Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς δεν βλέπεις καλά ή ο κοσμος σου ειναι πολύ μικρός....

ΥΓ. Για να τελειώνουμε με τους μύθους Apple χρήστης ειναι κάποιος που είχε Apple πριν να γίνει διάσημη. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν pc users άσχετοι που ξαφνικά τους γυάλισε το μηλαρακι.

Μόνο που όταν είχαν pc δεν ασχολήθηκε κανεις με την ασχετοσύνη τους....

Σε λιγο θα μας πεις ότι η Apple ειναι εταιρεία ηλικίας 10 χρόνων....

Οι περισσότεροι αναφέρεστε σαν να ειναι κάτι καινούργιο ενώ ειναι μια εταιρεία πιο παλιά και απο την Google αλλά και απο την Samsung.

Μάλλον γέρασα ή μέσος όρος ηλικίας αυτών που γράφουν στο insomnia ειναι κατω των 20 χρόνων...

Apple χρήστης είναι αυτός που είχε Αππλ πριν γίνει διάσημη;;;;....

ΛΟΛ γελάει ο κόσμος....

Εγώ νόμιζα ότι είναι αυτός που χρησιμοποιεί προϊόντα της αππλ....

Επειδή είναι εύκολο να σκοτώνεις τα επιχειρήματα με λάσπη, για πες μου ποια τεχνολογία έχει εξελίξει η αππλ και εξελίσει τώρα;

Ξέρεις όταν εννοώ τεχνολογία εννοώ όπως η intel στους επεξεργαστές, η σαμσουνγκ στις οθόνες κλπ....

Tο να στηρίζεις το επιχείρημά σου στο ότι η αππλ είναι πιο παλιά εταιρία είναι εύκολο, αλλά λάθος.

Με την ίδια λογική η IBM είναι η καλύτερη όλων γιατί είναι η γηραιότερη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Apple χρήστης είναι αυτός που είχε Αππλ πριν γίνει διάσημη;;;;....

ΛΟΛ γελάει ο κόσμος....

Εγώ νόμιζα ότι είναι αυτός που χρησιμοποιεί προϊόντα της αππλ....

Επειδή είναι εύκολο να σκοτώνεις τα επιχειρήματα με λάσπη, για πες μου ποια τεχνολογία έχει εξελίξει η αππλ και εξελίσει τώρα;

Ξέρεις όταν εννοώ τεχνολογία εννοώ όπως η intel στους επεξεργαστές, η σαμσουνγκ στις οθόνες κλπ....

Tο να στηρίζεις το επιχείρημά σου στο ότι η αππλ είναι πιο παλιά εταιρία είναι εύκολο, αλλά λάθος.

Με την ίδια λογική η IBM είναι η καλύτερη όλων γιατί είναι η γηραιότερη....

Tα προϊόντα της Apple ειναι 30 χρόνια τώρα. Οι περισσότεροι απο αυτούς τους ασχετους που τους κοροιδεύετε επειδή εχουν apple,είχαν άλλα προϊόντα  πρωτα και ήταν το ίδιο άσχετοι. Ο ίδιος άσχετος που έχει apple τώρα μπορεί να ήταν hp user ή sony user κτλπ...

Δεν ακούω γέλια τωρα.....μήπως γελας μόνος σου....

Οπως η Intel τους επεξεργαστές? Να σκεφτω.... Ο Α8  δεν αποτελει την εξελιξη της αρχιτεκτονικης ARM? Mιας αρχιτεκτονικης που η Apple ήταν μια  από τις εταιρείες που την ξεκίνησε?

Σε λέρωσα με λάσπη τώρα?

ΥΓ. Είσαι πολυ μικρός αν δεν πιστευεις στο τι μπορει να κάνει η IBM.

YΓ2. Αν κάποιος πoυ δουλευε χρόνια μονο με hp μηχανηματα παρει dell για πρώτη φορά γίνεται dell user αυτόματα ασχετα αν δεν ξέρει να το δουλεύει? Ετσι νομίζεις εσύ?

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Tα προϊόντα της Apple ειναι 30 χρόνια τώρα. Οι περισσότεροι απο αυτούς τους ασχετους που τους κοροιδεύετε επειδή εχουν apple,είχαν άλλα προϊόντα  πρωτα και ήταν το ίδιο άσχετοι. Ο ίδιος άσχετος που έχει apple τώρα μπορεί να ήταν hp user ή sony user κτλπ...

Δεν ακούω γέλια τωρα.....μήπως γελας μόνος σου....

Οπως η Intel τους επεξεργαστές? Να σκεφτω.... Ο Α8  δεν αποτελει την εξελιξη της αρχιτεκτονικης ARM? Mιας αρχιτεκτονικης που η Apple ήταν μια  από τις εταιρείες που την ξεκίνησε?

Σε λέρωσα με λάσπη τώρα?

ΥΓ. Είσαι πολυ μικρός αν δεν πιστευεις στο τι μπορει να κάνει η IBM.

YΓ2. Αν κάποιος πoυ δουλευε χρόνια μονο με hp μηχανηματα παρει dell για πρώτη φορά γίνεται dell user αυτόματα ασχετα αν δεν ξέρει να το δουλεύει? Ετσι νομίζεις εσύ?

Σου ξαναλέω: Το ότι η αππλ βγάζει 30 χρόνια προϊόντα δεν σημαίνει τίποτα.

Το πρόβλημα στο παράδειγμα του hp user που είναι noob είναι ότι όταν ήταν hp user δεν μας τα έκανε να για το πόσο γαμάτη είναι η hp.

Ο λόγος που τον κράζω δεν είναι γιατί έχει αππλ, (Εγώ τα macbook τα θεωρώ καλά μηχανήματα και iPod έχω και Macbook air έχω), αλλά γιατί λέει βλακείες. Ξέρεις δεν κολάνε ιούς, το αππστορε είναι καινοτομία και πολλά τέτοια....

O A8 δεν είναι εξέλιξη της ARM architecture είναι ένα implementation αυτής και έχει διαφορά....

Επίσης στην η ARM αρχιτεκτονική συνέβαλαν πάρα πάρα πολλές εταιρίες δεν είναι δημιούργημα της αππλ. Κυρίως συνέβαλαν με χρηματοδοτήσεις κλπ.

Το ίδιο γίνεται σε πάρα μα πάρα πολλά προτζεκτ e.g http://www.linuxfoundation.org/about/members

Αυτό δεν σημαίνει ότι το λίνουξ ανήκει στην IBM κλπ.

Οι χρηματοδοτήσεις γίνονται για να δημιουργηθεί καλύτερος κερνελ, να βελτιωθεί η υπάρχουσα αρχιτεκτονική γιατί οι εταιρίες έχουν όφελος. Αλλά καμία γκουγκλ και καμία hp δεν έφτιαξε το linux (αντίστοιχο παράδειγμα ήταν αυτό).

Η ΙΒΜ αυτή τη στιγμή ανήκει στη lenovo. Δεν είπα ότι δεν προσέφερε πράγματα, αλλά φαίνεται συνεχίζεις να παρερμυνεύεις και να αλλάζεις αυτά που λέω....

Ναι βασικά η ορολογία αππλ χρήστης, χρήστης ναρκωτικών και λοιπά είναι αυτός ο οποίος κάνει χρήση/χρησιμοποιεί κάτι. Οπότε αν κάνεις χρήση αππλ είσαι χρήστης αππλ υπολογιστή, αν κάνεις χρήση ναρκωτικών είσαι χρήστης ναρκωτικών.... Σύμφωνα με τη λογική σου αν εγώ δεν ξέρω να σου φτιάχνω καλό μπάφο και να ρουφάω καλά την κόκκα δεν είμαι χρήστης. Λολ.

Θα μπορούσα να σου ανοίξω και λεξικό αλλά έχει περισσότερη πλάκα έτσι γιατί επιμένεις να παραφράζεις τον ορισμό της λέξης χρήστης....

Μην ξεχνάς άλλο χρήστης και άλλο γνώστης....

Δημοσ.

Σου ξαναλέω: Το ότι η αππλ βγάζει 30 χρόνια προϊόντα δεν σημαίνει τίποτα.

Το πρόβλημα στο παράδειγμα του hp user που είναι noob είναι ότι όταν ήταν hp user δεν μας τα έκανε να για το πόσο γαμάτη είναι η hp.

Ο λόγος που τον κράζω δεν είναι γιατί έχει αππλ, (Εγώ τα macbook τα θεωρώ καλά μηχανήματα και iPod έχω και Macbook air έχω), αλλά γιατί λέει βλακείες. Ξέρεις δεν κολάνε ιούς, το αππστορε είναι καινοτομία και πολλά τέτοια....

O A8 δεν είναι εξέλιξη της ARM architecture είναι ένα implementation αυτής και έχει διαφορά....

Επίσης στην η ARM αρχιτεκτονική συνέβαλαν πάρα πάρα πολλές εταιρίες δεν είναι δημιούργημα της αππλ. Κυρίως συνέβαλαν με χρηματοδοτήσεις κλπ.

Το ίδιο γίνεται σε πάρα μα πάρα πολλά προτζεκτ e.g http://www.linuxfoundation.org/about/members

Αυτό δεν σημαίνει ότι το λίνουξ ανήκει στην IBM κλπ.

Οι χρηματοδοτήσεις γίνονται για να δημιουργηθεί καλύτερος κερνελ, να βελτιωθεί η υπάρχουσα αρχιτεκτονική γιατί οι εταιρίες έχουν όφελος. Αλλά καμία γκουγκλ και καμία hp δεν έφτιαξε το linux (αντίστοιχο παράδειγμα ήταν αυτό).

Η ΙΒΜ αυτή τη στιγμή ανήκει στη lenovo. Δεν είπα ότι δεν προσέφερε πράγματα, αλλά φαίνεται συνεχίζεις να παρερμυνεύεις και να αλλάζεις αυτά που λέω....

Ναι βασικά η ορολογία αππλ χρήστης, χρήστης ναρκωτικών και λοιπά είναι αυτός ο οποίος κάνει χρήση/χρησιμοποιεί κάτι. Οπότε αν κάνεις χρήση αππλ είσαι χρήστης αππλ υπολογιστή, αν κάνεις χρήση ναρκωτικών είσαι χρήστης ναρκωτικών.... Σύμφωνα με τη λογική σου αν εγώ δεν ξέρω να σου φτιάχνω καλό μπάφο και να ρουφάω καλά την κόκκα δεν είμαι χρήστης. Λολ.

Θα μπορούσα να σου ανοίξω και λεξικό αλλά έχει περισσότερη πλάκα έτσι γιατί επιμένεις να παραφράζεις τον ορισμό της λέξης χρήστης....

Μην ξεχνάς άλλο χρήστης και άλλο γνώστης....

H ΙΒΜ αυτή την στιγμή ανήκει στην Lenovo? Eντάξει .....θα σε χλευασω: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και καληνύχτα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαοτική διαφορά στην ουσία. Το Google Play με το τεραστιο μερίδιο αγοράς είχε το 2014 60% περισσότερα downloads του App Store το οποίο απέφερε 70% περισσότερα κέρδη..... ο τσάμπας ζει και βασιλεύει στο Android. 

apple-race.jpg?quality=60&strip=all&w=64

http://recode.net/2015/01/28/google-play-downloads-are-growing-faster-but-apple-is-still-winning-the-money-race/

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ο τσάμπας ζει και βασιλεύει στο Android.

πανηγυρίζουμε επειδή πληρώσαμε περισσότερα?

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς πανηγυρίζει γιατί η κερδοφορία της εταιρείας μεταφράζεται σε ακόμα καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες για τον ίδιο. Άλλοι πανηγυρίζουν που τα βρίσκουν όλα σπασμένα, χωρίς να καταλαβαίνουν τον αντίκτυπο.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς πανηγυρίζει γιατί η κερδοφορία της εταιρείας μεταφράζεται σε ακόμα καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες για τον ίδιο. Άλλοι πανηγυρίζουν που τα βρίσκουν όλα σπασμένα, χωρίς να καταλαβαίνουν τον αντίκτυπο.

Και αφου μιλαει και για downloads απο το playstore να φανταστω οτι το playstore πλεον εχει και σπασμενα.......Ε ρε πο*στη μου τι αλλο θα διαβασω απο fanboys εδω μεσα. Ρε παιδες, θα σοβαρευτειτε ποτε να κανουμε συζητηση η μονο για να προκαλειται γελωτα θα συμμετεχετε? 

Αμα το Χ μαγαζι πουλαει με τιμες 200% πανω τοτε προφανως και θα βγαλει περισσοτερα κερδη και ας κανει λιγοτερες πωλησεις. Να χαιρεσαι που πληρωνεις τα διπλασια χρηματα απο τον διπλανο σου δεν το αντιλαμβανομαι, αλλα δεν θα στο απαγορεψω κιολας. Το να πετας ομως λασπη οπως το παραπανω ποστ ενω δεν εχεις καταλαβει καν περι τινος προκειται το θεωρω αστειο. Μιλαει για downloads απο το PLAYSTORE. Ποια σπασμενα μου λες?? Με λιγα λογια αυτο που λεει ο dj taurus ειναι οτι ο μεσος iphone user πληρωνει περισσοτερα χρηματα και εχει λιγοτερες εφαρμογες. Αμα θες να πανηγυρισεις γιαυτο καντο ελευθερα

Δημοσ.

Γιατί, δεν αρκεί η δική σου συμμετοχή;

http://www.pestaola.gr/stin-koryfi-to-android-me-meridio-84/

Do the math.

Koυνα τα goalpost αντι να πεις σορρυ λαθος. Σχολιαζαμε το link του DjTaurus που λεει πως οι iPhone users πληρωνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηματα και εχουν ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ εφαρμογες απο οτι οι android users απο τα ΕΠΙΣΗΜΑ stores τους. Χοντρικα δηλαδη για το καθε app οι iphone users καλουνται να πληρωσουν τα 2πλασια χρηματα, και συ μιλας για σπασμενες εφαρμογες οταν μιλαμε για ΕΠΙΣΗΜΑ stores. Πες ρε **υστη μου ενα συγνωμη, εκανα λαθος, δεν θα πονεσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχολιαζαμε το link του DjTaurus που λεει πως οι iPhone users πληρωνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηματα και εχουν ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ εφαρμογες απο οτι οι android users απο τα ΕΠΙΣΗΜΑ stores τους. Χοντρικα δηλαδη για το καθε app οι iphone users καλουνται να πληρωσουν τα 2πλασια χρηματα,

Ό,τι να' ναι. Αυτό θα ίσχυε αν η έρευνα αφορούσε μόνο paid εφαρμογές, αλλά όταν μετράνε τα downloads, δε γίνεται διαχωρισμός paid/free. Προφανώς οι android users κατεβάζουν (οι λίγοι αναλογικά που κατεβάζουν σε σχέση με το πλήθος των android συσκεών) περισσότερο free apps και βρίσκουν τις paid αλλού, ενώ οι iOs users τα πλερώνουν όλα κανονικά. Και επειδή πληρώνουν, έχουν και καλύτερες εφαρμογές.

Μάλιστα, το άρθρο μιλάει συγκεκριμένα για in-app αγορές, δηλαδή οι iOs users τα σκάνε μέσα από τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές τους περισσότερο από τους android users, φέρνοντας παράδειγμα το puzzle game Monument Valley. Φαντάζομαι (δεν το γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει) ότι με σπασμένο το παιχνίδι, έχεις και "ξεκλειδωμένες" όλες τις extra δυνατότητες/πίστες/όπλα κλπ.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...