Προς το περιεχόμενο

CPU GPU MOTHERBOARD combination...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται  να συνδυάσω την gtx 760 με amd II athlon 750k και την motherboard Gigabyte Socket FM2 GA-F2A55M-HD2 ???
Δεν γνωρίζω πολλά απο pc και ψάχνω πληροφορίες για να φτιάξω ένα μόνο για gaming...

Δημοσ.

γινεται . μπορεις ομως να πεις ενα μπατζετ να ξερουμε μηπως προτεινουμε κατι καλυτερο?εχεις καποια εξαρτηματα απο τον παλιο σου που θες να χρησιμοποιηθουν και στον καινουριο?

• Like 1
Δημοσ.

γινεται . μπορεις ομως να πεις ενα μπατζετ να ξερουμε μηπως προτεινουμε κατι καλυτερο?εχεις καποια εξαρτηματα απο τον παλιο σου που θες να χρησιμοποιηθουν και στον καινουριο?

Γενικως πες budget και συμπληρωσε αυτην την λιστα

http://www.insomnia.gr/topic/531918-αναβάθμιση-φόρμας-αγοράςαναβάθμισης-ηυ/?p=53255769

Επισης ζητα να μεταφερθει το θεμα σου :D

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις έχω τον επεξεργαστή και τηην κάρτα γραφικών απλα ειδα αυτή την motherboard σε καλη τιμη και ηθελα να ξερω αν θα λειτουργεί καλα γιατι  gouglara  στοιχεια για τον επεξεργαστη και ειδα πολλους να λενε ότι υπολειτουργεί με την r9  270x και έλεγα μην παει τζαμπα γιατι είναι καινουριος…
motherboard 58 ευρω…

α επισης μπορω να χρησιμοποιησω έναν σκληρο SATA 2,5 νομιζω απ το λαπτοπ μου?
σας ευχαριστω και παλι
αν εχετε υποψη καποια τροφοδοτικα σε τιμη μεχρι 45 ευρω και κανα case μεχρι 35 ευρω παρακαλω στειλτε λινκ... :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...