ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προφανως το note 10.1 δεν ειναι laptop replacement.Αμα στο vivotab ανοιξω 6 tabs στον browser και ανοιξω και τιποτα αλλο θα λιωσει στα χερια σου. Laptop replecement ειναι το surface pro.Σιγα μην εκραγει,γιατι ανοιξες 6tab!!! Ρε φιλε δε φτανει που δεν εχεις ιδεα απο τα windows tablet,μ'αρεσει που θες να μεταδωσεις και την αγνοια σου στους αλλους! Παρε στα χερια σου πρωτα και μετα ελα,να μας πεις στα ποσα tab σερνεται! Απορω πως σ'αυτον δεν ανοιξε μαυρη τρυπα να τον καταπιει??? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σιγα μην εκραγει,γιατι ανοιξες 6tab!!! Ρε φιλε δε φτανει που δεν εχεις ιδεα απο τα windows tablet,μ'αρεσει που θες να μεταδωσεις και την αγνοια σου στους αλλους! Ε βρε pro, αραξε στις κυβικαρες σου.Αμα θες flame μεχρι αυριο θα τρως, πριν 1 βδομαδα δεν ειχα οντως ιδεα γιατι δεν με ενδιαφερε tablet αλλα μεσα σε 1 βδομαδα εχω ψαξει αρκετα πραγματα. Tι fuck logic ειναι αυτο? 17 χρονων εισαι? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ε βρε pro, αραξε στις κυβικαρες σου.Αμα θες flame μεχρι αυριο θα τρως, πριν 1 βδομαδα δεν ειχα οντως ιδεα γιατι δεν με ενδιαφερε tablet αλλα μεσα σε 1 βδομαδα εχω ψαξει αρκετα πραγματα. Tι fuck logic ειναι αυτο? 17 χρονων εισαι?Δε με νοιαζει τι ψαχνεις και τι θα παρεις για την παρτη σου.Μ@λ@κιες να μην λες και να περνεις τους αλλους στο λαιμο σου! Και αν θες να ανοιξουμε flame,be my guest,αλλα με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! Εγω σου παραθεσα 2 βιντεο,εσυ μου παραθεσες προς το παρον την "υπερτατη" γνωμη σου!!! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε με νοιαζει τι ψαχνεις και τι θα παρεις για την παρτη σου.Μ@λ@κιες να μην λες και να περνεις τους αλλους στο λαιμο σου! Και αν θες να ανοιξουμε flame,be my guest,αλλα με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! Εγω σου παραθεσα 2 βιντεο,εσυ μου παραθεσες προς το παρον την "υπερτατη" γνωμη σου!!! Ολο το βραδυ τσουτσουνακι, ολο το βραδυ .. Βρηκες 2 βιντεο και τα 2 ειναι απο αλλο ταμπλετ...Φαντασου ποσο ασχετος εισαι απο υπολογιστες. Το αν θα κολλησει ενα συστημα εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Βρηκες εσυ τωρα ενα βιντεο που δεν κολλαει. Αμα εγω γεμισω την μνημη και τοτε κανεις test θα σου πω τι θα γινει. Που εχει ο αλλος 3 παραθυρα ανοιχτα και χεστηκε η φοραδα. Αν ηταν ετσι ολοι θα αγορασαν tablet με 300 ευρω και θα ζουσαν για ολη τους ζωη. Προφανως μπορεις να surfαρεις και να τρεξεις καποια βασικα προγραμματα δεν ειπα οτι δεν τρεχει προγραμματα αλλα αμα πας να κανεις την χρηση που κανεις σε ενα συμβατικο pc θα κολλησουν ολα.Ακομα και τα laptop mid-range 400-600 ευρω κολλανε, πλακα μας κανεις? Και μην μου πεις μλκιες γιατι εχω mid range laptop και εχω και high end desktop.Genius Και προσεχε τα λογια σου. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ολο το βραδυ τσουτσουνακι, ολο το βραδυ .. Βρηκες 2 βιντεο και τα 2 ειναι απο αλλο ταμπλετ...Φαντασου ποσο ασχετος εισαι απο υπολογιστες. Το αν θα κολλησει ενα συστημα εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Βρηκες εσυ τωρα ενα βιντεο που δεν κολλαει. Αμα εγω γεμισω τον ssd και τοτε κανεις test θα σου πω τι θα γινει. Που εχει ο αλλος 3 παραθυρα ανοιχτα και χεστηκε η φοραδα. Αν ηταν ετσι ολοι θα αγορασαν tablet με 300 ευρω και θα ζουσαν για ολη τους ζωη. Προφανως μπορεις να surfαρεις και να τρεξεις καποια βασικα προγραμματα δεν ειπα οτι δεν τρεχει προγραμματα αλλα αμα πας να κανεις την χρηση που κανεις σε ενα συμβατικο pc θα κολλησουν ολα.Ακομα και τα laptop mid-range 400-600 ευρω κολλανε, πλακα μας κανεις? Και μην μου πεις μλκιες γιατι εχω mid range laptop και εχω και high end desktop.Genius Και προσεχε τα λογια σου. Που ειναι οι αποδειξεις σου οτι στα 6 tab θα λιώσει ? Ακομη περιμενει ο κοσμακης να του ανοιξεις τα ματια,με τη βαθιά γνωση σους στα tablets με windows 8.1!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Που ειναι οι αποδειξεις σου οτι στα 6 tab θα λιώσει ? Ακομη περιμενει ο κοσμακης να του ανοιξεις τα ματια,με τη βαθιά γνωση σους στα tablets με windows 8.1!!! Πρωτα απ'ολα εγω αυτο που ειπα πριν απο 1 σελιδα ειναι οτι το toshiba encore 2 write κανει θορυβο και απαντας εσυ με βιντεο για το vivotab 8 (wtf?!?!?!) και μου λες οτι δεν κανει θορυβο... Πρωτα απ'ολα μαθε να διαβαζεις σωστα. Μετα δεν ειπα οτι το note 10.1 ειναι laptop replecement. Προφανως ενα windows tablet ειναι καλυτερος υποψηφιος αφου εχει windows, που windows εχει η πλειοψηφια των συστηματων χρηστων..Οποτε παλι εδω μλκια ειπες. Και μετα αρχισες το flame χωρις λογο, χωρις να ξερεις καν ποιος ειμαι και το τι ξερω εγω. Οταν μπηκα στο thread και ρωτησα κατι το ειπα απο την αρχη οτι δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με tablet. Μετα ομως το εψαξα μονος, που στο διαολο ξερεις εσυ τι γνωριζω εγω περι τεχνολογιας??? Οποτε βουλωνε και εδω γιατι παλι μλκια ειπες. Οποτε παμε τωρα στο θεμα περι lag. Εδω desktop pc χρησιμοποιεις και πολλες φορες αν το υπερφορτωσεις αρχιζει και κολλαει. Τα mid range laptops και αυτα κολλανε. Θες να μου πεις οτι ενα tablet με 250 ευρω δεν κολλαει αν εγω το υπερφορτωσω? Τα 6 tabs ηταν παραδειγμα, μπορει να λεγα 15 pdf ανοιχτα ολα μαζι. Βλεπεις εσυ σε βιντεο που το δουλευει ο αλλος με αδεια μνημη και δεν κολλαει και ολα ειναι καλα και ροδινα? Στο κινητο σου γιατι οταν το αγορασες δεν κολλουσε και μετα οταν εμειναν 500mb ελευθερα ηθελες να το σπασεις απο τα νευρα σου? Δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω, καθυστερημενος εισαι? Αλλο η βασικη χρηση και αλλο το laptop replacement. Η βασικη χρηση ειναι να μπεις στον browser, να παιξεις κανα παιχνιδακι και να δεις καμια ταινια. Στο replacement θα πας να κανεις σοβαρες δουλειες. Για βαλε autocad,photoshop, κανε video rendering. Μεχρι αυριο θα περιμενεις να κανεις render. Πας να το παιξεις μαγκας χωρις να ξερεις ποιος ειναι ο αλλος και το τι ξερει...Εσυ ασχολεισαι ποσο καιρο και εγω 1 βδομαδα(με tablets) αλλα οι γνωσεις που εχεις για υπολογιστες προφανως ειναι ημιτελεις, οι οποιες ειναι χειροτερες απο ανυπαρκτες. Τωρα αν θες να πιασεις την συζητηση περι υπολογιστων μαζι μου be my guest αλλα private. Αν και δεν εχει κανενα νοημα, αλλα δεν εχει νοημα να χαλαμε και το thread. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρωτα απ'ολα εγω αυτο που ειπα πριν απο 1 σελιδα ειναι οτι το toshiba encore 2 write κανει θορυβο και απαντας εσυ με βιντεο για το vivotab 8 (wtf?!?!?!) και μου λες οτι δεν κανει θορυβο... Πρωτα απ'ολα μαθε να διαβαζεις σωστα. Μετα δεν ειπα οτι το note 10.1 ειναι laptop replecement. Προφανως ενα windows tablet ειναι καλυτερος υποψηφιος αφου εχει windows, που windows εχει η πλειοψηφια των συστηματων χρηστων..Οποτε παλι εδω μλκια ειπες. Και μετα αρχισες το flame χωρις λογο, χωρις να ξερεις καν ποιος ειμαι και το τι ξερω εγω. Οταν μπηκα στο thread και ρωτησα κατι το ειπα απο την αρχη οτι δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με tablet. Μετα ομως το εψαξα μονος, που στο διαολο ξερεις εσυ τι γνωριζω εγω περι τεχνολογιας??? Οποτε βουλωνε και εδω γιατι παλι μλκια ειπες. Οποτε παμε τωρα στο θεμα περι lag. Εδω desktop pc χρησιμοποιεις και πολλες φορες αν το υπερφορτωσεις αρχιζει και κολλαει. Τα mid range laptops και αυτα κολλανε. Θες να μου πεις οτι ενα tablet με 250 ευρω δεν κολλαει αν εγω το υπερφορτωσω? Τα 6 tabs ηταν παραδειγμα, μπορει να λεγα 15 pdf ανοιχτα ολα μαζι. Βλεπεις εσυ σε βιντεο που το δουλευει ο αλλος με αδεια μνημη και δεν κολλαει και ολα ειναι καλα και ροδινα? Στο κινητο σου γιατι οταν το αγορασες δεν κολλουσε και μετα οταν εμειναν 500mb ελευθερα ηθελες να το σπασεις απο τα νευρα σου? Δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω, καθυστερημενος εισαι? Αλλο η βασικη χρηση και αλλο το laptop replacement. Η βασικη χρηση ειναι να μπεις στον browser, να παιξεις κανα παιχνιδακι και να δεις καμια ταινια. Στο replacement θα πας να κανεις σοβαρες δουλειες. Για βαλε autocad,photoshop, κανε video rendering. Μεχρι αυριο θα περιμενεις να κανεις render. Πας να το παιξεις μαγκας χωρις να ξερεις ποιος ειναι ο αλλος και το τι ξερει...Εσυ ασχολεισαι ποσο καιρο και εγω 1 βδομαδα(με tablets) αλλα οι γνωσεις που εχεις για υπολογιστες προφανως ειναι ημιτελεις, οι οποιες ειναι χειροτερες απο ανυπαρκτες. Τωρα αν θες να πιασεις την συζητηση περι υπολογιστων μαζι μου be my guest αλλα private. Αν και δεν εχει κανενα νοημα, αλλα δεν εχει νοημα να χαλαμε και το thread. Ξανα διαβασε ολα απο την αρχη,γιατι κατι δε παει καλα με την οραση σου! 1.Δεν απαντησα με βιντεο κανενος tablet για το θορυβο του encore write,απλα σου ειπα οτι στο ΔΙΚΟ σου βιντεο,οταν γραφει κανονικα και δε το κτυπα σαν γραφει δεν ακουγεται θορυβος.Με αλλα λογια εξαρτατε πως γραφει ο καθενας,για να ακουστει θορυβος ή οχι! 2.Τα βιντεο τα εβαλα για να δεις τι παπαριες γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ για οτι κανει μια χαρα για λαπτοπ replacement ΣΕ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ! 3Και το 3ο βιντεο στο εβαλα,για την ΑΛΛΗ παπαρια που ειπες οτι θα λιωσει με 6tab ανοιχτα! Tι δε διαβασες σωστα και τι δε καταλαβαινεις??? 4.ΟΛΑ ΤΑ BAY TRAIL WINDOWS TABLET εχουν τις ιδιες επιδοσεις πανω κατω,γι'αυτο σου βαζω οποιοδηποτε tablet απο αυτα!!!!!!!! Για βαλε autocad,photoshop, κανε video rendering. Μεχρι αυριο θα περιμενεις να κανεις render. Πρεπει να ειναι πολυ σοβαρο το προβλημα σου τελικα! Το πρωτο βιντεο που ποσταρα τι προγραμμα τρεχει??? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξανα διαβασε ολα απο την αρχη,γιατι κατι δε παει καλα με την οραση σου! 1.Δεν απαντησα με βιντεο κανενος tablet για το θορυβο του encore write,απλα σου ειπα οτι στο ΔΙΚΟ σου βιντεο,οταν γραφει κανονικα και δε το κτυπα σαν γραφει δεν ακουγεται θορυβος.Με αλλα λογια εξαρτατε πως γραφει ο καθενας,για να ακουστει θορυβος ή οχι! 2.Τα βιντεο τα εβαλα για να δεις τι παπαριες γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ για οτι κανει μια χαρα για λαπτοπ replacement ΣΕ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ! 3Και το 3ο βιντεο στο εβαλα,για την ΑΛΛΗ παπαρια που ειπες οτι θα λιωσει με 6tab ανοιχτα! Tι δε διαβασες σωστα και τι δε καταλαβαινεις??? 4.ΟΛΑ ΤΑ BAY TRAIL WINDOWS TABLET εχουν τις ιδιες επιδοσεις πανω κατω,γι'αυτο σου βαζω οποιοδηποτε tablet απο αυτα!!!!!!!! Και στο ξαναλεω ρε λακαμα οτι τα βιντεο που βλεπεις ειναι χρηση με ΑΔΕΙΑ ΜΝΗΜΗ! OUT OF THE BOX! Ακομα και σε ταμπλετ με 10 ευρω οταν το βγαλεις απο το κουτι δεν κολλαει! Ποσες φορες θα το πουμε? Για τα λεφτα του καλο, αλλα ως εκει. Αν θες να κανεις χρηση laptop πας σε αλλα μοντελα πολυ απλα. Περι photoshop.. Ποσο ασχετος εισαι πραγματικα. Και λες μλκιες ΔΗΜΟΣΙΑ! (κανω και γω το ιδιο!) Εκει απλα ανοιξε το προγραμμα και ζωγραφισε 2 μλκιες. Αμα κανει κανονικα επεξεργασια εικονας και editing θα σου πω εγω. Που κανονικα το photoshop φτανει χρηση προγραμματος 4gb και παραπανω γι αυτο οσοι ασχολουνται με τετοια θεματα βαζουν 16gb ram. Το προβλημα το δικο σου ειναι οτι δεν εχεις γενικοτερα γνωσεις και αν το συνεχισεις δεν θα χεις και δοντια κιολας.. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και στο ξαναλεω ρε λακαμα οτι τα βιντεο που βλεπεις ειναι χρηση με ΑΔΕΙΑ ΜΝΗΜΗ! OUT OF THE BOX! Ακομα και σε ταμπλετ με 10 ευρω οταν το βγαλεις απο το κουτι δεν κολλαει! Ποσες φορες θα το πουμε? Για τα λεφτα του καλο, αλλα ως εκει. Αν θες να κανεις χρηση laptop πας σε αλλα μοντελα πολυ απλα. Περι photoshop.. Ποσο ασχετος εισαι πραγματικα. Και λες μλκιες ΔΗΜΟΣΙΑ! (κανω και γω το ιδιο!) Εκει απλα ανοιξε το προγραμμα και ζωγραφισε 2 μλκιες. Αμα κανει κανονικα επεξεργασια εικονας και editing θα σου πω εγω. Που κανονικα το photoshop φτανει χρηση προγραμματος 4gb και παραπανω γι αυτο οσοι ασχολουνται με τετοια θεματα βαζουν 16gb ram. Το προβλημα το δικο σου ειναι οτι δεν εχεις γενικοτερα γνωσεις και αν το συνεχισεις δεν θα χεις και δοντια κιολας.. Ρε φιλε ξερεις την διαφορα της ssd με το hdd? Για να εχεις θεμα με τις επιδοσεις μιας ssd πρεπει σχεδον να την τερματισεις!!!Ακομη και 5-10GB free να σου μενουν,το μηχανημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ!!! Τωρα αν εχεις βαλει οτι σαβουρα βρεις στο web και σπαταλαει μνημη(ram) και τα λοιπους πορους,ΧΩΡΙΣ να πρεπει,δικο σου θεμα και οχι του μηχανηματος! Οσο για το photoshop,εκει ειναι το βιντεο και πιστευω οτι οι υπολοιποι που θα το δουν,να μην εχουν τα ιδια προβληματα ορασης μαζι σου! Αντε τωρα τραβα στο android και σταματα να δινεις συμβουλες για windows tablet,γιατι ΔΕΝΝΝΝ!!!! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε φιλε ξερεις την διαφορα της ssd με το hdd? Για να εχεις θεμα με τις επιδοσεις μιας ssd πρεπει σχεδον να την τερματισεις!!!Ακομη και 5-10GB free να σου μενουν,το μηχανημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ!!! Τωρα αν εχεις βαλει οτι σαβουρα βρεις στο web και σπαταλαει μνημη(ram) και τα λοιπους πορους,ΧΩΡΙΣ να πρεπει,δικο σου θεμα και οχι του μηχανηματος! Προφανως και ξερω τι ειναι o ssd. Δεν εχω δικο μου αλλα εχω χρησιμοποιησει το laptop του κολλητου μου που εχει αρκετα. Αυτα τα φτηνα ταμπλετ δεν εχουν ssd, εχουν emmc που ειναι flash μνημη ενσωματωμενη πανω στην motherboard. Στην ουσια ειναι σχεδον το ιδιο με την sd card που εχουν τα κινητα και ταμπλετ. Μην συγκρινεις καν τους ssd με τα emmc. Γι αυτο στα πιο ακριβα ταμπλετ θα βρεις ssd επειδη ειναι πολυ ανωτερα και δουλευουν σαν laptop. Να και κατι καινουριο που εμαθες σημερα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το προβλημα το δικο σου ειναι οτι δεν εχεις γενικοτερα γνωσεις και αν το συνεχισεις δεν θα χεις και δοντια κιολας.. Και στο ξαναλεω ρε λακαμα καθυστερημενος εισαι? Απαράδεκτες εκφράσεις..... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από kekos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απαράδεκτες εκφράσεις..... Προσπαθησα να το ληξω νωριτερα αλλα προφανως καποιος εχεις ορεξη πρωι πρωι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Προσπαθησα να το ληξω νωριτερα αλλα προφανως καποιος εχεις ορεξη πρωι πρωι. Εχεις κατεβασει ολο τον οχετο βρε φιλε στον αλλο και αισθανεσαι και θιγμενος ? Μα για ονομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχεις κατεβασει ολο τον οχετο βρε φιλε στον αλλο και αισθανεσαι και θιγμενος ? Μα για ονομα.... Ουτε ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση ουτε τιποτα. Ολα αρχισαν οταν ειπε οτι ειμαι ασχετος και γραφω μλκιες και το ειπε και με υφακι (χωρις εγω να εχω πει τιποτα για αυτον) o windows genius. Τεςπα ας σταματησει εδω ολο αυτο, δεν εχει νοημα .. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προφανως και ξερω τι ειναι o ssd. Δεν εχω δικο μου αλλα εχω χρησιμοποιησει το laptop του κολλητου μου που εχει αρκετα. Αυτα τα φτηνα ταμπλετ δεν εχουν ssd, εχουν emmc που ειναι flash μνημη ενσωματωμενη πανω στην motherboard. Στην ουσια ειναι σχεδον το ιδιο με την sd card που εχουν τα κινητα και ταμπλετ. Μην συγκρινεις καν τους ssd με τα emmc. Γι αυτο στα πιο ακριβα ταμπλετ θα βρεις ssd επειδη ειναι πολυ ανωτερα και δουλευουν σαν laptop. Να και κατι καινουριο που εμαθες σημερα. Κατσε διαβασε λιγο τι ειναι η ssd και τι περιεχει μεσα το μεταλικο κουτακι της ssd και σε τι διαφερει απο τον hdd στο τροπο λειτουργιας της και ελα να κανουμε σοβαρη συζητηση! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα