Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα απλωθει ετσι ομως.

ασε που αν το κανεις με σκληρο χαρτι(και το πιεζεις εννοειται) δεν θα μεινει ουτε αερας ουτε τπτ.

θυμαμαι παλια εγω που δεν ηξερα την απλωνα με χαρτοπετσετα :P ποιος ξερει τι χνουδια εμεναν :P

Δημοσ.

Παιδια, η ψυχτρα παταει μια χαρα, παστα αγωγιμη ξαναβαλα και την απλωσα οπως πρεπει ,κουμπωθηκε απο την αρχη  ο επεξεργαστης.. idle ειμαι στους 39 και 60 full load..

Δημοσ.

Ολα καλα παιδια, μολις ελαβα email απο την AMD που λεει οτι σε idle δουλευει στους 40-50 και σε full load μεχρι τους 70.,

Οτι ειπαμε μερικοι εδω και 3 μερες :P

• Like 3
Δημοσ.

Μητρική έχω την Asus A88XM-Plus

H themis φίλε μου δεν χώραγε στο κουτι μου..

...έμενα είναι ο 860k με την "μαμα" ψήκτρα και με 1 ανεμιστήρα του κουτιού 120cm πάει μια χαρά από θερμοκρασίες 20-30(bios) 39-46(win) full load(65-70)...

σε τι verision έκανες bios update και στο bios αναγνωρίζει σωστά τον επεξεργαστή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν balourdi διέκρινα από τις φωτογραφίες που επισύναψες πως το ρεύμα του επεξεργαστή είναι στο 1.438 (για αυτό λέει αντί για 3.7 ghz που είναι ο επεξεργαστής σου 3919.5 mhz). Είναι αρκετά υψηλό και οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό το amd turbo core. Το turbo core είναι κάτι αντίστοιχο του turbo boost της intel. Αυτό ανεβάζει την συχνότητα του επεξεργαστή σου από τα 3.7 στα 4.0 ghz αυτόματα και αυτό συνεπάγεται και το αυξημένο ρεύμα. Πήγαινε στο bios, πάτα f7 για να μπεις στο advanced mode. Έπειτα πήγαινε εκεί που λέει advanced (το advanced βρίσκεται μεταξύ των κατηγοριών monitor δεξιά και ai tweaker αριστερά και πάτα cpu configuration. Στις ρυθμίσεις που έχει, θα δεις και μία που ονομάζεται cpb (core performance boost) η οποία είναι στο auto. Άλλαξε το auto σε disabled, κάνε restart και πες μας εντυπώσεις. Στην ουσία το turbo είναι περιττό. Για να σου δώσω να καταλάβεις, από το να έχεις το turbo ανοιχτό που πάει τον επεξεργαστή σου στα 4 ghz με 1.438v στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλύτερα να τον πας εσύ στα 4 ghz με overclock και με σαφώς λιγότερο ρεύμα από όσο δίνει το turbo και αναγκαστικά αυξάνεται και η θερμοκρασία. 

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
Δημοσ.

Λοιπόν balourdi διέκρινα από τις φωτογραφίες που επισύναψες πως το ρεύμα του επεξεργαστή είναι στο 1.438 (για αυτό λέει αντί για 3.7 ghz ου είναι ο επεξεργαστής σου 3919.5 mhz). Είναι αρκετά υψηλό και οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό το amd turbo core. Το turbo core είναι κάτι αντίστοιχο του turbo boost της intel. Αυτό ανεβάζει την συχνότητα του επεξεργαστή σου από τα 3.7 στα 4.0 ghz αυτόματα και αυτό συνεπάγεται και το αυξημένο ρεύμα. Πήγαινε στο bios, πάτα f7 για να μπεις στο advanced mode. Έπειτα πήγαινε εκεί που λέει advanced (το advanced βρίσκεται μεταξύ των κατηγοριών monitor δεξιά και ai tweaker αριστερά και πάτα cpu configuration. Στις ρυθμίσεις που έχει, θα δεις και μία που ονομάζεται cpb (core performance boost) η οποία είναι στο auto. Άλλαξε το auto σε disabled, κάνε restart και πες μας εντυπώσεις. Στην ουσία το turbo είναι περιττό. Για να σου δώσω να καταλάβεις, από το να έχεις το turbo ανοιχτό που πάει τον επεξεργαστή σου στα 4 ghz με 1.438v στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλύτερα να τον πας εσύ στα 4 ghz με overclock και με σαφώς λιγότερο ρεύμα από όσο δίνει το turbo και αναγκαστικά αυξάνεται και η θερμοκρασία. 

Φιλαρακι σε ευχαριστω! το εκανα και φαινετε να εχει διαφορα.. σε load εχω 49-52..

Δημοσ.

Τίποτα φίλε. Χαίρομαι που έλυσες το ζήτημά σου. Και μένα μου αυξανόταν η θερμοκρασία με την turbo-βλακεία και είχα και χειρότερη απόδοση στα παιχνίδια (stuttering). Να φανταστείς ακουγόταν η ψύκτρα μου να δουλεύει πιο ψηλά, ανέβαζε στροφές με το turbo του cpu ανοιχτό γιατί παραγόταν περισσότερη θερμότητα. 

Δημοσ.

Ακριβως, ειχα και αυτο το θεμα με την ψυχτρα..ακουγοτανε πολυ σε σημειο που επρεπε να δυναμωσο την μουσικη για να μην το ακουω..και παλι σε ευχαριστω..!

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα ένα σέρβικο review για τον X4 860K και προς έκπληξη μου οι διαφορές σε games σε σύγκριση με τον G3258 είναι πολύ μικρές εώς και μηδαμινές θα έλεγα.

Σε άλλα πιο γνωστά sites του εξωτερικού έβλεπα διαφορετικά αποτελέσματα τόσο καιρό..τι παίζει;

http://www.bozzabench.com/Tests/TestView/tabid/95/id/523/currentpage/1/Maticne-ploce-cipsetovi-procesori/AMD-Athlon-X4-860K.aspx

(Κάντε το μετάφραση τα αγγλικά με google translate)

game_crysis3.png

cod.png

game_coh2.png

game_batt4.png

games_tomb.png

Εχει κ άλλα games το review.

Δημοσ.

Και εγώ αυτή την απορία είχα.Όταν έβλεπα βιντεάκια στο youtube όλα έδειχναν ότι ο g3258 είναι καλύτερος στα games τελικά τι από τα δύο ισχύει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...