Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τεράστια επιτυχία του App Store η οποία χωρίς αμφιβολία θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά, μας υπενθυμίζει η Apple ανακοινώνοντας πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που φανερώνουν ένα ισχυρό οικοσύστημα και μια υγιή προγραμματιστική κοινότητα.To 2014, όπως αναφέρει η Apple οι συναλλαγές στο App Store αυξήθηκαν κατά 50%, με τους προγραμματιστές να δημιουργούν τζίρο 10 δισ. δολαρίων με τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους. Από το ποσό αυτό, η Apple όπως είναι γνωστό κερδίζει το 30% ενώ ήδη οι πρώτες 7 ημέρες του 2015 κάνουν αισιόδοξη την εταιρεία για εξίσου εντυπωσιακά νούμερα καθ' όλη τη χρονιά αφού μόνο το διάστημα αυτό υπήρξε δαπάνη για αγορές από το App Store ύψους σχεδόν μισού δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την έναρξη λειτουργίας του App Store το 2008, η Apple έχει πληρώσει 25 δισ. δολάρια στους προγραμματιστές, ένα ποσό που μόλις 6 μήνες πριν ήταν στα 20 δισ. δολάρια, κάτι που φανερώνει και τη συνεχή εκρηκτική άνοδο του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ειδικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Μια ακόμη παράμετρος της επιτυχίας του App Store την οποία η Apple δε παραλείπει να υπενθυμίσει με κάθε ευκαιρία, είναι οι νέες θέσεις εργασίας που η εταιρεία έχει συμβάλει στην Αμερικανική οικονομία, ένας αριθμός που φτάνει τις 627.000 θέσεις μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι σήμερα το App Store διαθέτει 1,4 εκατομμύρια εφαρμογές στη συλλογή του, με τις μισές από αυτές να προορίζονται για το iPad και στις οποίες έχουν πρόσβαση χρήστες από 155 χώρες.

Link.png Site: Apple

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eυτυχως που πληρωνει και το app store και ετσι υπαρχει κινητρο  για την δημιουργια αξιολογων εφαρμογων και οχι σκουπιδια για να καταγραφονται ως αριθμοι σε αναλογα stores .

• Like 11
Δημοσ.

Eυτυχως που πληρωνει και το app store και ετσι υπαρχει κινητρο  για την δημιουργια αξιολογων εφαρμογων και οχι σκουπιδια για να καταγραφονται ως αριθμοι σε αναλογα stores .

Πωωω πολύ χωλή πρωϊ πρωΐ βρε αδερφε ! :) .... μαρέσει το ... "ανάλογα store"... ΧΑΧΑΧΑΧ

λες και είναι τόσα πολλά !

Δημοσ.

Βασικα ο κοσμος πληρωνει, οχι το app store

Οχι δεν πληρωνει ολος ο κοσμος πληρωνουν  κυριως οι χρηστες ios συσκευων ,οι υπολοιποι ειναι τσαμπατζηδες στην συντριπτικη τους πλειοψηφια  αλλα βεβαια εχουν απαιτησεις για ολο και καλυτερες εφαρμογες γιατι ετσι...

• Like 7
Δημοσ.

πληρωνουν  κυριως οι χρηστες ios συσκευων 

Οι χρηστες του iOS λοιπον πληρωνουν.

Ετσι οπως το πες στην αρχη ειναι σα να λες οτι βγαζει λεφτα απο την τσεπη του το app store και μοιραζει απο δω και απο κει.

Δημοσ.
Οχι δεν πληρωνει ολος ο κοσμος πληρωνουν  κυριως οι χρηστες ios συσκευων ,οι υπολοιποι ειναι τσαμπατζηδες στην συντριπτικη τους πλειοψηφια  αλλα βεβαια εχουν απαιτησεις για ολο και καλυτερες εφαρμογες γιατι ετσι...

Έχεις απόλυτο δίκιο... Οι τζαμπατζήδες είναι οι πιο απαιτητικοί πελάτες...!

• Like 3
Δημοσ.

Τι τραβάτε και εσεις οι πλούσιοι. Τολμουν οι φτωχομπινέδες αυτου του ντουνια να απαιτούν free αντίστοιχα καλα με τα δικα σας.

Θύματα είσαστε εσεις που σκάτε φράγκα στο App Store ;

• Like 1
Δημοσ.

http://rustyshelf.org/2014/12/17/2015-the-year-of-android/

@~mxls~ κάτι τέτοιο μου θυμίζει έναν Έλληνα υπουργό που είπε κάτι τέτοιο με την ...υγεία.

Δημοσ.

Τι τραβάτε και εσεις οι πλούσιοι. Τολμουν οι φτωχομπινέδες αυτου του ντουνια να απαιτούν free αντίστοιχα καλα με τα δικα σας.

Θύματα είσαστε εσεις που σκάτε φράγκα στο App Store ;

Πραγματικά είναι να απορείς κάποιος με τέτοιες αντιλήψεις.

Θα μπορούσες να πεις και κάποιον θύμα γιατί πληρώνει τον υδραυλικό;

Είναι πολύ απλό. Εγώ που είμαι Developer φτιάχνω μία εφαρμογή για την οποία θα πρέπει να διαθέσω αρκετές μέρες δουλειάς. Μπορώ να την διαθέσω δωρεάν αν δεν επιθυμώ να πληρωθώ για την δουλειά μου ή μπορώ να την διαθέσω έναντι ενός ποσού για να πληρωθώ για την δουλειά μου.

Θεωρείς δηλαδή θύμα κάποιον που θα με πληρώσει για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μου;

• Like 10
Δημοσ.

Και αυτό το τοπικ δεν θα έχει πολλά ποστ. Οι ειδήμονες 40αριζουν σελίδες που αφορούν την σεξουαλικότητα του cook και τηλέφωνα που λυγιζουν. Ευτυχώς οι αριθμοί τους προσγειώνουν ανώμαλα και πέφτει μούγκα στη στρούγκα. Ακομα πιο ανώμαλη προσγείωση θα κάνουν με τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου που θα ανακοινώσει η Apple που θα ειναι το πιο κερδοφόρο τρίμηνο που έχει καταγράφει απο εταιρία ποτέ. Τουλάχιστον μπράβο στο insomnia που ανέβασε την είδηση. Οι λοιποί του εγχώριου τύπου δεν ασχολούνται. Εδώ καλά καλά δεν έχει ανεβεί θέμα ακόμα με εκτιμήσεις αναλυτών ότι τα κέρδη των android κατασκευαστών μειώθηκαν στο μισό το 14. Είδατε άρθρο για τις γιορτές όπου η Apple με 10 συσκευές πέτυχε τις μισές νέες ενεργοποιήσεις και η Samsung με 150 μοντέλα είχε μόλις 17%..... ; Θα σας πω εγώ τι άρθρα ανέβηκαν ..... για την μήνυση που έγινε στην Apple για την χωρητικότητα των iPhone. Και δεν αναφέρομαι στο insomnia.

• Like 5
Δημοσ.

Πραγματικά είναι να απορείς κάποιος με τέτοιες αντιλήψεις.

Θα μπορούσες να πεις και κάποιον θύμα γιατί πληρώνει τον υδραυλικό;

Είναι πολύ απλό. Εγώ που είμαι Developer φτιάχνω μία εφαρμογή για την οποία θα πρέπει να διαθέσω αρκετές μέρες δουλειάς. Μπορώ να την διαθέσω δωρεάν αν δεν επιθυμώ να πληρωθώ για την δουλειά μου ή μπορώ να την διαθέσω έναντι ενός ποσού για να πληρωθώ για την δουλειά μου.

Θεωρείς δηλαδή θύμα κάποιον που θα με πληρώσει για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μου;

Αν και ολίγον τι ανούσια η απορία (υπο την έννοια ότι η απάντηση είναι προφανής), μάλλον δεν κατάλαβες προς τι το παραπάνω ποστ.

Το να λες "τζαμπατζή" κάποιον που επιλέγει δωρεάν λογισμικά που προσφέρει ένας ιδιώτης ή μια κοινότητα ( ειδικά στη χώρα μας που δεν περισσεύουν τα λεφτά), είναι το ακριβώς αντίστοιχο που ειρωνεύομαι στο ποστ. Να θεωρεις θύμα κάποιον που πληρώνει για ένα αντίστοιχο λογισμικο επι πληρωμη.

Αν και ειναι apple fanboy ο Fotis13 πιστεύω καταλαβαίνει το point μου.

Απο κει και πέρα, υπάρχουν πολλοι παράγοντες για να κρινεις έναν χρήστη δια της καταναλωτικής συμπεριφοράς "τζαμπατζή" ή "θύμα".

Προφανώς σε κάποιες περιπτώσεις που ο developer κυνηγά "θύματα" (για κάτι που ανταγωνισμος διαθέτει δωρεάν), θεωρείσαι θύμα π.χ http://www.insomnia.gr/_/articles/software/%CE%B7-apple-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82-%E2%82%AC89999-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88-r7501

Δημοσ.

Τα κορόιδα πληρώνουν. Οι μάγκες θέλουν φθηνές αλλά τούμπανο συσκευές με 200 ευρώ αγορασμένες από το mintoneidate.blogspot.gr και 5 χρόνια υποστήριξη, εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, εννοείται, σούπερ εφαρμογές με συχνές αναβαθμίσεις χωρίς lag... σπασμένες εννοείται και δυνατότητα άπειρων φλασαρισμάτων χωρίς να χάνεται η εγγύηση γιατί "ζε σουί Σαρλί" να πούμε!

• Like 5
Δημοσ.

Και αυτό το τοπικ δεν θα έχει πολλά ποστ. Οι ειδήμονες 40αριζουν σελίδες που αφορούν την σεξουαλικότητα του cook και τηλέφωνα που λυγιζουν. Ευτυχώς οι αριθμοί τους προσγειώνουν ανώμαλα και πέφτει μούγκα στη στρούγκα. Ακομα πιο ανώμαλη προσγείωση θα κάνουν με τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου που θα ανακοινώσει η Apple που θα ειναι το πιο κερδοφόρο τρίμηνο που έχει καταγράφει απο εταιρία ποτέ. Τουλάχιστον μπράβο στο insomnia που ανέβασε την είδηση. Οι λοιποί του εγχώριου τύπου δεν ασχολούνται. Εδώ καλά καλά δεν έχει ανεβεί θέμα ακόμα με εκτιμήσεις αναλυτών ότι τα κέρδη των android κατασκευαστών μειώθηκαν στο μισό το 14. Είδατε άρθρο για τις γιορτές όπου η Apple με 10 συσκευές πέτυχε τις μισές νέες ενεργοποιήσεις και η Samsung με 150 μοντέλα είχε μόλις 17%..... ; Θα σας πω εγώ τι άρθρα ανέβηκαν ..... για την μήνυση που έγινε στην Apple για την χωρητικότητα των iPhone. Και δεν αναφέρομαι στο insomnia.

Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ.

Και η μόνη καινοτομία που έχει κάνει η apple αφορά οικονομολόγους και όχι μηχανικούς και φανς της τεχνολογίας. Καμία σχέση με τεχνολογία κλπ.

Αντιθέτως τεχνολογία αναπτύσει η σαμσουνγκ που κοροϊδεύεις μια χαρά και η γκουγκλ το ίδιο και αρκετές άλλες εταιρίες.

Η αππλ δεν φτιάχνει τεχνολογία.

Η αππλ αγοράζει την έτοιμη τεχνολογία την πακετάρει ωραία και την πουλάει.

Τεχνολογία είναι οι οθόνες της σαμσουνγκ, οι επεξεργαστές της ιντελ κλπ. Όχι ποσα φράγκα έβγαλε η αππλ

Γιαυτό κόψτε την κλάψα που δεν έχουμε κάθε μέρα όλη μέρα για το τι κάνει η αππλ με τα οικονομικά της γιατί δεν νοιάζει κανένα, αν έβγαλε 100 δις η 101....

Τώρα για τις εφαρμογές και τους υπαινιγμούς περί ανωτερότητας των εφαρμογών.

Είναι θέμα εργονομίας.

Έχεις εφαρμογές που σχεδιάστηκαν για χρήση κινητών με 3.5 και 4 ίντσες και ξαφνικά τσακ στις 5.5 με τεράστια μπέζελς. Δεδομένου ότι οι εφαρμογές δεν ξανασχεδιάστηκαν και οτι δεν υπάρχει πίσω πλήκτρο στο άιφον, αυτόματα καθιστά την πλειοψηφία των εφαρμογών σκουπίδια αφού χρειάζεται να πας στην πάνω αριστερή γωνία, για να πας ένα πίσω.

Αυτό φυσικά δεν ενδιαφέρει κανένα αφού το μεγαλυτερο προνόμιο του να έχεις άιφον είναι να δείχνεις ότι μπορείς να το αγοράσεις.

Αλλά κουβέντα να γίνεται....

Επειδή αναφέρθηκε η "ποιότητα" των εφαρμογών για άιος....

Να μην αναφέρω το προνόμιο του εύκολου διαμοιρασμού κλπ.

Πάρτε παράδειγμα το instagram, το οποίο γίνεται και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

Θες να διαμοιραστείς μια φωτογραφία.

Στο αντροιντ πατάς share και μετά instagram και ταρατανταμ... Στο άιος ξέρετε τι κάνετε....

Ποιότητα και αηδίες.

Για να μιλάνε οι άσχετοι....

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...