Spartan117 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Πάντως εγώ που το έπαιξα λίγο με τα Senn HD598 είναι αρκετά καλύτερο από 5.1 που το δοκίμασα. 1
cpttony Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 https://youtu.be/JM3sxy21j3k Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί είναι κακό αυτό το feature? Εμένα καλό μου ακούγεται.
GjokerR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί είναι κακό αυτό το feature? Το παράπονο που άκουσα εγώ (χωρίς να είναι γνωστό αυτό που αναφέρει το βίντεο) είναι ότι έχεις ένα χαρακτηριστηκό rouglike σε game το οποίο δεν είναι τέτοιο και δεν είναι σε αυτά που περιμένεις να έχει το συγκεκριμένο μέχρι όντος να το αποκτήσεις ασχέτως ότι σε αυτή την φάση ήταν nocibo 1
Spartan117 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έχω μείνει μαλάκας με το facial animation. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής, και το gameplay του μου αρέσει πολύ (μου θυμίζει Prince of Persia 2008 + Dark Souls φάση). Και έχει το απόλυτο "git gud" mechanic το οποιο γουστάρω Πάντως για very high 1440p60 θες τουλάχιστον 1080, βεβαια το παιχνίδι έχει και γραφικαρες οποτε δικαιολογείται. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν βρίσκω πρόβλημα στο permadeath tbh, παρόλα αυτά θα υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν είναι καλός οποτε καλύτερα να το βάζαν εάν όχι σαν επιλογή στα settings ως επιλογή στο difficulty, το από normal και κάτω να μην υπήρχε και ας βάζαν σημείωση ότι δεν προτείνουν κάτω από normal, ενώ δεν με ενοχλεί τα forced mechanics σε game που δεν παίζουν ιδιαίτερο ρολο δεν μου αρέσουν. Προσωπικά δεν έχω πεθάνει καθόλου οποτε το effect στο χέρι δεν το έχω δει καν. Πάντως ενώ συνεχίζω να μην γουστάρω τις φωνές στο κεφάλι μου όταν μερικές φορες σε προειδοποιεί ότι είναι από πίσω σου τα σπάει Ο Deadpool θα καραγουσταρε με το game edit: τώρα είδα το video παραπάνω, πρόλογος είναι lmao, έτσι μάλιστα, tbh genious ιδέα, ρέστα σε οποιον το σκέφτηκε Έχω μείνει μαλάκας με το facial animation. Παίζει όλα τα φράγκα να πέσαν εκεί Πάντως μπράβο για game που κόστισε λιγότερο από 10 μύρια. Πολύ χάρηκα που δεν ήταν αυτό που περίμενα, παρόλα αυτά μερικά ακόμα animations στο combat δεν θα ήταν κακό. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πρωτες εντυπωσεις γιατι πρεπει να φυγω. Απιστευτος ηχος!!! Εξαιρετικα γραφικα, οτι καλυτερο εχω δει εως τωρα απο Unreal Engine! Πηγαινει ομαλοτατα σε full detail σε i5-6400/gtx1060. Καργα ψυχοπλακωτικο. Δεν ειναι παιχνιδι για να κανεις χαβαλε. Με κουρασε λιγο ο 1ος γριφος, ειναι αρκετα δυσκολο σε τοσο λεπτομερη περιβαλλοντα να βρεις το σημειο που ευθυγραμιζεται με τον ρουνο. Η μαχη καλη φαινεται αλλα το εφτασα μεχρι τους πρωτους αντιπαλους μονο, θα δειξει παρακατω. Αυτα τα ολιγα για αρχη. το ψιλό φοβάμαι και εγώ ότι θα ξενερωσω με τους ρούνους.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σε δισκακι για εμας τους οπισθοδρομικους θα κυκλοφορισει;Στο σκρουτζ δεν υπαρχει τιποτα.Ουτε ps4 ουτε pc
Spartan117 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πάντως για όσους γουστάρουν Νορβηγική μυθολογία το παιχνίδι δίνει ρέστα.
giannisag17 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 αρκετο shutter σε καποια σημεια με gtx 970! 1
Tobajara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σε δισκακι για εμας τους οπισθοδρομικους θα κυκλοφορισει;Στο σκρουτζ δεν υπαρχει τιποτα.Ουτε ps4 ουτε pc Πολύ δύσκολα και μάλλον μετά από καιρό. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το αγοράσεις από GOG, να το γράψεις σε ένα CD και να το βάλεις στο ράφι, οπότε το μόνο που θα σου λείπει θα είναι το autorun
giannisag17 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Λογικά στον 8320 οφείλεται αυτή η πτώση...Σε γενικές γραμμές κινείται στα 60 σε high ρυθμίσεις αλλά μόλις αλλάζει περιβάλλον υπάρχουν τρελές πτώσεις...Σε βιντεάκια βλέπω ότι με άλλους επεξεργαστές πετάει η κάρτα πχ 6700...
cpttony Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το παιχνίδι είναι self-published απο την Ninja Theory, δεν υπάρχει δηλαδή στη μέση κάποιος publisher (άρα και το κόστος για φυσική έκδοση), γιατί τότε η τιμή δεν θα ήταν μόνο 30 ευρώ. Σε ένα dev diary είχαν εξηγήσει ακριβώς τον λόγο, αλλά δεν τον θυμάμαι. Τώρα, αν δουν αι πάει καλά και το κυκλοφορήσει στο μέλλον, δεν ξέρουμε. Θα τιμηθεί από μένα τον Σεπτέμβρη.
Anastazio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 35-40 fps σε uw1440p η 1070,ψαχνω καδο να τη πεταξω...ελπιζω να μη παει χειροτερα οταν σκασουν και οι εχθροι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα