Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι εχεις ρυθμισει την αλλη την μ@λ@κι@ που κανει το cpu οταν ειναι σε idle να κατεβαζει τη συχνοτητα στα 1,6ghz?  :-D

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Balourdis καλά είσαι, το μηχάνημα είναι μια χαρά. Αν καθώς έπαιζες ή έκανες ότι ήθελες και ήταν σταθερό τότε είναι εντάξει. Δεν είναι μ@λ@κί@ icefrog το amd powernow function :P, σιγά μην δουλεύει ο cpu μόνιμα στην συχνότητα λειτουργίας του όταν κάνεις σερφάρισμα ας πούμε, είναι κρίμα να ζεσταίνεται το τσιπ περισσότερο και να καίει περισσότερο. Έχω δοκιμάσει και με κλειστό και με ανοιχτό amd powernow και διαφορά στα παιχνίδια ας πούμε δεν είδα, πολύ απλά όταν χρειάζεται δύναμη ο cpu το ρολόι πάει στο τέρμα, όταν δεν αράζει. Το powernow είναι το cnq απλά με διαφορετική ονομασία.

Δημοσ.

Kαλημερα φιλε μου, τωρα εχω βαλει και το prime95 να κανει τεστ.. θα το αφησω και αυτο μιση ωρα να δω αποτελεσματα και θα τα ποσταρω εδω..

Δημοσ.

Κάνε στρες ένα 30λεπτο small fft's και όχι blend, είναι η πρώτη επιλογή στο prime και η αποδοτικότερη. Μετά, κοπάνα και ένα 10λεπτο blend και θα είσαι οκ. Ξέρω τι σου λέω, έτσι πάνω κάτω λειτουργώ και εγώ όταν όμως κάνω oc.

Δημοσ.

Με μια εφαρμογη της asus κανει κατι ρυθμισεις μονο του και σου κατεβαζει το tdp στο idle σε 19. Νομιζω ειναι το ai suite

Δημοσ.

Πέρασε τους workers κανονικά, ωστόσο πολύ υψηλή η θερμοκρασία και μάλλον εως σίγουρα τώρα φαίνεται ότι φταίει η ψύκτρα, ότι δεν επαρκεί. 

Δημοσ.

Δυστυχώς το κουτί που έχεις παίρνει ψύκτρα μέχρι 15,5 εκατοστά ύψος. Δεν μπορείς να βάλεις ούτε raijintek themis ούτε 212 evo, μιας και έχουν ύψη 15,8 και 15,9 εκατοστά αντίστοιχα. Μια πολύ καλή περίπτωση που δεν κάνει μια περιουσία και επαρκεί και με το παραπάνω για τον συγκεκριμένο cpu είναι η παρακάτω ψύκτρα, η οποία σε επιδόσεις είναι ένα σκαλί κάτω από την 212 evo. Έχει ύψος 15,23 εκατοστά, που σημαίνει πως χωράει κανονικά στο κουτί σου :

https://www.skroutz.gr/s/2885911/CoolerMaster-Hyper-T4.html

http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/hyper-t4/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...