Spinfall Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας κύριοι, Μου τέθηκε μια αποστολή να φτιάξω ένα σύστημα για έναν φίλο για γενική χρήση αλλά ως επί το πλείστον θα παίζει παιχνίδια. Βρέθηκα λοιπόν μπροστά σε ένα δίλημμα και θέλω την βοήθεια σας. Asrock FATALITY A88X killer + A8 7600 VS MSN 970 Gaming + FX6300 Τα κοινά πράγματα είναι ένα Silverstone 700w psu Gigabyte 7970 8 gb ram 1600mhz mushkin Απόψεις??
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αρα θες μητρηκη και επεξεργαστη, 6300 με τα χιλια, ελπιζω η μητρηκη να εχει 8+2phase By the way το πρωτο ειναι λαθος, αφου θα μπει 7970 θα πηγενει σταμπα η gpu του 7600, επρεπε να βαλεις καποιον athlon στην πρωτη σου επιλογη, but still 6300 ή ακομα καλητερα 8320 Μμμ μαλλον δεν εχει, ποιο ειναι το budget;
Mikri Nefeli Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Nα μην του φτιάξεις το σύστημα. Στο νηπιαγωγείο σήμερα τους μαθαίνουν πόσο σημαντικκή είναι η συχνότητα στις μνήμες,σε συνδυασμό με apu. Επίσης,πως δε χρειάζεται 700 watt τροφοδοτικό,εκτός και αν βάλει δύο κάρτες γραφικών...τρεις μη σου πω.. Αthlon 860k και μια καλή καρτούλα.Και τροφοδοτικό στα 400 watt,
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας κύριοι, Μου τέθηκε μια αποστολή να φτιάξω ένα σύστημα για έναν φίλο για γενική χρήση αλλά ως επί το πλείστον θα παίζει παιχνίδια. Βρέθηκα λοιπόν μπροστά σε ένα δίλημμα και θέλω την βοήθεια σας. Asrock FATALITY A88X killer + A8 7600 VS MSN 970 Gaming + FX6300 Τα κοινά πράγματα είναι ένα Silverstone 700w psu Gigabyte 7970 8 gb ram 1600mhz mushkin Απόψεις?? Με βαση το Pc της υπογραφης σου μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν παρατηρησες το αυτονοητο,αυτο δηλαδη που λεει ο Hacker παραπανω.Προφανως και παει σε Fx επεξεργαστη λογω της καρτας γραφικων που εχει.
Mikri Nefeli Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα κοινά πράγματα λέει...δεν ανέφερε πως τα έχει ήδη...οι μισοί δε μιλάνε ελληνικά,οι άλλοι μισοί δε ξέρουν να φτιάξουν ένα σύστημα...βοήθειά μας.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για επεξεργαστη και μητρικη μπηκε να ρωτησει και σε αυτο ακριβως του απαντησα.Ολα τα αλλα που γραφεις ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
cabdik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας κύριοι, Μου τέθηκε μια αποστολή να φτιάξω ένα σύστημα για έναν φίλο για γενική χρήση αλλά ως επί το πλείστον θα παίζει παιχνίδια. Βρέθηκα λοιπόν μπροστά σε ένα δίλημμα και θέλω την βοήθεια σας. Asrock FATALITY A88X killer + A8 7600 VS MSN 970 Gaming + FX6300 Τα κοινά πράγματα είναι ένα Silverstone 700w psu Gigabyte 7970 8 gb ram 1600mhz mushkin Απόψεις?? εχουν αγοραστει κατι απο τα κοινα? εχουμε ενα μπατζετ? ποια ειναι τα παιχνιδια που τον ενδιαφερουν? βασικες πληροφοριες, ωστε να καταλαβουμε περιπου τι θελετε.....!!! παντως εγω βρισκω και τις 2 συνθεσεις, λαθος....!!! θα προτεινα ειτε AMD MOBO http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html CPU http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html INTEL MOBO http://www.skroutz.gr/s/5491550/Asrock-B85-Anniversary.html CPU http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html (οποια διαφορα χρηματων προκυψει, κυριως απο την συνθεση της Intel, που ειναι λιιιγο ακριβοτερη, θα την εβρισκα απο το τροφοδοτικο...)
Spinfall Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά την επιθετικότητα δεν μπορώ να την καταλάβω. Εκεί στα νηπιαγωγία που πάτε εσείς και σας μαθαίνουν ΙΤ Support , δεν σας έχει πεί κανείς οτι οι Cores των Kaveri είναι αρκετά πιο δυνατοί από αυτούς των Vishera? Προφανώς τα κοινά πραγματα είναι κοινά , γιατι υπάρχουν και για τα 2 setup. Δεν θα πάρει μνήμες στα 2400ΜΗΖ για να δουλεύει καλύτερατο ΑPU του Α8 όταν έχει την 7970. Για τον φίλο cabdik που ρώτησε για το budget , έχει δίκιο , δεν το αναφερω γιατί ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο.Την άποψη σας ζήτησα ανάμεσα σε αυτα τα 2 συστήματα λαμβάνοντας υπόψιν τα κοινά parts και το γεγονός οτι πρόκειται για γενική χρήση συν μερικά παιχνίδια ( WoW κυρίως αλλά και ότι βγαίνει σε στυλ AC / Dishonored). Eιλικρινά σας ευχαριστώ ούτως η άλλως για τον χρονο-κόπο που δώσατε για να απαντήσετε.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά την επιθετικότητα δεν μπορώ να την καταλάβω. Εκεί στα νηπιαγωγία που πάτε εσείς και σας μαθαίνουν ΙΤ Support , δεν σας έχει πεί κανείς οτι οι Cores των Kaveri είναι αρκετά πιο δυνατοί από αυτούς των Vishera? Προφανώς τα κοινά πραγματα είναι κοινά , γιατι υπάρχουν και για τα 2 setup. Δεν θα πάρει μνήμες στα 2400ΜΗΖ για να δουλεύει καλύτερατο ΑPU του Α8 όταν έχει την 7970. Για τον φίλο cabdik που ρώτησε για το budget , έχει δίκιο , δεν το αναφερω γιατί ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Την άποψη σας ζήτησα ανάμεσα σε αυτα τα 2 συστήματα λαμβάνοντας υπόψιν τα κοινά parts και το γεγονός οτι πρόκειται για γενική χρήση συν μερικά παιχνίδια ( WoW κυρίως αλλά και ότι βγαίνει σε στυλ AC / Dishonored). Eιλικρινά σας ευχαριστώ ούτως η άλλως για τον χρονο-κόπο που δώσατε για να απαντήσετε. Ναι το θεμα αγαπητε ειναι οτι αν ειναι και εχεις καλη καρτα γραφικων ουσιαστικα χανει την οποια αξια εχει ο Apu.Επισης ο Fx 6300 εχει το καλο οτι στο Socket του μπορεις να αναβαθμισεις αργοτερα σε δυνατοτερους τυπου 8320-8350.
christos_0b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Απο τα δυο το πρωτο ειναι λαθος , το δευτερο ειναι οκ , αναλογα τις απαιτησεις . Για να "εχει" ηδη την 7970 και το 700αρι silverstone , φανταζομαι του τα πουλας/χαριζεις εσυ και εχει πολυ περιορισμενο budget για cpu/mobo , κανω λαθος ? Καλα θα ειναι με τον 6300 απλα επειδη εφτιαξα παρομοιο συστημα προσφατα και το εψαξα , ο FX6300 ειναι πολυ πιθανο να εναι το bottleneck του συστηματος σε απαιτητικά παιχνιδια με την 7970 , βεβαια και τον 8320 να βαλεις η διαφορα δεν θα ειναι τεραστια στα παιχνιδια 5-10 fps , οποτε θα σου ελεγα 6300 + μετρια aftermarket ψυκτρα (να γλιτωσεις και τον θορυβο)και ενα μικρο overclock . Βασικα οπως και να εχει μια χαρα θα παιξει αυτα που θελει , απλα θα μπορουσε και καπως καλυτερα με λιγο περισσοτερα χρηματα.
cabdik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Προφανώς τα κοινά πραγματα είναι κοινά , γιατι υπάρχουν και για τα 2 setup. Δεν θα πάρει μνήμες στα 2400ΜΗΖ για να δουλεύει καλύτερατο ΑPU του Α8 όταν έχει την 7970. Για τον φίλο cabdik που ρώτησε για το budget , έχει δίκιο , δεν το αναφερω γιατί ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Την άποψη σας ζήτησα ανάμεσα σε αυτα τα 2 συστήματα λαμβάνοντας υπόψιν τα κοινά parts και το γεγονός οτι πρόκειται για γενική χρήση συν μερικά παιχνίδια ( WoW κυρίως αλλά και ότι βγαίνει σε στυλ AC / Dishonored). Eιλικρινά σας ευχαριστώ ούτως η άλλως για τον χρονο-κόπο που δώσατε για να απαντήσετε. και στα συγκεκριμενα που ρωτησες, παλι σου εδωσα εναλλακτικες προτασεις. εκ των οποιων η μια (970 + 8320) ειναι στα ιδια περιπου χρηματα (αντε +10-15€)..!! Αν εχω κανει σωστα τις προσθεσεις..!! MSI 970 Gaming €105+, και FX 6300 €100, πας στο 210ευρο...!! και παιρνεις απ ευθειας 8πυρηνο..! παρ ολα αυτα, και με τον 6300, δεν πιστευω οτι θα εχει κανενα προβλημα σε παιχνιδια..!!!
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως στα χρηματα του 6300 θα κοιταζα για used i5 πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/385075-%CE%B95/ .
nikos1982 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 απλα για τον 2500κ δεν θα βρει καποια αξιολογη μητρικη εκτος αν εχει.
8elwADSL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως στα χρηματα του 6300 θα κοιταζα για used i5 πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/385075-%CE%B95/ . Στα 100€ μόνο καινούριο τι θα έπαιρνες i3 ή fx6300;
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Στα 100€ μόνο καινούριο τι θα έπαιρνες i3 ή fx6300; i5 Used. Ξερω οτι θα μου πεις μα μου σου αλλα τι να πω ρε συ. Θελω να πω Fx 6300 επειδη δεν μου αρεσει να προτεινω 2πυρηνο επεξεργαστη εν ετη 2015,αλλα ελα μου που ο Fx 6300 χανει απο i3 και ελα μου που ο I5 σε αρκετες περιπτωσεις ριχνει ακομα και τον ακριβοτερο 8350....Δηλαδη τι να προτεινω πραγματικα πες μου... fx 6300 γιατι εχει 6 ψευτο πυρηνες αλλα χανει απο 2πυρηνο??? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα