογιστικα συστηματα. Οποτε ληξτο εδω και πανε διαβασε τιποτα. Μαθε πρωτα τι ειναι solid-state drive (SSD) και πως λειτουργουν! Οι emmc ανοικουν στην ΙΔΙΑ τεχνολογια με τους ssd.Για την ακριβεια ΟΛΟΙ οι δισκοι που βασιζονται σ'αυτη την τεχνολογια(δλδ που βασιζονται σε NAND-based flash memory) μπορουν να λεγονται και ssd! Αυτο που αναφερα για το χωρο,ΙΣΧΥΕΙ για ΟΛΑ τα NAND-based flash memory,και λειτουργουν και συλεγουν τις πληρωφοριες με τον ιδιο τροπο!Οι ssd στα λαπτοπ και στα desktop,απλα εχουν πιο εξεληγμανη και συνθετη κατασκευη και οχι την απλη μορφη μιας nand και ενως emmc! Γι'αυτο η emmc ΟΠΩΣ και ο ssd,δε χανουν απο επιδωσεις οταν ειναι γεματη,εκτως αν την τερματησεις! Και επειδη,εσυ το μονο που ξερεις ειναι οτι υπαρχει ενας γρηγορος ssd και μια αργη nand ή emmc,αλλα τι ειναι και πως λειτουργουν εχεις μαυρα μεσανυχτα!Αρχισε το διαβασμα,για αρχη απ'εδω : NAND-based flash memory,) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μαθε πρωτα τι ειναι solid-state drive (SSD) και πως λειτουργουν! Οι emmc ανοικουν στην ΙΔΙΑ τεχνολογια με τους ssd.Για την ακριβεια ΟΛΟΙ οι δισκοι που βασιζονται σ'αυτη την τεχνολογια(δλδ που βασιζονται σε NAND-based flash memory) μπορουν να λεγονται και ssd! Αυτο που αναφερα για το χωρο,ΙΣΧΥΕΙ για ΟΛΑ τα NAND-based flash memory,και λειτουργουν και συλεγουν τις πληρωφοριες με τον ιδιο τροπο!Οι ssd στα λαπτοπ και στα desktop,απλα εχουν πιο εξεληγμανη και συνθετη κατασκευη και οχι την απλη μορφη μιας nand και ενως emmc! Γι'αυτο η emmc ΟΠΩΣ και ο ssd,δε χανουν απο επιδωσεις οταν ειναι γεματη,εκτως αν την τερματησεις! Και επειδη,εσυ το μονο που ξερεις ειναι οτι υπαρχει ενας γρηγορος ssd και μια αργη nand ή emmc,αλλα τι ειναι και πως λειτουργουν εχεις μαυρα μεσανυχτα!Αρχισε το διαβασμα,για αρχη απ'εδω : NAND-based flash memory,) Τα ιδια Παντελακι....Εσυ θα μου πεις τι ειναι ssd? εισαι με τα καλα σου? τοση ωρα σου λεω οτι οι hdd ειναι πιο γρηγοροι απο τους sd και συ λες τα δικα σου? Μην μιλας καθολου καλυτερα. Εγω ειμαι μηχανικος υπολογιστων και εσυ εισαι σερβιτορος,τι πας να αποδειξεις τωρα? Ειπα εγω οτι οι sd card δεν ειναι flash memory? Η δεν θελεις να καταλαβεις αυτα που γραφω γιατι εχεις πεισμωσει ή εισαι τοσο κουτος που συνεχιζεις να λες αυτα που εισαι προγραμματισμενος,δηλαδη μπαρουφες.Ειναι flash αλλα κατωτερης ποιοτητας και με χαμηλοτερες επιδοσεις. Ξεκολλα τωρα το κεφαλι σου, την μλκια σου την ειπες, ησουν λαθος, παμε παρακατω τωρα. Οταν αποκτησεις γνωσεις για υπολογιστες τα ξανα λεμε.Αυτα που εχω κανει εγω πανω σε υπολογιστικα συστηματα(windows,linux,mac,polaris,arduino) δεν θα τα δεις ουτε στα πιο βαθια σου ονειρα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τα ιδια Παντελακι....Εσυ θα μου πεις τι ειναι ssd? εισαι με τα καλα σου? τοση ωρα σου λεω οτι οι hdd ειναι πιο γρηγοροι απο τους sd και συ λες τα δικα σου? Μην μιλας καθολου καλυτερα. Εγω ειμαι μηχανικος υπολογιστων και εσυ εισαι σερβιτορος,τι πας να αποδειξεις τωρα? Ειπα εγω οτι οι sd card δεν ειναι flash memory? Η δεν θελεις να καταλαβεις αυτα που γραφω γιατι εχεις πεισμωσει ή εισαι τοσο κουτος που συνεχιζεις να λες αυτα που εισαι προγραμματισμενος,δηλαδη μπαρουφες.Ειναι flash αλλα κατωτερης ποιοτητας και με χαμηλοτερες επιδοσεις. Ξεκολλα τωρα το κεφαλι σου, την μλκια σου την ειπες, ησουν λαθος, παμε παρακατω τωρα. Οταν αποκτησεις γνωσεις για υπολογιστες τα ξανα λεμε.Αυτα που εχω κανει εγω πανω σε υπολογιστικα συστηματα(windows,linux,mac,polaris,arduino) δεν θα τα δεις ουτε στα πιο βαθια σου ονειρα. Οταν ο αλλος δεν ,οτι και να του πεις και να του εξηγησεις ΔΕΝΝΝ...!!!!!
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οταν ο αλλος δεν ,οτι και να του πεις και να του εξηγησεις ΔΕΝΝΝ...!!!!! Ρε συμφωνεις στο οτι ο ssd (φαντασου οι sd) γεμισει πανω απο 85% θα μεγαλο hit performance? Οποτε και τα 15-20% πρεπει να μενουν αδεια?
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλό το ASUS T100 αλλα δεν είναι και κανένα θηρίο. Το είχα, όντως σε chrome/mozilla με αρκετά ανοιχτα tab σκαλώνει λιγάκι ως αρκετά, αν πας και για κανένα Lightroom / photoshop ναι μεν ta φορτώνει αλλά δεν είναι για σοβαρή δουλειά. Δεν κάνει δυστυχώς για Laptop replacement λόγο οθόνης και επεξεργαστή. Αν και για τα βασικά αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις καλός είναι ο ΑΤΟΜ. Κοιτα εγω χρησιμοποιω το ie και εχω συχνα 10-15παραθυρα και snap το youtube,για να παρακολουθω και τα reviews αυτων που συνηθως ψαχνω! Μεχρι τωρα κολληματα δεν ειχα,κτυπα ξηλο! Επισεις ειναι το κυριο μηχανημα που ειναι ενωμενο στην tv για χρηση του xbmc και το μηχανημα που εχω γραψει την πτυχιακη,χρησιμοποιοντας παραλληλα ανοιχτα τον browser καμια 10αρια tab(ie),το word και power point,ενωμενο σε μονιτορ,εξτρα keyboard και ποντικι.Δλδ χρηση που την εκανε ενα laptop πριν το T100! Με αλλα λογια το τι θεωρει ο καθενα laptop replacement,ειναι υποκειμενικο,γιατι αυτοι που χρησιμοποιουν το laptop για απαιτητικη εργασια,δεν ειναι και η πλειοψηφια και ουτε ο ορισμος του λαπτοπ χρηση!
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε συμφωνεις στο οτι ο ssd (φαντασου οι sd) γεμισει πανω απο 85% θα μεγαλο hit performance? Οποτε και τα 15-20% πρεπει να μενουν αδεια?Οχι και 5% να μεινει θα δουλευει οπως ειναι και 50% αδειο,αυτο δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλαβεις! Το θεμα ειναι το γιατι! Γιατι πιστευεις οτι ενας ssd αν πεσει κατω απο το 10% θα γινει πιο αργος?Τι ειναι αυτο που τον επιβραδύνει?Εδω ειναι το ψωμι? Εκτορ το core 2 duo laptop που έχω 5-6 ετών πάει καλύτερα... Το οτι σε βόλεψε εσένα δεν σημαίνει οτι βολεύει και εμένα Όντως ο IE στο metro πάει λίγο καλύτερα και βολεύει το touch Καλό tablet για τα λεφτά του το Τ100 αλλά εως εκεί. Παει καλυτερα λογο μνημης κυριως!Μειωσε του το στα 2gb ram και μεινε με τα windows 7 και πηγενε μετα να το συγκρινεις με το T100! Kαι δε χρησιμοποιω ποτε IE metro,οταν χρησιμοποιω keyboard και οταν θελω να ανοιξω περισσοτερες απο 3tab,γιατι δεν βολευει!Συζηταμε για ie 11 desktop,τωρα! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οχι και 5% να μεινει θα δουλευει οπως ειναι και 50% αδειο,αυτο δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλαβεις! Το θεμα ειναι το γιατι! Γιατι πιστευεις οτι ενας ssd αν πεσει κατω απο το 10% θα γινει πιο αργος?Τι ειναι αυτο που τον επιβραδύνει?Εδω ειναι το ψωμι? Εδω εισαι λαθος! Στα τελευταια 15% εχεις hit performance, το θυμαμαι απο το μαθημα των λειτουργικων συστηματων οταν καναμε για σκληρους δισκους! Δεν θα κατσω να ψαξω στο internet να σου δωσω links αλλα αν θελεις κανε ενα search για "ssd slow down as you fill them". Ακριβως να σου πω τον λογο δεν θυμαμαι εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε αλλα πρεπει να εχει να κανει με το συνεχη garbage collection που κανουν συνεχεια οι ssd και οτι χρειαζονται αυτον τον χωρο αδειο για να λειτουργησουν σωστα, αλλιως εχεις μεγαλο hit performance!
alextrela172 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 <p>Εκτορ το core 2 duo laptop που έχω 5-6 ετών πάει καλύτερα...</p> <p>Το οτι σε βόλεψε εσένα δεν σημαίνει οτι βολεύει και εμένα </p> <p>Όντως ο IE στο metro πάει λίγο καλύτερα και βολεύει το touch</p> <p>Καλό <strong>tablet </strong>για τα λεφτά του<strong> </strong>το Τ100 αλλά εως εκεί.</p> Δεν νομίζω σε καμία περιπτωςη οτι επεξεργαστής 5-6 έτων εινςι καλύτερος απο τη σειρα Bay Trail T όπως ο z3740 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-T6600-vs-Intel-Atom-Z3740 Εφοςον έχεις 2gb ram και στα 2 μηχανήματα χειρότερο σε επιδοςεις το laptop συνολικα. Κανεις δεν λέει οτι θα κανεις παπάδες αλλα λαπτοπ χρηςη δεν ειναι αυστηρά η επεξεργασία video και εικόνας η να τρέχεις προσομοίωση. Για τα λεφτά του και την κατηγορία που παίζει εχει πολυ ικανοποιητικές επιδοςεις. Μην ξεχνάμε οτι φορητή συσκευη ειναι αρα η φορητότητα και η αυτονομια ειναι οι βασικοί λόγοι αγοράς. Μην τα θελουμε ολα και επιδοςεις και τζάμπα πράγμα. Καινό σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη δεν πάνε μαζί. Sent from my iPad using Insomnia Για ένα τρίμηνο είχα μείνει με μονο το thinkpad 8 να ειναι ο βασικός υπολογιστής μου και για τη χρηςη που του εκανα δηλαδη word,excel,ένα λογιστικό προγράμμα και κλασικά Ίντερνετ,ταινίες,μουσική,torrent,Skype κλπ με κάλυψε απόλυτα με μόνιμη σύνδεση με οθονη,ποντίκι,πληκτρολόγιο και ένα usb hub. Sent from my iPad using Insomnia Πιστεύω οτι όλοι κατανοούμε αυτα τα προϊόντα όπως τα low/mid windows tablet σε ποιους απευθύνονται και τη χρηςη για την οποία προορίζονται και γενικότερα όσοι τα έχουμε δουλέψει. Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εδω εισαι λαθος! Στα τελευταια 15% εχεις hit performance, το θυμαμαι απο το μαθημα των λειτουργικων συστηματων οταν καναμε για σκληρους δισκους! Δεν θα κατσω να ψαξω στο internet να σου δωσω links αλλα αν θελεις κανε ενα search για "ssd slow down as you fill them". Ακριβως να σου πω τον λογο δεν θυμαμαι εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε αλλα πρεπει να εχει να κανει με το συνεχη garbage collection που κανουν συνεχεια οι ssd και οτι χρειαζονται αυτον τον χωρο αδειο για να λειτουργησουν σωστα, αλλιως εχεις μεγαλο hit performance!Δες πως διαβαζει ο ssd τις πληρoφοριες και πως ο hdd! To θεμα με τα τελευταια gb στον ssd ειναι οταν δε βρiσκει ευκολα και γρηγορα χωρο να αποθηκευση τις προσορινες πληρoφοριες και τα catch και γενικα να αποθηκευσει κατι,γι'αυτο βλεπεις συμαντικη μειωση στο write και ανεπαισθητη μειωση στο read,κατι που σε ενα HDD θα επεφτε συμαντικα η αποδοση και στο read και θα εκανε ολο το λειτουργικο να σερνεται! Αυτο σημαινει οτι το λογισμικο συνεχιζει να τρεχει γρηγορα,γιατι διαβαζει τα παντα με την ιδια περιπου ταχυτητα,αλλα μειωνεται η ταχυτητα οταν προκειται να γραψει κατι στον ssd και παλι η πτωση δεν ειναι ο ιδιος βαθμος με τον hdd. O κυριοτερος λογος που πρεπει να κραταμε ενα 20-30% free σε ενα ssd ειναι αλλος.Μηπως ξερεις ποιος ειναι ο κυριος λογος να κραταμε free αυτο το ποσοστο του ssd? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 <p>surf + movies + facebook ktl και παλαιός celeron τα κάνει δεν λέει κάτι αλλά σκαλώνει που και που όπως το Τ100.</p> <p>Επίσης κανείς δεν μίλησε για <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">προσομοίωση... ακου εκει </span><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">προσομοίωση και βιντεο editing σε λαπτοπ </span><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> </span></p> <p>εγω αποχωρώ απο την συζήτηση απλα την γνώμη μου λέω έχοντας δουλέψει το συγκεκριμένο ταμπλετ αρκετό καιρο, καλο για τα λεφτά του γενικά αλλά το επόμενο για μένα πρέπει να έχει 12" και κανένα καλύτερο επεξεργαστή + μνημούλα φυσικα </p> <p><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">φιλικα παντα</span></p> Σωστός στην τελευταία προταςη,αλλα με επίγνωση οτι πρέπει να σκάσεις 600+ ευρώ. Sent from my iPad using Insomnia Εχω φίλο που κανει video editing σε laptop αλλα ειναι θηρίο με 16gb ram και i7 και nvidia 750. Μια χαρά κανεις editing αλλα πρέπει να σκάσεις 1200-1400 ευρώ. Sent from my iPad using Insomnia
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δες πως διαβαζει ο ssd τις πληρoφοριες και πως ο hdd! To θεμα με τα τελευταια gb στον ssd ειναι οταν δε βρiσκει ευκολα και γρηγορα χωρο να αποθηκευση τις προσορινες πληρoφοριες και τα catch και γενικα να αποθηκευσει κατι,γι'αυτο βλεπεις συμαντικη μειωση στο write και ανεπαισθητη μειωση στο read,κατι που σε ενα HDD θα επεφτε συμαντικα η αποδοση και στο read και θα εκανε ολο το λειτουργικο να σερνεται! Αυτο σημαινει οτι το λογισμικο συνεχιζει να τρεχει γρηγορα,γιατι διαβαζει τα παντα με την ιδια περιπου ταχυτητα,αλλα μειωνεται η ταχυτητα οταν προκειται να γραψει κατι στον ssd και παλι η πτωση δεν ειναι ο ιδιος βαθμος με τον hdd. O κυριοτερος λογος που πρεπει να κραταμε ενα 20-30% free σε ενα ssd ειναι αλλος.Μηπως ξερεις ποιος ειναι ο κυριος λογος να κραταμε free αυτο το ποσοστο του ssd? Προφανως δεν θα ειναι το ιδιο με την επιβραδυνση του hdd, αν ηταν το ιδιο θα ηταν για πεταμα.Αστο εγω πανω σε αυτα εκανα εργασιες πριν 4 χρονια, εσυ τοτε νομιζες οτι το iphone και η apple ειναι το ιδιο πραγμα. Μπορω να το googlαρω και να σου απαντησω, ποιο το νοημα?Γιατι συνεχιζεις αυτη την συζητηση οταν και μονος βγαινεις λαθος? Απο μονο σου το λες οτι τα τελευταια 20% πρεπει να μεινουν αδεια γιατι αν αποθηκευεις εχεις hit performance. Εσυ ο ιδιος το ειπες, απλα τοση ωρα δεν θες να παραδεχτεις οτι εχω δικιο, παραδεξου το να τελειωνουμε τωρα. Το χεις μπαμπαλισει το ζητημα επειδη μονο και μονο θες να λες την τελευταια λεξη, πες ειπα μλκια οταν γεμιζεις τον sdd μεχρι το 95% εχεις hit performance και αιντε στην ευχη του θεου.Εχει καταντησει γελοιο το ολο ζητημα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προφανως δεν θα ειναι το ιδιο με την επιβραδυνση του hdd, αν ηταν το ιδιο θα ηταν για πεταμα.Αστο εγω πανω σε αυτα εκανα εργασιες πριν 4 χρονια, εσυ τοτε νομιζες οτι το iphone και η apple ειναι το ιδιο πραγμα. Μπορω να το googlαρω και να σου απαντησω, ποιο το νοημα?Γιατι συνεχιζεις αυτη την συζητηση οταν και μονος βγαινεις λαθος? Απο μονο σου το λες οτι τα τελευταια 20% πρεπει να μεινουν αδεια γιατι αν αποθηκευεις εχεις hit performance. Εσυ ο ιδιος το ειπες, απλα τοση ωρα δεν θες να παραδεχτεις οτι εχω δικιο, παραδεξου το να τελειωνουμε τωρα. Το χεις μπαμπαλισει το ζητημα επειδη μονο και μονο θες να λες την τελευταια λεξη, πες ειπα μλκια οταν γεμιζεις τον sdd μεχρι το 95% εχεις hit performance και αιντε στην ευχη του θεου.Πως διαβαζει και γραφει ενας ssd και πως ενας μηχανικος δισκος? Απαντα μου σ'αυτα για να δω αν εχεις τις στοιχειώδεις γνωσεις να καταλαβεις ωστε ενα 20% απ'αυτα που σου γραφω! Αλλιως δεν αξιζει να συνεχισουμε την συζητηση! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πως διαβαζει και γραφει ενας ssd και πως ενας μηχανικος δισκος? Απαντα μου σ'αυτα για να δω αν εχεις τις στοιχειώδεις γνωσεις να καταλαβεις ωστε ενα 20% απ'αυτα που σου γραφω! Αλλιως δεν αξιζει να συνεχισουμε την συζητηση! Ρε εισαι χαζος? χαχαχαχαχαχαχα ρε θα μου μαθεις εσυ τι ειναι ssd? χαχαχαχαχαχαχα εισαι απιστευτος ρε, αλλα προσεχε γιατι μπορει να φας τιποτα φαπες απο κανεναν, πραγματικα θα σε πλακωσει κανενας στις φαπες και θα σε πεταξει στη θαλασσα αν δεν το εχουν κανει ηδη. Αιντε τραβα να προτεινεις κανα ταμπλετ αγορι μου, οταν εγω το 10' εκανα optimized access controller σε kernel level στο linux για hdd και sdd εσυ ακομα δεν ηξερες τι ειναι η apple. Τωρα καταλαβαινω τι προβληματα εχεις.. Ελα πες τωρα την τελευταια λεξη να τελειωνουμε, προφανως και δεν αξιζει να συνεχισουμε την συζητηση.Σιγα μην κανω συζητηση με ενα internet boy που καθεται και κοιταει τι λεει το google ενω δεν εχει καν προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα και το παιζει και expert, σαν τα apple genius LOL. Ολοι βλεπουν τις μλκιες που λες. Οπως τα blocks του ssd φθειρονται με την παροδο του χρονου λογω των writes, ετσι και εχουν hit performance, κλαψε οσο θες αλλα μην λες μλκιες γιατι τα βλεπουν και αλλοι και παραπληροφορουνται.toodaloo noob Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
_chris_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 α ρε τι μου θυμίζετε.... όταν μαλώναμε στο δημοτικό. μπορεί και στο νηπιαγωγείο δε θυμάμαι. πως πέρασαν τα χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα