tabos23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και καλή χρονια!Θα ήθελα μια βοήθεια στην δημιουργία μιας φόρμας στην Access 2010. Έχω δημιουργήσει ένα query στην Access με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην forma (που είναι λάθος) που έχω ξεκινήσει να κάνω και βάσει αυτού θέλω να γίνει και η σωστή forma. Στην περίπτωση μου θέλω πχ να διαλέγω το "σερβερναμε" από το Combo box και να εμφανίζονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεια, η να επιλέγω το application Number και να εμφανίζονται πάλι όλα τα στοιχεια. Το πρόβλημα είναι ότι ένας Server μπορεί να έχει 10 applications η αντίστοιχα ένα application να τρέχει σε 10 servers οποτε η συγκεκριμένη διάταξη δεν βοηθάει kai δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την DLookup γιατί αυτή εμφανίζει μονο μια τιμή. Μπορείτε να δείτε στην εικόνα που έχω επισυνάψει τι ακριβώς έχω κάνει. Να επισημάνω ότι όλες οι πληροφορίες βρίσκονται σε ένα query οποτε δεν μπλέκουμε με παραπάνω από ένα table η query. Καμια ιδέα??Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων!
bananasplit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα φίλε!επειδή δεν προλαβαίνω καθόλου τώρα,το βράδυ θα του ρίξω μια ματιά μήπως καταφέρω να κάνω ακριβώς αυτό που θέλεις και θα σου πώ τι κατάφερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα