Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.

Ψαχνοντας στο ιντερνετ για να βρω μια λυση κατεληξα και εδω. Πρωτη μερα καινουριος. Θα ηθελα παρακαλω να ρωτησω  μηπως καποιος-α κυριος-α μπορει να μας δωσει μια λυση.

Το προβλημα που αντιμετωπιζουμε μαζι με τον ξαδερφο μου ειναι το εξης. Θελουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι στο ps3 στο διαδυκτιο online δηλαδη με αλλους χρηστες ειτε ελληνες ειτε ξενους το ποδοσφαιρο το pro evolution soccer 2015. 

Ο ξαδερφος μου μενει στο ιλιον ειναι συνδρομιτης της WIND και η ταχυτητα του περιπου ειναι 10 mbps download -0,85 upload και τα ms περιπου 10-30 σχετικα λιγα ping. Το συγκεκριμενο παιχνιδι για να παιξεις απαιτει περιπου 2,5 mbps download , 0,5 upload και εως 50-60ping. Τις τιμες οπως βλεπεις τις καλυπτουμε. Χρησιμοποιουμε ενα router της εταιριας το ZTE ZXHN H108L. 

Το PS3 ειναι φτιαγμενες οι ρυθμισεις του ετσι ωστε να μπορεις να συνδεθεις αυτοματα με μια εντολη ενσυρματα easy η οποια σεταρει μονο του αυτοματα την ip-dns-upnp κλπ. Υπαρχει και η εντολη custom οπου μπορεις να κανεις χειροκινητα καποιες ρυθμισεις οπως να αλλαξεις την ip σου ωστε να μην αλλαζει συνεχεια κλπ. Εμεις μπαινουμε παντα ενσυρματα συνδεομαστε με το psn play station network και παιζουμε κανονικα.

Ομως εχουμε απελπιστει απιστευτα γιατι το προβλημα μας ειναι το εξης, ολοι παιζουνε κανονικα εκτος απο εμας με αποτελεσμα να μην μπορουμε να ευχαριστηθουμε ενα παιχνιδι. Μπορει να πεξει εναν αγωνα καλα καμια φορα μεχρι τα 30 40 λεπτα του παιχνιδιου και μετα κανει καμια φορα ενα στιγμιαιο τρεμουλο καμια φορα δεν το καταλαβαινεις και συνηθως εμφανιζετε ψηλα στην οθονη ο ενδεικτης ισχυς του συματος και αυτο ηταν δεν παιζει με τιποτα δεν προλαβαινεις να κανεις μια κινηση καθυστερει πολυ οι παιχτες παιζουν σαν μεθυσμενοι και ο αντιπαλος παιζει σαν να πειζεις στο ρευμα χωρις ιντερνετ.

Πηραμε τηλ 300 φορες την εταιρια δεν βγαλαμε ακρη μας λενε την γραμμη την βλεπουμε κανονικα. Εχουμε αλλαξει σε ολες τις μπριζες που χρησιμοποιουνε συσκευες φιλτρα και οπου χρειαζετε spliter διαχωριστες adsl και phone, τιποτα παλι, εχουμε αλλαξει καλωδια τιποτα, δοκιμασαμε και κοντο και μακρυ καλωδιο απο την μπριζα κατευθειαν στο router τιποτα, μονο ο συναγερμος που δεν ειχε φιλτρο εδωτερικα στην πλακετα αναγκαστηκαμε και τον απενεργοποιησαμε, δοκιμασα 3 διαφορετικες κονσολες μηπως εχει προβλημα τιποτα, 2 διαφορετικα καινουρια cd γνησια τιποτα, εκανα το update που απαιτει το παιχνιδι τιποτα, προσπαθησα να κανω portforward εβαλα τις πορτες που θελει το συγκεκριμενο παιχνιδι στο router και παλι τιποτα. εκανα reset το ρουτερ παλι τιποτα μηπως δεν χρειαζοτανε, πηρα τηλ την εταιρια και ειπα να μου κατεβασουνε το snr στο 6 και να μου το κανουνε σε fastpath λιγο καπως αισθητα καλυτερα αλλα και παλι τιποτα τους ειπα να μου το ξαναβαλουνε σε 9 μηπως σταθεροποιηθει η ταχυτητα για να μην κανει διακοπες χειροτερα τωρα το ξανα γυρισα σε 6, κανενας δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο οτι μπορει να ειναι. Μου λεγανε αλλαξες αυτο? ναι εκεινο? ναι αλλα παλι τιποτα.

Εγω προσωπικα σκεφτηκα οτι πιθανον ειναι προβλημα της WIND γιατι αν ητανε του server οταν παιζω με καποιον θα ειχαμε προβλημα και οι δυο. Ο server απο οτι ξερω μπαινει αυτοματα στον ποιο κοντινο απο μονο του οποτε αν ειχε προβλημα οι ελληνες που τυχαινει να παιξω πως παιζουνε κανονικα και εμεις οχι. Θα ειχαμε προβλημα και οι δυο.

Αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αντε να μην εχω καλη συνδεση που αλλωστε τις τιμες που σου προανεφερα τις καλυπτω για παιχνιδι πως γινετε πηγα σε ιντερνετ καφε που εχει συνδεση πολυ καλη nat type1, εμας ειναι nat2  επεξε την πρωτη μερα φουλ και ειπα αυτο φταιει αλλα την απομενη και την μεθεπομενη παλι τιποτα το ιδιο. Σκεφτηκα μηπως εχω καποιο ιο αλλα το PS3 δεν κολαει ιο αλλα και παλι αλλαξα καινουρια στοιχεια καινουριο id και παλι τιποτα,

Και λεμε τι θα πρεπει να κανουμε ρε γμτ για να παιξουμε μια φορα εναν αγωνα να γκρεμισουμε το σπιτι?

Εγω παντως που δεν γνωριζω τιποτα καταλαβα 2 πραγματα.

Το ενα η εχω χαμηλο upload οποτε αν ο αλλος εχει μεγαλυτερο upload εκει που κανω εγω upload ο αλλος κανει download με αποτελεσμα αυτος να εχει καλυτερη ανταποκριση και εγω να εχω καποια καθυστερηση αλλα και παλι απο 0,85 upload που μας δινει η εταιρια και να μας το εριχνε οι απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι ποιο κατω δεν ξερω τι να πω?

Τελος πηραμε ενα καινουριο ρουτερ το TP-LINK TD-W8980 δεν ξερω αν θα πρεπει να κανω το setup με το cd παντως οπως το ανοιξα μπηκα στο ρουτερ μεσα κανονικα και στο ιντερνετ και ηταν οκ. Ευχαριστω οποιος θα ηθελε να βοηθησει αν γνωριζει κατι.

Το δευτερο που νομιζω οτιμπορει να φτεει ειναι το ρουτερ γιαυτο και πηραμε ενα  καπως καλυτερο της ετεριας με θυρες gigabit , hi speed, και καλυτερο επεξεργαστη.Τι να πω αν καποιος φιλος μπορει να μας βοηθησει τον ευχαριστουμε

Επεξ/σία από pinokio1979
Δημοσ.

αυτά κάνει η KONAMI. (Μόνο σπίτι δεν άλλαξες  :-D  :-D  :-D ). ΌΛΟΙ έχουμε το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Από τότε που θυμάμαι το pro οι server της konami σέρνονταν συνεχώς. Μιλάμε για πολλά χρόνια τώρα. Δεν φταις εσύ ούτε η κονσόλα ή ο εξοπλισμός που έχεις. Googlαρετο λίγο και θα δεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ το ίδιο πρόβλημα. Έχω το game για ps3 και εγώ. Το offline είναι ΤΡΟΜΕΡΌ αλλά το online unplayable. Αυτό γινόταν και πέρσι και πρόπερσι. Λέγεται button delay. Δεν χρειάζεται εσύ να αλλάξεις σπίτι, η konami έπρεπε να έχει αλλάξει servers (εδώ και κάτι χρόνια). Πραγματικά δεν υπάρχει λύση 1000%

Δημοσ.

Τι δεν εκανες δεν μας ειπες.

Πριν κανεις ολα αυτα επρεπε να το ψαξεις μερικα λεπτα,θα σε γλυτωνε απο την ταλαιπωρια.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και ευχαριστω για την ανταποκριση σας.Ξεχασα να σας πω παιδια σημερα πηγα και στην πολαιοδομια να ρωτησω μηπως φτεει το σπιτι και μου ειπανε μα φυσικα ,παρε και το χαρατσι τωρα και αντε πριν φυγεις.Πηγα για μαλι και βγηκα κουρεμενος.Τωρα ψαχνω στο google earth μηπως φτεει τελικα ο πλανητης. :shifty:   :ph34r:  :blink:  :blink:  :blink:  :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...