Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω forthnet adsl και τώρα τελευταία το thomson μου κανει τα δικά του..Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο router με δυνατό wifi,σκέφτομαι για το tplink 8980 ή για το 9980..

Σκέφτομαι να αγοράσω το δεύτερο για μελλοντική χρηση σε vdsl..Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην υπάρχον adsl γραμμή;;

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;;

Δημοσ.

Σίγουρα σε αυτά τα λεφτά πας για το w9980.. Δεν θα εχεις κανένα θέμα με το ADSL αφού είναι adsl2+/VDSL modem.. Off the record το w8980 φοράει ακριβώς το ίδιο chipset με το w9980 απλα έχει κλειδώσει το VDSL.. Με ενα πείραγμα εχεις τις δυνατότητες του w9980.. Απλα δεν ξέρω αν αξίζει η ταλαιπωρία και ο κίνδυνος για 10 ευρώ παραπανω..

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα σε αυτά τα λεφτά πας για το w9980.. Δεν θα εχεις κανένα θέμα με το ADSL αφού είναι adsl2+/VDSL modem.. Off the record το w8980 φοράει ακριβώς το ίδιο chipset με το w9980 απλα έχει κλειδώσει το VDSL.. Με ενα πείραγμα εχεις τις δυνατότητες του w9980.. Απλα δεν ξέρω αν αξίζει η ταλαιπωρία και ο κίνδυνος για 10 ευρώ παραπανω..

Το εχει προσφορα το eshop στα 60ευρω(8980),οποτε λεω να το τσιμπησω.

Ποια η γνωμη σας για το d2 archer??Βλεπω ειναι και ac..

Δημοσ.

Πολύ ακριβό γι αυτά που προσφέρει.. Καλυτερα να πας σε draytek με αυτά τα χρήματα.. Επίσης το ac πρωτοκολλο παιζει μονο με συσκευές ac και είναι στα 5ghz.. Δηλαδή μικροτερο range για μεγαλυτερο throughput.. Αμα το χρειάζεται τόσο bandwidth για ασύρματο, μπορείς να το πάρεις, αλλιως είσαι υπέρ καλυμμένος με ενα wirelesa n protocol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...