Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Πριν απο περίπου 15 μέρες αγορα κομμάτι-κομμάτι και έφτιαξα ένα ωραιο πισακι..

Η ερώτηση μου ειναι η εξης και αφορα τον επεξεργαστη..

Εχω τον AMD x4 860k και απο τις πρώτες μέρες χρήσης συνηδητοποίησα οτι έχει αρκετα υψηλή θερμοκρασία..π.χ idle ήταν στους 48 Celsious και σε full load εφτανε και τους 70..

Άλλαξα ψυκτρα και εβαλα αγωγιμη παστα αλλα δεν ειδα και μεγαλη διαφορά , Idle εχω περιπου 45 και σε full load γυρω στους 60-65..

Ειναι λογικο να ειναι τοσο πολυ ? Ειναι ετσι φτιαγμενοι για να δουλευουν σε αυτες τις θερμοκρασιες?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω βαλει την raijintek zelos και εχω 3 ανεμιστηρια πανω,και τα 3 ειναι μαρκας και οχι τα στοκ του κουτιου

Το κουτι ξεχασα,ειναι το aerocool v3x advance

Δημοσ.

κατέβασε το amd overdrive και δες πόσο thermal margin σου δίνει σε idle και full load.

Αν σε full έχει και παραπάνω περιθώριο είσαι οκ,αν το ξεπερνάς ο επεξεργαστής υπερθεμαίνεται.

Δημοσ.

Για την εποχή είναι υψηλές θερμοκρασίες κάτι δεν έκανες σωστά στην εγκατάσταση . Μήπως έβαλες πολύ θερμοαγώγιμη πάστα ;  

Δημοσ.

Απλα το idle με προβληματιζει,48 μου φαινονται πολλοι,ειχα συνηθισει στην intel μαλλον που ειχα 28-30

εγώ είχα intel παλιά και έφτανε σε 55 βαθμούς σε idle και 60-70 σε full load.(άπλα οι AMD είναι λίγο πιο ζεστή :D)

έχω τον athlon x4 860k και πηγαίνει στους 60-63 βαθμούς full load με stock και idle σε 21-32 , 21 όταν ήμουν στο bios , και 32 στα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...