Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μάγκες τι άκουσα;Πως παίζουν κάτι Appletάκια που έχουν τη δυνατότητα somehow να υπολογίσουν τα γραμμάρια/oz για το μαγείρεμα ξέρω γω.Πιστεύω θέλει την κατάλληλη τεχνολογία του ζυγού για να το κάνει, όπου μέσα στις υπάρχουσες δεν υπάρχει, αλλά για να έχει γεμίσει ο τόπος around που είδα.. ίσως παίζει κάτι που λειτουργεί.Είτε επί πληρωμή, είτε free.. ενημερώστε φίλοι μου μαχητές της κουζίνας!
papp0us Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Με λίγα λόγια ψάχνεις app-ζυγαριά; Μια πρώτη σκέψη που κάνω είναι μια εφαρμογή που θα μετατρέπει την πίεση που θα προσθέτει το βάρος αυτού που θες να ζυγίσεις στην οθόνη σε gr, αλλα εκτός απο εξαιρετικά χαζό και επικίνδυνο για την οθόνη, στα λόγια είναι πιο εύκολο απο οτι στην πράξη. Δύσκολο να βρείς κάτι τέτοιο, απλά πάρε μια ζυγαριά
arc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατί να ρισκάρουμε άσκοπα; Πως θα κοιτάξουμε τον τεχνικό οταν μας πει οτι το μηχάνημα ειναι εκτός εγγύησης γιατί ... βρήκε υπολείμματα από αλευρι, αυγό και μούρα; Θα του δώσουμε κομμάτι απο την πίτα; Οι ζυγαριές ξεκινάνε από 3,5 ευρω! http://www.skroutz.gr/c/791/zygaries-kouzinas.html?from=most-popular&keyphrase=%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%82
Jastonas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει η τεχνολογία στα κινητά για να μετρήσουν βάρος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα