drumpao Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σε όσους εμφανίζεται αυτό το μήνυμα "This application was unable to start correctly (0xc00007b). Click ok to close the application." όταν προσπαθούν να ανοίξουν ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα 64bit απλά κατεβάστε αυτό το αρχείο από εδώ http://www.mediafire.com/download/mkcp2ooorbjd2ca/dll.rarκάντε extract το περιεχόμενο, κάντε αντιγραφή όλα τα στοιχεία και επικολλήστε τα στο φάκελο εγκατάστασης στα program files και συγκεκριμένα στο φάκελο Bin64 του προγράμματος ή παιχνιδιού που προσπαθείτε να ανοίξετε. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει. Αντιμετώπιζα πολλές φορες το συγκεκριμένο πρόβλημα δοκιμάζοντας πολλές λύσεις και με το directx και τα dll αλλά βρήκα αυτή τη λύση από ένα βίντεο στο youtube και λειτούργησε. 1
drumpao Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Hey kids! I have candy! What? Φιλε δε ξερω αν ειρωνευεσαι αλλα η λυση απο πανω λειτουργει αψογα για οποιον εχει το συνηθες προβλημα αλλιως δε θα δημοσιευα καν. Και το λινκ που εχω δωσει δεν ειναι δικο μου. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2015 από drumpao
driftingcris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Φίλε το είπα γτ όπως λέμε στα παιδιά να μην παίρνουν καραμέλες από ξένους, έτσι δεν παίρνουμε dll από ξένα sites. Προς θεού δεν είπα ότι λες ψέμματα
drumpao Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ok. Οποιος θελει να χρησιμοποιησει τη λυση τα αρχεια ειναι ενταξει και τα περνατε στο φακελο του προγραμματος που ανεφερα απο πανω. Ειναι σα να λειπουν και δε μπορει να ξεκινησει η εφαρμογη γιαυτο πεταει και το μηνυμα.
nikos5800 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 η απλα κάνουμε install το directx runtime το net framework και το ms redistribution 1
drumpao Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 η απλα κάνουμε install το directx runtime το net framework και το ms redistribution Nαι φιλε απλα επειδη ειχα και εγω το συγκεκριμενο προβλημα ειχα κανει αυτες τις ενεργειες και παλι μου πεταγε το μηνυμα. Ειχα ψαξει ολα τα forum και τα video μεχρι να το βρω και οταν εβαλα αυτα τα αρχεια στο φακελο του προγραμματος τοτε ανοιξε. Αλλοι κανουν αυτα που ειπες και λειτουργει αλλα στους περισσοτερους δεν εχει αποτελεσμα. Εμενα μονο ετσι λειτουργησε.
adi32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εμένα με διάφορα Dll έφτιαχνε αλλά τώρα μόλις έβαλα το pes 2017 μου το ξαναβγάζει
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα βρηκα τη μονη λυση μετα απο πολλες ωρες
eliasjuve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά πάντως όταν κάνουμε εγκατάσταση ένα παιχνίδι πρέπει να κάνουμε install και ότι υπάρχει στον φάκελο Common του. DirectX, Net Framework, Visual C++ Redistribution .
Anorymous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα με διάφορα Dll έφτιαχνε αλλά τώρα μόλις έβαλα το pes 2017 μου το ξαναβγάζει εμενα ο μονος τροπος που επιασε ηταν να αφαιρεσω πληρως σε safe mode τους οδηγους της καρτας και να τους περασω ξανα ολα τα υπολοιπα δεν επιασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα