Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το κινητό που θα γραφτεί στην υπογραφή... (Ούτε το όνομα του δεν θέλω να λέω !!!!!) :P με τα βίας κάνω υπομονή μέχρι να πάρω ένα καινούργιο.... Θέλω να μου προτείνετε μερικά 200-350 ευρώ το πολύ... Είμαι ανάμεσα σε Sony και LG αλλά δεν ξέρω ακόμα...... Θέλω να έχει αντοχή ως προς το θέμα μπαταρίας (κάνω πολύ χρήση του κινητού ) κάμερα καλή (δεν λέω και επαγγελματική !!! Να αξίζει τουλάχιστον..... με φλας-φακό !!! ) και να έχει μνήμη....ραμ...και ένα ''καλό'' λειτουργικό .....

Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κινδυνεύω να στιγματιστώ σαν LG G3 fan boy αλλά...προκαλώ τον οποιονδήποτε να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτό το μπάτζετ.

Δημοσ.

<p>Κινδυνεύω να στιγματιστώ σαν LG G3 fan boy αλλά...προκαλώ τον οποιονδήποτε να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτό το μπάτζετ.</p>

Μια ιστοσελίδα;;

• Like 1
Δημοσ.

Από Ευρώπη (με ότι σημαίνει σε εγγύηση και υποστήριξη) οι επιλογές σου είναι 2. G3, Sony Ζ2.  To 2o κερδίζει σε μπαταρία, αλλά το σέρβις του είναι χάλια (arvato, δες σχετικό νήμα, υποκειμενικά εντελώς δεν συμπαθώ την Sony) το 1ο σε όλα τα άλλα. Από Κίνα δεν ξέρω καλά, την αποφεύγω λόγω χρόνου παράδοσης και υποστήριξης. Μπορείς όμως αν είσαι έτοιμος να αναλάβεις αυτό το ρίσκο να βρεις καλές συσκευές και εκεί.

Τώρα για σελίδες, εγώ το έψαξα στο www.skroutz.gr, και το αγόρασα από το www.kdmobile.gr. Μια άλλη σελίδα που είδα ανάλογο του σκρουτζ είναι το www.bestprice.gr.

Δημοσ.

Κίνα...δεν είμαι φαν.....είχα βρει ανάμεσα σε LG και Sony όπως σου είπα... Μπορείς να μου στείλεις τις ιστοσελίδες;; ή τα χαρακτηριστηκα ;;

Όπως σου είπα...κάμερα,μνήμη, μπαταρία,ραμ,λειτουργικό θέλω να είναι οκ...τουλάχιστον

Για τα χέρια μου.... Κάνω πολύ χρήση....

Δημοσ.

Κίνα...δεν είμαι φαν.....είχα βρει ανάμεσα σε LG και Sony όπως σου είπα... Μπορείς να μου στείλεις τις ιστοσελίδες;; ή τα χαρακτηριστηκα ;;

Όπως σου είπα...κάμερα,μνήμη, μπαταρία,ραμ,λειτουργικό θέλω να είναι οκ...τουλάχιστον

Για τα χέρια μου.... Κάνω πολύ χρήση....

Σύγκριση των 2 τηλ θα βρεις εδώ: http://www.gsmarena.com/lg_g3_vs_sony_xperia_z2-review-1100.php

Για το από που θα τα πάρεις ήδη σου έδωσα κάποιες σελίδες

Δημοσ.

Κινδυνεύω να στιγματιστώ σαν LG G3 fan boy αλλά...προκαλώ τον οποιονδήποτε να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτό το μπάτζετ.

το lg G2  :-D.

πραγματικά οι ναυαρχίδες της LG πολύ vfm.

• Like 1
Δημοσ.

Θα προσθέσω κάτι ακόμα....δεν ξέρεις πότε τι γίνετε με το νερό!! (πχ στα Θεοφάνεια πριν μέρες....μου είπαν να τραβήξω φωτογραφίες...έλα που όμως ήμουν μπροστά μπροστά...και πέταξε κι ο ιερέας τον Αγιασμό και πέτυχε εμένα (που δεν με νοιάζει αυτό) αλλά πέτυχε και το κινητό....(όχι ότι έπαθε κάτι το τραγικό αλλά πολλά γίνονται δεν ξέρεις την γκαντεμιά της στιγμής )
το Xperia Z2 είναι αδιάβροχο.... το LG είναι? κι αν όχι υπάρχει κάτι που να μπορώ να το προφυλάξω?

Δημοσ.

Θα προσθέσω κάτι ακόμα....δεν ξέρεις πότε τι γίνετε με το νερό!! (πχ στα Θεοφάνεια πριν μέρες....μου είπαν να τραβήξω φωτογραφίες...έλα που όμως ήμουν μπροστά μπροστά...και πέταξε κι ο ιερέας τον Αγιασμό και πέτυχε εμένα (που δεν με νοιάζει αυτό) αλλά πέτυχε και το κινητό....(όχι ότι έπαθε κάτι το τραγικό αλλά πολλά γίνονται δεν ξέρεις την γκαντεμιά της στιγμής )

το Xperia Z2 είναι αδιάβροχο.... το LG είναι? κι αν όχι υπάρχει κάτι που να μπορώ να το προφυλάξω?

Ενώ το LG δεν έχει πιστοποίηση αδιάβροχου γιατί θεωρεί πως δεν καλύπτει πραγματικές συνθήκες παρόλα αυτά το πιο κάτω βίντεο δείχνει πως τα πάει μια χαρά και στο νερό

https://www.youtube.com/watch?v=qQlEi-W7GCE

Δημοσ.

Βασικα αν δεν παρεις Nexus πραγματικα χανεις ολο το νοημα δυστηχως.

Εχω πιασει και G3 kai G2 μπροστα στο 5 δεν πιανει μια το G2 αν και εχουν ιδιο hardware.Οσο για το G3 lag και θερμοκρασιες και αγιος ο Θεος

• Like 1
Δημοσ.

Είδα τιμή για το ζ2... δεν αντέξω τόσα πολλά... εκτός αν κάνω περισσότερη υπομονή...
Μπήκα στο site της vodafone και έψαξα μοντέλα που με ενδιέφεραν κάπως...είναι το LG G2 mini,Sony Xperia T2 ultra,Sony XperiaZ2 και Sony Xperia m2....Οι τιμές με την σειρά που τα έγραψα είναι 240 lg, 350 τ2,550 ζ2,240 μ2.....και ξανά μπερδεύτηκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...