Athanasios2104 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν είδα να υπάρχει αντίστοιχο thread, αν υπάρχει delete (το αντίστοιχο, όχι το δικό μου ). Για πείτε καλούς (όχι μόνο ΑΑΑ, άλλα και indie) τίτλους που περιμένετε.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Black desert (το 99% των mmo players ξεροσταλιαζει περιμενωντας) h1z1 Witcher 3 No man's sky Dying light (εχω μεγαλες προσδοκιες για αυτο,ειδικα μετα την πατατα του τελευταιου dead island ) batman arkham knight The division (pls ubisoft,don't watchdog this one too ) metal gear solid v phantom pain Mad max Northern shadow (αν και δεν βλεπω να βγαινει) Just cause 3 1
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Του the division τα γραφικα θα ειναι ετσι οπως τα δειχνουν στο youtube?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Του the division τα γραφικα θα ειναι ετσι οπως τα δειχνουν στο youtube?
Tmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ προς το παρόν περιμένω τα εξής παιχνίδια το 2015, Grim Dawn Pillars of Eternity Torment: Tides of Numenera Darkest Dungeon Starcrawlers Serpents from the Staglands Dragon fin soup Lost Ark Blitzkrieg 3 Invisible, Inc. Soma Apotheon
ilos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Mah top 10 1) Witcher 3 2) Evolve 3) Batman Arkgam Knight 4) Project CARS 5) Pillars of Eternity 6) Blooodborne (PS4 only) 7) Unreal Tournament 4 (F2P) 8) Killing Floor 2 9) Hellraid 10) The Bright Lord Story Mission DLC - Middle Earth Shadow Of Mordor GTA V δε το θεωρώ "new" Torment Tides Of Numenera διατηρώ αμφιβολίες αν θα βγει φέτος μετά από τόσες καθυστερήσεις Ubisoft Titles ΜΑΥΡΟ
tidus666 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ας πω και το δικό μου. 1-5) Witcher 3 6-8) Pillars of Eternity 9) Torment: Tides of Numenera 10) Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Περιμενω τα Metal gear 5 GTA 5 Resident evil revelations 2 resident evil remake Dead or alive 5 final round Mortal kombat x Dead Island 2 Dying light Witcher 3 Batman arkham knight Βattlefiled hardline start wars batllefront
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τσάμπα η επένδυση και το πέρασμα σε GTX 970 θα πω εγώ.. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Night in the Woods Apotheon GTA V Dreamfall Chapters (τα υπόλοιπα βιβλία - book 2 - 5) Armikrog. The Witness Torment: Tides of Numenera (αν και το έχω χλωμό να βγει το '15) The Dream Machine (τελευταίο κεφάλαιο) Darkwood (full release / να βγει από Early Access) Dropsy (pixel art point and click adventure). Και από remaster/remakes το re-master του Grim Fandango το re-master του Day of the tentacle (αν το έχουν έτοιμο μέσα στο '15) το full release του Black Mesa (πρέπει να κοντεύουν) Ανυπομονώ επίσης να μειώσω το μη-διαχειρίσιμο-πλέον backlog μου κατά μερικούς τίτλους.
Spartan117 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θα πω αυτά τα 5 που είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλά: The Witcher 3 Bloodborne Metal Gear Solid V Batman: Arkham Knight Uncharted 4
comfuzio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα δικά μου είναι ως τώρα GTA V Total War: Attila Apotheon
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ περιμένω Witcher 3 Mad Max Just Cause 3 Arkham Knight No Man's Sky Άντε και GTAV (ναι, το έχω σαν 'meh' και ξέρω ότι θα κολλήσω έστω για λίγο)
raxanas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Προς το παρων 1.Τhe witcher 3 2.Torment: Tides of Numenera 3.Quantum break 4.Pillars of Eternity 5.Dying light 6.Bloodborne
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Eπισης τα just cause 3 και mad max τα οποια ξεχασα να αναφερω πιο πανω οπως και το ''next gen'' dark souls 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα