bagelismar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα. Το LG το ειχα και πιο παλια και σκεφτομαι να τ ξαναπαρω αλλα το Meizu μου κεντρισε το ενδιαφερον το μονο που με φρεναρει ειναι το θεμα εγγυησης. Τι απο τα δυο θα μου προτεινατε? Ευχαριστω παιδια
Vern Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω πηρα το lg g3 και κατα την αποψη μου ειναι φοβερο κινητο. Το εχω αγαπησει φοβερα. Δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα, βεβαια το εχω 2-3 μηνες ...δεν το εχω και καιρο. Μονο η μπαταρια του δεν μου κραταει πολυ. Θελει σιγουρα καθε μερα φορτισμα. Αλλα ομως ειμαι ολη μερα με το κινητο στο χερι. Ολο fb, αντε και λιγο youtube και λιγο σκάιπ. Βεβαια εχω ακουσει οτι το σκάιπ ευθυνεται για την μεγαλη καταλανωση μπαταριας. Δεν το εχω ελεγξει βεβαια, επειδη το χρειαζομαι στο κινητο, οποτε δεν το εχω βγαλει για να το τσεκαρω. Απλα..φορτιζω το κινητο..αυτο μονο..! Αλλα και ποιο smartphone μωρε κραταει μπαταρια; Εδω δινουν μια περιουσια στα iphone και ειναι με ενα φοτιστη στο χερι. Και λογικο..αφου τα κινητα πλεον ειναι κολλημενα στα χερια μας.
bagelismar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω πηρα το lg g3 και κατα την αποψη μου ειναι φοβερο κινητο. Το εχω αγαπησει φοβερα. Δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα, βεβαια το εχω 2-3 μηνες ...δεν το εχω και καιρο. Μονο η μπαταρια του δεν μου κραταει πολυ. Θελει σιγουρα καθε μερα φορτισμα. Αλλα ομως ειμαι ολη μερα με το κινητο στο χερι. Ολο fb, αντε και λιγο youtube και λιγο σκάιπ. Βεβαια εχω ακουσει οτι το σκάιπ ευθυνεται για την μεγαλη καταλανωση μπαταριας. Δεν το εχω ελεγξει βεβαια, επειδη το χρειαζομαι στο κινητο, οποτε δεν το εχω βγαλει για να το τσεκαρω. Απλα..φορτιζω το κινητο..αυτο μονο..! Αλλα και ποιο smartphone μωρε κραταει μπαταρια; Εδω δινουν μια περιουσια στα iphone και ειναι με ενα φοτιστη στο χερι. Και λογικο..αφου τα κινητα πλεον ειναι κολλημενα στα χερια μας. Επειδη το ειχα το κινητο πριν λιγο καιρο το εδωσα για να δοκιμασω τα windows μονο τα καλυτερα εχω να πω αλλα ειδα αυτο το Meizu και φαινεται πανεμορφο. Το LG στο μονο που δεν με ικανοποιησε ηταν η ποιοτητα κατασκευης που αφηνει στο χερι αυτη η αισθηση Premium που μου αφηνει το κινητο πουυ εχω τωρα το Lumia 930 ( για μενα το πιο ποιοτικο και ομορφο κινητο που εχω πιασει μεχρι στιγμης στα χερια μου) και νομιζω οτι το MEizu μπορει να καλυψει αυτο το κενο. Και μια συμβουλη για την μπαταρια : Το ειχα ρουταρισμενο και ειχα ρυθμισει τα Dpi απο 640 εργοστασιακα στα 540 και προσωπικα ειδα τεραστια διαφορα εως και 40% περισσοτερη μπαταρια στο G3
Vern Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Α το 930 πρεπει να ειναι οντως πολυ καλο κινητο. Ε αφου ειχες το lg αρα θα καταληξεις πιο ευκολα καπου. Αλλα αφου εχεις ενα τοσο καλο κινητο σαν το 930, δεν βλεπω το λογο να το αλλαξεις.τωρα οσο για τα αλλα που ειπες, "ρουταρισμενο" και "Dpi" πραγματικα....σαν να μου εγραψες κινεζικα. Δεν εχω ιδεα απο αυτα. Δεν ξερω καν τι ειναι και πως γινεται. χαχαχαχαχα
bagelismar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχαχ αφου δεν εχεις ιδεα αστο ετσι και αλλιως μια χαρα ειναι το κινητο ετσι οπως ειναι. Οσο για το 930 οντως υπεροχο κινητο με απιστευτη καμερα, οθονη και ποιοτητα στα παντα του αλλα αυτα τα windows δεν μπορω να τα συνηθισω αν ετρεχε android δεν θα το αλλαζα με τιποτα αλλο 1
StigmaX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Όπως μπορείς να δεις και στο review εδώ στο Insomnia, το mx4 έχει αρκετά θέματα ασταθειας με την απόδοση του. Ανάμεσα στα δύο που θέτεις το g3 αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Τώρα από τι στιγμή που ψάχνεις και τον premium παράγοντα, κοιτάς σε λάθος εταιρίες. Δες προς μεριά Sony και htc. 1
bagelismar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αν και πολύ όμορφο κινητό το Xperia Z2 αν και με μεγαλα μπεζελς με κρατανε πίσω κάποια πράγματα ως πρην κάτοχος Xperia Z κ επειδή το είχα περιεργαστεί κ για λίγο. Η εγγύηση του που είναι να μην μπλεξεις η κάμερα του που μου φάνηκε αρκετά πίσω αν και 20mp σε σχεσει με τα 13 του G3 και το θέμα της μεταπωλητικης του αξιας καθώς η Σονυ βγαζει κινητό ναβαρχιδα κάθε μήνα (κάθε 6 μηνες βασικά αλλά καταλάβατε τη εννοώ) Όσο για το Htc M8 πανέμορφο κινητό σε όλα του εκτός λίγο από την κάμερα αλλά βγαίνει πολύ πάνω από τ λεφτά που μπορώ να διαθεσω σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Όπως μπορείς να δεις και στο review εδώ στο Insomnia, το mx4 έχει αρκετά θέματα ασταθειας με την απόδοση του. Ανάμεσα στα δύο που θέτεις το g3 αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Τώρα από τι στιγμή που ψάχνεις και τον premium παράγοντα, κοιτάς σε λάθος εταιρίες. Δες προς μεριά Sony και htc. Για ποια προβληματα ασταθειας μιλαμε ακριβως; Γιατι εγω το εχω στα χερια μου 2 μηνες τωρα και δεν εχω πεσει σε θεμα ασταθειας. Αν δεν κανεις τα beta updates και καθεσαι μονο με τις σταθερες εκδοσεις δεν θα εχεις κανενα θεμα. Προσωπικα κανω updates παντα για δοκιμη και να βλεπω τις αλλαγες που κανουνε που με ενδιαφερουν ειδικα στο media και φωτογραφικο κομματι.
StigmaX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για ποια προβληματα ασταθειας μιλαμε ακριβως; Γιατι εγω το εχω στα χερια μου 2 μηνες τωρα και δεν εχω πεσει σε θεμα ασταθειας. Αν δεν κανεις τα beta updates και καθεσαι μονο με τις σταθερες εκδοσεις δεν θα εχεις κανενα θεμα. Προσωπικα κανω updates παντα για δοκιμη και να βλεπω τις αλλαγες που κανουνε που με ενδιαφερουν ειδικα στο media και φωτογραφικο κομματι. Αυτά που έχω ξανά αναφέρει σε αντίστοιχο thread μετά από δοκιμή της συσκευής, αυτά που αναφέρει και στο review του Insomnia, αλλά και άλλων αξιοπιστων review όπως του gsmarena. Δεν σου θιξαμε το τηλέφωνο, αλλά τουλάχιστον το βλέπω αντικειμενικα. Έχει όπως όλα τα τηλέφωνα τα πλεονεκτηματα του αλλά και μειονέκτηματα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτά που έχω ξανά αναφέρει σε αντίστοιχο thread μετά από δοκιμή της συσκευής, αυτά που αναφέρει και στο review του Insomnia, αλλά και άλλων αξιοπιστων review όπως του gsmarena. Δεν σου θιξαμε το τηλέφωνο, αλλά τουλάχιστον το βλέπω αντικειμενικα. Έχει όπως όλα τα τηλέφωνα τα πλεονεκτηματα του αλλά και μειονέκτηματα. Η ερωτηση μου δεν ειναι ειρωνικη, ειναι legit. Το τηλεφωνο στην πρωτη εκδοση που το πηραμε ειχε πραγματι διαφορα bugs και ασταθειες τα οποια πλεον δεν υπαρχουν ή εχουν απλα διορθωθει. Ειναι τουλαχιστον παραπληροφορηση αυτο που λες οταν δεν εχεις την συσκευη στα χερια σου. Κανε μια επισκεψη στο myphone.gr στο αντιστοιχο θεμα να δεις τα οποια προβληματα υπαρχουν -σημερα-, οχι αυτα με τα οποια ηρθε η συσκευη πρωτη φορα. Θα εκπλαγεις ποσα review -σημερα- ειναι εντελως αχρηστα για να κρινεις τη συσκευη. 1
bagelismar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Η ερωτηση μου δεν ειναι ειρωνικη, ειναι legit. Το τηλεφωνο στην πρωτη εκδοση που το πηραμε ειχε πραγματι διαφορα bugs και ασταθειες τα οποια πλεον δεν υπαρχουν ή εχουν απλα διορθωθει. Ειναι τουλαχιστον παραπληροφορηση αυτο που λες οταν δεν εχεις την συσκευη στα χερια σου. Κανε μια επισκεψη στο myphone.gr στο αντιστοιχο θεμα να δεις τα οποια προβληματα υπαρχουν -σημερα-, οχι αυτα με τα οποια ηρθε η συσκευη πρωτη φορα. Θα εκπλαγεις ποσα review -σημερα- ειναι εντελως αχρηστα για να κρινεις τη συσκευη. Επειδη βλεπω εχεισ το κινητο θα μου πρωτινες να το αγορασω ειναι καλο σε σχεση με τον ανταγωνισμο? Δηλαδη αξιζει να θυσιασω το θεμα της εγγυησης και να παρω το Μeizu αντι G3 κατα την γνωμη σου?
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα σου πω πως ειναι σε σχεση με τον ανταγωνισμο γιατι το καθε skin που φοραει η καθε εταιρια ειναι διαφορετικο. Εγω θα σου πω μονο οτι εφοσον δεν παιζεις τιποτε "βαρια" παιχνιδια το τηλεφωνο πλεον αξιζει με τα χιλια. Ειναι απιστευτα γρηγορο σε οτιδηποτε και να κανεις, ειναι πανεμορφο με μια πανεμορφη και μεγαλη οθονη με πολυ λεπτες και μικρες διαστασεις (για το μεγεθος παντα) και φοβερα ποιοτικη κατασκευη. Πλεον το βρισκεις στα 270-280 ευρω οποτε σιγουρα αξιζει τα λεφτα του.
Stogianz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα για G3 (που έχει και 2 χρόνια Ευρωπαϊκή εγγύηση) για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν λέω ότι το meizu δεν είναι καλό αλλά σκαλώνω λίγο στο θέμα τις εγγύησης. Ως κάτοχος G2 είμαι πολυ ευχαριστημένος επομένως δεν πιστεύω ο διάδοχός του να μην σε ευχαριστήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα