mourgolukos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ξέχασες μια σημαντική λεπτομέρεια: στο σχολείο δεν φοιτούν 40ρηδες αλλά νέοι. Θέλεις να μου πεις ότι αν πάρεις τυχαία 10 κινητά εφήβων από το τοπικό σου σχολείο θα βρεις ηχογραφήσεις του καθηγητή και φωτογραφίες του πίνακα.... Αυτά τα κάνω εγώ στα συνέδρια που πηγαίνω...lol Στις ηλικίες που μιλάμε το πιθανότερο είναι να υπάρχουν: 1) ηχογράφηση ομιλίας καθηγητή κλ@νι@ς που την βάλαμε ως ringtone και παίρναμε ο ένας τον άλλο τηλ. 2) φωτογραφία των σημειώσεων στον πίνακα του κ.... της μπροστινής που τον έχει ωραίο 3) λύση εξισώσεων / αριθμομηχανή (ασχολίαστο, τις εξισώσεις εμείς φίλε μου τις λύναμε με το χέρι στο σχολείο για να μάθουμε, το κομπιουτεράκι στο πενεπιστήμιο) 4) μηχανή αναζήτησης (για να βρεις τι? την ώρα του μαθήματος?) Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση τα παιδία. Όλοι περάσαμε από αυτές τις ηλικίες και ίσως τα ίδια πάνω κάτω θα κάναμε. Αλλά αυτό που δεν είχαμε ήταν μια ηλεκτρονική συσκευή τσέπης με πρόσβαση στο Διαδίκτυο που προσφέρει δεκάδες τρόπους να αποσπαστούμε από αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Και τελευταίο, εμένα στο σχολείο μου μάθανε να παραθέτω επιχειρήματα και να μην προσβάλω τους συνομιλητές μου, εσύ μάλλον εκείνη την ώρα θα έκανες chat στο Facebook...;-) Δεν σου λέω όχι, ο καθένας με τα μυαλά του και την εφηβική χαζομάρα του. Εγώ προσωπικά ούτε facebook είχα ούτε chat έκανα με κανέναν, ούτε συμβόλαιο είχα για να έχω internet. Το μόνο που μπορούσα ήταν να ακούσω λίγη μουσική στην διαδρομή για τη σχολή και να βγάζω φωτογραφίες τις σημειώσεις αντί να γράφω νουβέλες απο εξισώσεις στα πρόχειρα. Είναι φυσικά αυτονόητο πως όσο καλό μπορεί να κάνει ένα κινητό, ανέβασέ το στην ενδέκατη για το κακό που μπορεί να προκαλέσει. Αν το κάθε ασχολίαστο αναρχικό αφόδευμα χρησιμοποιεί το κινητό και τραβάει φωτογραφίες του Κ της καθεμιάς μην πιστεύεις πως το πρόβλημα λύνεται παίρνωντάς του το κινητό. Είναι περισσότερο θέμα προτεραιοτήτων και αρχών νομίζω. Όσο για το αν σε πρόσβαλλα, συγχώρεσέ με, η αποψή σου με έδωσε την λάθος εντύπωση. Σχετικά με το θέμα αναζήτησης, ίσως και εσύ να έχεις περάσει απο μιά σχολή οπού τα πράγματα είναι άθλια. Πχ βιβλία δεν υπάρχουν, καθηγητές πάνε και έρχονται, τα εργαστήρια είναι απαρχαιωμένα που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες του μαθήματος, το κτήριο ετοιμόροπο και γεμάτο τρύπες και διαρροές, ηλεκτρικά για κλάματα, σκισμένες σάπιες κουρτίνες, καρέκλες και θρανία λυγισμένα και τσίχλες κολλημένες μέχρι και στα ντουβάρια. Στην Σιβιτανείδιο ειδικά είχα μια αίθουσα όπου κάποιος έιχε κολλήσει τσιγάρα στο ταβάνι. Όταν όλα είναι τόσο τρισάθλια το κινητό καλό είναι, γίνεται όλος σου ο κόσμος. Ειδικά όταν λόγο συνθηκών μαθήματος οι καθηγητές σε παρακαλάνε να βρείς λάπτοπ για να κάνεις μάθημα. Ω καλα. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ενώ πριν ας πούμε δεν είχαν όλοι οι μαθητές κινητό πάνω τους....
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δωστε πισω τα κινητα στα παιδια γιατι στο επομενο αρθρο θα εχουμε συμπτωματα καταθλιψης και κρουσματα αυτοκτονιας. Βλεπουμε παιδια του γυμνασιου με ακριβα smartphones,λες και αν οι γονεις τους επαιρναν πιο φθηνα κινητα θα τους επεφτε το status. Και μετα αναρωτιουνται γιατι το παιδι τους εχει παει 25+ χρονων και δεν εχει δουλεψει ακομα.Κοροιδο ειναι?Αφου του παρεχεις παραπανω απο τα απαραιτητα. 1
Oxygene Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τον πελάτη πρέπει να τον εθίσεις στα κινητά από μικρή ηλικία...
bounce3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ως γνωστόν ο βασικός λόγος που χρησιμοποιούν τα παιδιά κινητό στο σχολείο είναι για να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα