winterman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τις καλησπέρες μου και καλη χρονιά σε όλους.... Θα ήθελα να ρωτησω αν κάποιος εχει wind και χρησιμοποιει thunderbird....καθοτι δεν μπορω να τον σεταρω με τιποτα, πάντα βγάζει προβλημα του διακομιστη εξερχομενης αλληλογραφιας.... χρησιμοποιησα αυτα που αναγραφουν στο site τους αλλα προκοπη δεν είδα....: Incoming mail server (POP3): mail.windtools.gr Outgoing mail server (SMTP): mail.windtools.gr Incoming server (POP3): 995 Outgoing server (SMTP): 587 (TLS ή SSL).... Βεβαια στις ρυθμισεις του smtp εχει και αλλες ρυθμίσεις οπως ...Ασφαλεια συνδεσης -Μεθοδος πιστοποιησης ...οπου δοκιμασα ολες τις δυνατες επιλογες και εκει χωρις αποτελεσμα.....
peeperman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε στον διακομιστή εξερχομένων να βάλεις 465 με SSL και αν δεν πιάσει βάλε τη θύρα 25 χωρίς ssl
winterman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε στον διακομιστή εξερχομένων να βάλεις 465 με SSL και αν δεν πιάσει βάλε τη θύρα 25 Δυστυχως τιποτα φιλε μου.....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω wind. Ο mail.windtools.gr είναι στο (178.23.78.28)και έχει pop3s στην 995 με ssl ... το smtp το έχει στην 587 με τίποτα (όχι ssl.....)δες και το mx2.windtools.gr (178.23.78.37) για smtp με ssl στην 465.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα