alex2539 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) πως θα σου φαινοταν κατι τετοιο; https://www.skroutz.gr/s/5580829/Asus-Transformer-Book-T100TAM-DK012B-32GB.html Δεν εχει active stylus αυτο, οποτε δεν νομιζω να του κανει! Ο alextrela172 θα μας πει σιγουρα τι ισχυει. Αν και απο αναφορες,ειδα οτι δουλευουν στο sp3 και ntrig stylus πιο παλιων υβριδικων που αυτα δεν εχουν μπαταρια! Τα stylus της ntrig παντα ηταν με μπαταρια απο την αρχη που βγηκαν. Μαλλον το μπερδευεις με τη wacom που ηταν παντα χωρις μπαταρια και ολα τα stylus ειναι συμβατα. Εξαίρεση βεβαια το τελευταιο στο toshiba encore write που ειναι καινουρια τεχνολογια και λειτουργει με μπαταρια. Χμ, ειχα την εντυπωση οτι και εσυ διαθετεις το sp3. Ποια συσκευη εχεις? hackerW32 πως κρατουσες σημειωσεις με αυτο? Ομορφο το 2 αλλα καπως ακριβο. Με λιγοτερα χρηματα τσιμπησα πριν καιρο το jxd s7800b http://www.jxdofficial.com/jxd-s7800b-7-inch-quad-core-game-console.html Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από alex2539
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ωραιο και αυτο (ποσο το τσίμπησες; ), αλλα εμενα δεν θα με βολευαν οι αναλογικοί μοχλοι εκει που ειναι + οτι το archos gamepad 2 εχει λιγο καλύτερο cpu + οτι εμπιστεύομαι περισσοτερο την archos Προσωπικά. τα βιβλια μας ηταν ολα σε Pdf, οι σημειώσεις ηταν πανω στο pdf με γραφιδα ειχα και ενα τετραδιο για αλλες μεγαλες σημειώσεις αλλα το οτι μπορουσα να σημειώνω πανω στο pdf και να βαζω bookmarks με ονοματα με ειχε σώσει. μονο αυτονομια καλη δεν ειχε, μεχρι που τα τυναξε η μπαταρια και εβαλα αλλη διπλάσια, δεν χώραγε μεσα φυσικά την εχω ντύσει με μπλε ύφασμα την μπαταρία τωρα το ειχε το eshop 120-130 το archos gamepad 2 καποια στιγμη αλλα τωρα δεν υπαρχει πια.. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από hackerW32
alex2539 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ιδια cpu και χαρακτηριστικά εχουν. Οι μοχλοι εκει που ειναι βολευουν παρα πολυ και γενικα ειναι ανετο στο κρατημα. Κριμα που δεν προκειται να βγουν αλλες τετοιες παιχνιδομηχανες. Αλλα τεσπα ειμαστε off topic... Οταν ελεγες σημειωσεις νομιζα πως εννοουσες κειμενα μεγαλα με καποια γραφιδα. Ειναι που ειναι τα capacitive stylus ακατάλληλα, με το σχεδιο της συσκευης γινεται ολη η εμπειρια για @@@.... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από alex2539
panosgrav36 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Φιλε σου μιλαω εκ πειρας αν μπορεις παρε το samsung note 12.2...εχει και καταπληκτικη αναλυση και δεν θα σε κουραζει στα ματια (ενω τα μοντελα ASUS που βλεπω δεν εχουν καλη αναλυση) και η μπαταρια με φωτεινοτητα γυρω στο 5% ανετα κρατα για 8 και πλεον ωρες...οτιδιποτε σε μικροτερες ιντσες θα σου φανει εξεραιτικα μικρο... φαντασου σελιδα α4 στο ορθιο κοψε μια λωριδα πλατους 3 εκατοστα απο κατω προς τα πανω και αλλη μια απο δεξια προσ αριστερα και εχεις τις διαστασεις της οθονης 12.2 ιντσων..ενω μολις ανοιξεις προγραμμα για να γραφεις θα χασεις αλλο ενα εκατοστο περιθωριο πανω κατω...οποτε καταλαβαινεις σε 10.1 ιντσες θαχεις ακομα πιο μικρο χωρο γραφης....
sotosmelvin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το note 12.2 εχει ομως τεραστια τιμη και εχει και android που ειναι πιο περιορισμενο απο τα x86 tablets. Το note 10.1 ειναι σε πιο λογικο επιπεδο. Για σημειωσεις δεν μπορω να δικαιολογησω την αγορα ενος tablet που εχει τιμη ενος mid range laptop.
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν εχει active stylus αυτο, οποτε δεν νομιζω να του κανει! Τα stylus της ntrig παντα ηταν με μπαταρια απο την αρχη που βγηκαν. Μαλλον το μπερδευεις με τη wacom που ηταν παντα χωρις μπαταρια και ολα τα stylus ειναι συμβατα. Εξαίρεση βεβαια το τελευταιο στο toshiba encore write που ειναι καινουρια τεχνολογια και λειτουργει με μπαταρια. Χμ, ειχα την εντυπωση οτι και εσυ διαθετεις το sp3. Ποια συσκευη εχεις? Δεν ειχα την τιμη να εχω stylus της wacom,αλλα μονο της n-trig και σε διαβεβαιωνω το stylus που εχω ΔΕΝ εχει μπαταρια! Δεν εχω το sp3. Hp tx2 1020us απο το 2009 και μετα πηρα για τεστ το asus t100.Το sp3 το πηρε η κοπελα μου δωρο στον αδελφο της το μικρο.Απλα οταν ημουν κατω,δε ασχοληθηκα καθολου μ'αυτο! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
alex2539 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Σιγουρα το note 12.2 ειναι εργαλειο, αλλα εφόσον μιλαμε για ταμπλετ για σχολη ενα windows θα ηταν καλυτερη λυση. Θα μπορουσε να τρεξει και εφαρμογες αλλες που ισως χρειαστει, αναλογα βεβαια τη σχολη που ειναι! Και επειδή ειναι κατι που θα το κουβαλαει πολλες ωρες και πολυ πιθανο οι καρεκλες στα αμφιθεατρα του πανεπιστημιου να μην ειναι και οι πιο βολικες, καλο θα ηταν το ταμπλετ να μην ειναι ουτε πολυ βαρυ ουτε αρκετα μεγαλο. Οποτε κατα τη γνωμη μου και με σχετικη εμπειρια μπορω να πω πως ενα ταμπλετ 10.1 ειναι ιδανικο. Δεν ειχα την τιμη να εχω stylus της wacom,αλλα μονο της n-trig και σε διαβεβαιωνω το stylus που εχω ΔΕΝ εχει μπαταρια! Δεν εχω το sp3. Hp tx2 1020us απο το 2009 και μετα πηρα για τεστ το asus t100.Το sp3 το πηρε η κοπελα μου δωρο στον αδελφο της το μικρο.Απλα οταν ημουν κατω,δε ασχοληθηκα καθολου μ'αυτο! Το γλυκοκοιταζα καποτε το hp tx2 θυμαμαι. Νομιζα οτι ειχε wacom. Πραγματι εχει ntrig και χωρις μπαταρια. Πως ειναι το stylus του στην πραξη? Τα ntrig πιο πριν το sp3 και ειδικα σε εκεινες τις εποχες ειχαν αρκετα θεματα.
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το γλυκοκοιταζα καποτε το hp tx2 θυμαμαι. Νομιζα οτι ειχε wacom. Πραγματι εχει ntrig και χωρις μπαταρια. Πως ειναι το stylus του στην πραξη? Τα ntrig πιο πριν το sp3 και ειδικα σε εκεινες τις εποχες ειχαν αρκετα θεματα. Βασικα ειχαν μερικα θεματα με τους drivers και μερικες φορες εμενες χωρις touchscreen και reboot και καποιες φορες ξανα να περασεις τους drivers! Αλλα οταν δουλευαν οι drivers σαν stylus ηταν αψογο,με παρα πολυ καλη ανταποκρινση και ακριβεια και ικανοποιητικο υψος αναγνωρισης του stylus! Γενικα το μονο παραπονο που ειχα σαν stylus και λυθηκε τωρα,ηταν που δεν ειχε υποστηριξη για την σουιτα της adobe,αυτο ηταν το μεγαλο μειων της ntrig εναντη της wacom! Wacom ειχαν αν δε κανω λαθος τα HP tm2,η επομενη σειρα των smarttouch μετα την tx&tx2! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
panosgrav36 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα γραφεις σε αμφιθεατρο μεσα δεν υπαρχει προβλημα χωρου ... και οι εφαρμογες σε αντροιντ ειναι πλεον πολλες και καλες.. π.χ το office hancom σχεδον σαν το microsoft office εινα..ι ξεχωρα που η microsoft εχει βγαλει τα office και για το android....οσον αφορα την τιμη εγω το τσιμπησα 350 ευρω απο κοτσοβολο...δυστυχως απο οτι βλεπω η τιμη του εχει εκτοξευθει οποτε περιμενε μεχρι να ξαναπεσουν οι τιμες και πετυχεις οπως εγω καποια πολυ καλη προσφορα...
meletis_m Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτησω επειδή είμαι και εγώ φοιτητής σε ΤΕΙ και έχω ως tablet το asus memo pad 7 m173x γίνεται να κραταω σημειώσεις σε ηλεκτρονοικη μόρφη σε μαθήματα θεωρίας?Αυτονομία η μπαταρία του έχει 8 με 9 ώρες.Χρειαζεται να πάρω γραφίδα η υπαρχει κάποιο πρόγραμμα π.χ./word
alextrela172 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εισαι σιγουρος? Δηλαδη αν βγαλεις την 4Α μπαταρια που εχει μεσα το stylus θα συνεχισει να λειτουργει? Δε νομιζω...καποιος να δοκιμασει Ο alextrela172 θα μας πει σιγουρα τι ισχυει. Αν και απο αναφορες,ειδα οτι δουλευουν στο sp3 και ntrig stylus πιο παλιων υβριδικων που αυτα δεν εχουν μπαταρια! Δεν το εχω δοκιμάσει χωρις μπαταρία αν δουλεύει.Την έβαλα στην αρχή την μπαταρία όταν το αγόρασα και δεν το εχω βγάλει.(μου κανει εντύπωση οτι ακόμα κρατάει 4 μήνες τώρα-μια energizer )Sent from my iPad using InsomniaΚαλησπέρα.Ήθελα να ρωτησω επειδή είμαι και εγώ φοιτητής σε ΤΕΙ και έχω ως tablet το asus memo pad 7 m173x γίνεται να κραταω σημειώσεις σε ηλεκτρονοικη μόρφη σε μαθήματα θεωρίας?Αυτονομία η μπαταρία του έχει 8 με 9 ώρες.Χρειαζεται να πάρω γραφίδα η υπαρχει κάποιο πρόγραμμα π.χ./word Δεν υποστηρίζει active γραφίδα η συσκευη που έχεις και αυτές οι capacitive του εμπορίου ειναι ψιλό μάπα και πιο πολυ ταλαιπωρία θα βιώνεις. Sent from my iPad using Insomnia
meletis_m Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν υποστηρίζει active γραφίδα η συσκευη που έχεις και αυτές οι capacitive του εμπορίου ειναι ψιλό μάπα και πιο πολυ ταλαιπωρία θα βιώνεις. Sent from my iPad using Insomnia Σε ευχαριστώ για την απαντηση
sofaki502 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 εμενα το note 8 με εχει βολεψει παρα πολυ! φθηνο (200) και μικρο μεγεθος (χωραει ακομα και στην ρομπα για τις κλινικες) βολευει αμα θελεις να κρατας σημειωσεις κ ορθιος. το πενακι του βεβαια δεν ειναι τοσο προηγμενο οσο στα μεγαλυτερα ταμπλετ τις οικογενειας αλλα αμα θες κατι μονο για σημειωσεις δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω λεφτα!
Lllantwnis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και από εμένα..είμαι και εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση με το παιδί..ήθελα ένα ταμπλετ που να μπορώ να κρατάω σημειώσεις να μπορώ να κάνω καμία εργασία σε στυλ office...και να μπορώ να κατεβάζω και να βλέπω καμία ταινία....η αλήθεια είναι πως θα ήθελα κάτι σε Apple λογο του ότι έχω χρονάκια στο λογισμικό android και έλεγα να αλλάξω λίγο παραστάσεις.....αλλά πιστεύω δεν πρόκειται να με βολέψει..και το θέμα ταινίας το ξεχνώ...και σκέφτομαι για το note...αλλά πριν λίγο διάβασα και για τα χ86 ταμπλετ και προβληματίστηκα....
alextrela172 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε Windows τα μόνο που αξίζουν είναι το 8ιντσο της Asus Vivo Note 8 και 8-10 ίντσες από Toshiba Encore Write που μέσα στο μήνα θα κυκλοφορήσει. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2015 από alextrela172
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα