adreask Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι κάνετε με τον παλιό σας εξοπλισμό όταν αυτός πάψει να είναι ουσιαστικά χρήσιμος. Το πετάτε στα σκουπίδια, ψάχνετε για ανακύκλωση; Έχω ένα κουφάρι υπολογιστή αυτή τη στιγμή στο αυτοκίνητο μου και δεν ξέρω που να το ρίξω. Νομίζω ότι η σκουπιδιάρα δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Επειδή το έχω αρκετές μέρες πλέον και θέλω να κάνω κάτι με αυτό, σκέφτηκα να φτιάξω μια ομάδα στο fb η οποία θα προσανατολιστεί σε αυτό το αντικείμενο, της διάθεσης / ανακύκλωσης παλιών υπολογιστών. Αν έχετε ενδιαφέρον, ρίξτε μια ματιά εδώ
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 σε σουπερ μαρκετ και καταστηματα ηλεκτρικών εχει ειδικους καδους... εκει πανε τα weee 1
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και εδώ καλά είναι, Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2] - Μπλα Μπλα - Insomnia.gr αν δεν βρεθεί κάποιος να το θέλει μέσα σε εύλογο διάστημα μετά το πας εκεί που λέει ο παυλίδης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα