Grumandel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα , ζήτω τα φώτα σας παρακαλώ !
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πως γινεται να σου πουμε την γνωμη μας ρε φιλε. Lg g3 320-360ευρω και Note 4 600ευρω.Μιλαμε για σχεδον διπλασια τιμη μεταξυ τους πραγμα που το κανει ευκολο στο να προτεινουμε το G3 καθαρα για την χρηματικη διαφορα.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα , ζήτω τα φώτα σας παρακαλώ ! Note 4 εφοσον διαθετεις τα χρηματα
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 κανένα κινητό δεν αξίζει 600-700αρια οπότε ή περιμένεις ή παίρνεις αυτό που έχει τη πιο λογική τιμή
GianniSM Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 To Note 4 είναι καλύτερο τηλ, αλλά όχι διπλάσια καλύτερο. Δηλαδή η τιμή του δεν δικαιολογείται σε σχεση με το G3. Αν όμως ρωτάς μόνο για το καλύτερο χωρίς να σε ενδιαφέρει το κόστος το Note 4 είναι η επιλογή σου και στο λέει κάτοχος του G3
Meraklis56 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ για Note 4 λεω, αν έχεις τα χρήματα. Πολύ καλό το G3 για τα χρήματα του, αλλά δεν φτάνει το Note 4
Grumandel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το note 3 δηλαδή θα ήταν μια καλύτερη επιλογή;
kataramenos32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το note 3 δηλαδή θα ήταν μια καλύτερη επιλογή; Σε σχεση με τι?
GianniSM Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το note 3 δηλαδή θα ήταν μια καλύτερη επιλογή; Όχι δεν θα ήταν, το ζαχάρωνα πριν καταλήξω στο G3. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της γραφίδας και όλα τα προγράμματα που την συνοδεύουν, αλλά έχει σαφώς χειρότερη κάμερα, είναι σαφώς πιο ογκώδες για μόλις 0.2 ίντζες πιο μεγάλη οθόνη. Θεωρώ επίσης τα ρεαλιστικά χρώματα του G3 πιο ξεκούραστα και άνετα στο διάβασμα (προέρχομαι από S3 που έχει ίδιας τεχνολογίας οθόνη με το ΝΟΤΕ3), η μπαταρία είναι στα ίδια. Νεότερο μοντέλο που μέχρι τώρα έχει φοβερή υποστήριξη από την LG και θα έχει για αρκετό καιρό ακόμα σε αντίθεση με το Note που είναι περσινό μοντέλο άρα ακόμα μια μεγάλη αναβάθμιση θα πάρει, είναι πιο ακριβό επίσης. Τέλος εμένα σε εμφάνιση μου αρέσει πολύ περισσότερο το G3.
Meraklis56 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.xda-developers.com/analysis-of-the-galaxy-note-3-android-5-0-leak/ Μετά από αυτό παίρνει πολλά + το note3. @GianniSM μην συγκρίνεις την απαρχαιωμένη οθόνη του S3 με το note3. Απο S4 πήγα σε G3 και ώρες ώρες μου λείπουν τα έντονα χρώματα. Και δεν είχα κανένα θέμα με την ανάγνωση στο S4(αν και pentile). (είχα βέβαια με το burn in )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα