balourdiskakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εκανα το τεστ στο prime95, οι βαθμοι του επεξεργαστη κατα τη διαρκεια του τεστ ηταν στους 67-68.. pass σε ολα τα τεστ ..Φιλε Giorgos65ert εμενα στο bios με το που ανοιγω το pc ειναι στους 40 το χαμηλοτερο που εχω δει και στα windows ειναι στους 49-50..και δεν ειναι με την μαμα cooler..πως γινετε αυτο ? Επισης το hwmonitor οπως και το speccy δειχνουν οτι να'ναι..πχ δειχνει 80 βαθμους σε idle..μονο το speedfan δειχνει οτι και το bios..
adtakhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε το AMD OVERDRIVE ! http://www.amd.com/en-us/markets/game/downloads/overdrive Και δώσε μας printscreen μια εικόνα σε idle και μια εικόνα σε load σαν την παρακάτω. Το thermal margin δεν είναι η θερμοκρασία που έχεις αλλά η θερμοκρασία που μπορεί να αναβάσει το chip ακόμα, έως να πιάσει τα όρια λειτουργίας του !! Παρακάτω ο FX έχει ακόμα 9,9C να ανέβει μέχρι το όριο που έχει θέσει η AMD. Προφανώς εδώ δουλεύει σε full load σχεδόν στο όριο. Ελπίζω να έχεις κάνει bios update στην μητρική σου για να βλέπει σωστά τον επεξεργαστή.
Giorgos65ert Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εκανα το τεστ στο prime95, οι βαθμοι του επεξεργαστη κατα τη διαρκεια του τεστ ηταν στους 67-68.. pass σε ολα τα τεστ ..Φιλε Giorgos65ert εμενα στο bios με το που ανοιγω το pc ειναι στους 40 το χαμηλοτερο που εχω δει και στα windows ειναι στους 49-50..και δεν ειναι με την μαμα cooler..πως γινετε αυτο ? Επισης το hwmonitor οπως και το speccy δειχνουν οτι να'ναι..πχ δειχνει 80 βαθμους σε idle..μονο το speedfan δειχνει οτι και το bios.. μήπως δεν έκατσε καλά η ψήκτρα? adtakhs άμα δεν είχε κάνει bios update δεν θα τον αναγνώριζε καν τον cpu έτσι; η μήπως κανό λάθος?
driftingcris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί και να τον αναγνωρίζει και να μην δουλεύει σωστά. Μου έχει τύχει με q6600 με σάπια oem μητρική
balourdiskakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εχω κανει bios update, εχω την latest version..οσο για το AMD Overdrive δεν με αφηνει να το εγκαταστησω και (ενω παταω οκ σε ενα παραθυρακι που λεει οτι το προγραμμα αυτο ειναι για OC) κανει ενα restart και ξανανοιγει και οταν ξανατρεχω το Overdrive κανει παλι restart και παλι τα ιδια.. Απο οτι μπορω να συμπερανω ισως να μην εχει πατησει καλα η ψυχτρα αλλα δεν νομιζω...θα ανοιξω να το τσεκαρω καποια στιγμη..θα αφαιρεσω την αγωγιμη παστα και να προσθεσω απο την αρχη..Οσο για τα bios update οσο δεν τα ειχα το εβλεπε αλλα οι θερμοκρασιες ηταν τρελες π.χ 100 celsious.. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!
balourdiskakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 εβαλα οσο ενας μεγαλος κοκος ρυζιου φαντασου και το αφησα να απλωθει οταν εκατσε η ψυχτρα πανω..
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Apu/fm2+ επεξεργαστές "χάνουν" σε μετρήσεις,προσωπικά 2 εμπιστεύομουν amd overdrive & hwinfo.
balourdiskakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το Hwmonitor μου δειχνει αλλα νταλων..μονο το speedfan δειχνει οτι και το bios Το amd overdrive ειναι για oc επεξεργαστες ,επισης προσπαθησα να το εγκαταστησω ,μου εκανε ενα restart ξανανοιξε ,ξαναεκανε restart και μετα παλι τα ιδια..
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το Hwmonitor μου δειχνει αλλα νταλων..μονο το speedfan δειχνει οτι και το bios Το amd overdrive ειναι για oc επεξεργαστες ,επισης προσπαθησα να το εγκαταστησω ,μου εκανε ενα restart ξανανοιξε ,ξαναεκανε restart και μετα παλι τα ιδια.. άλλο το hwmonitor & άλλο το Hwinfo,δέν είναι τα ίδια μια χαρά είναι το amd overdrive,κάτι δέν πάει καλά κατά την εγκατάσταση.
Giorgos65ert Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εχω κανει bios update, εχω την latest version..οσο για το AMD Overdrive δεν με αφηνει να το εγκαταστησω και (ενω παταω οκ σε ενα παραθυρακι που λεει οτι το προγραμμα αυτο ειναι για OC) κανει ενα restart και ξανανοιγει και οταν ξανατρεχω το Overdrive κανει παλι restart και παλι τα ιδια.. Απο οτι μπορω να συμπερανω ισως να μην εχει πατησει καλα η ψυχτρα αλλα δεν νομιζω...θα ανοιξω να το τσεκαρω καποια στιγμη..θα αφαιρεσω την αγωγιμη παστα και να προσθεσω απο την αρχη..Οσο για τα bios update οσο δεν τα ειχα το εβλεπε αλλα οι θερμοκρασιες ηταν τρελες π.χ 100 celsious.. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! WOW!!! 100 βαθμούς και δεν κάηκε?(επίσης πως έκανες bios update? με τον 860k?οι με άλλον cpu?γιατί μπορεί και εκεί να είναι το πρόβλημα.) επίσης εγώ εμπιστεύομαι το Overdrive της AMD είναι πολύ κάλο πρόγραμμα , μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά στην εγκατάσταση.
balourdiskakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τa bios update εγιναν με τον ιδιο cpu..τροφοδοτικο εχω το Corsair CX500M,, εχω επισυναψει απο ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω ..μπορειτε να τα δειτε αναλυτικα.. + αυτο εδω που μου βγαζει το AMD Overdrive utility το οποιο κανει restart και δεν κανει τιποτα μετα.. Επισης το AMD overdrive δεν κανει για FM2+
gilardino Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 μαλλον δε παταει καλα η ψυκτρα.βγαλ την και ξαναβαλε την.
driftingcris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 και αυτη την φορα απλωσε την παστα(με μια καρτα ή σκληρο χαρτονι) 1
Sakiz105 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 και αυτη την φορα απλωσε την παστα(με μια καρτα ή σκληρο χαρτονι) Καλυτερος τροπος ειναι με την σταγονα,γιατι αν την απλωσει με κατι μπορει να αποθηκευσει τιποτα αερα απο κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα