Προς το περιεχόμενο

Hellblade: Senua's Sacrifice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το κατέβασε και σήκωσε το παρακάτω που ζητάει συγγνώμη κτλ, respect.

https://www.youtube.com/watch?v=Mpv2acIgzYE

https://www.youtube.com/watch?v=iAvgHU2lu80

Πλακα κανεις τώρα έτσι?! Το Uncharted που έπαιξα τώρα τελευταία 15 ώρες ήταν και μιλάμε για ND και τώρα μετά από ένα χρόνο έπεσε στα 30 euro. Στην τελικά άμα δεν θες να στηρίξεις τέτοιου είδους πολιτικές που πάνε αντίθετα με το classic AAA greed περίμενε και πάρτο από key store. Μετά όμως μην βλέπω κλάματα για full price titles με campaign των τριών ωρών. :D

Ποτέ δεν δίνω τόσα πολλά χρήματα για games είναι η δικιά μου πολιτική. Περιμένω sale ή τα παίρνω από κλειδάδικα. Το συγκεκριμένο δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε :P

• Like 1
  • Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπερνά τα περί στήριξης πολιτικών που έχω βαρεθεί να τα διαβάζω για τα μάτια του κόσμου γιατί στην πράξη ο καθένας αλλά νταλων κάνει. Το παιχνίδι θα το τιμησω αλλά μετά τον Σεπτεμβριο λόγω δουλειάς και χαλασμένο pc.Λίγο τα περί γρίφων που διάβασα βλέπω να μου σπάνε λίγο τα νεύρα αλλά το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφερον. Έχω ξεκινήσει μετά το horizon και την σειρά των vikings άρα είναι ότι πρέπει :P

Δημοσ.

Καλά όχι αλλά η θεματολογία του φέρνει λιγάκι(όχι πολύ βέβαια).

ψυχολογικο action θριλερ ειναι - φοβερος ο ηχος του ανατριχιαστικος :P

Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις γιατι πρεπει να φυγω.

Απιστευτος ηχος!!! Εξαιρετικα γραφικα, οτι καλυτερο εχω δει εως τωρα απο Unreal Engine! Πηγαινει ομαλοτατα σε full detail σε i5-6400/gtx1060.

Καργα ψυχοπλακωτικο. Δεν ειναι παιχνιδι για να κανεις χαβαλε. Με κουρασε λιγο ο 1ος γριφος, ειναι αρκετα δυσκολο σε τοσο λεπτομερη περιβαλλοντα να βρεις το σημειο που ευθυγραμιζεται με τον ρουνο. Η μαχη καλη φαινεται αλλα το εφτασα μεχρι τους πρωτους αντιπαλους μονο, θα δειξει παρακατω.

Αυτα τα ολιγα για αρχη.

Δημοσ.

Το παιχνίδι στην αρχή λέει ότι για να έχουμε καλύτερη εμπειρία στον ήχο θέλουμε ακουστικά .

Με ηχεία 5,1 το έβαλε κανένας ;

Δημοσ.

Το παιχνίδι στην αρχή λέει ότι για να έχουμε καλύτερη εμπειρία στον ήχο θέλουμε ακουστικά .

Με ηχεία 5,1 το έβαλε κανένας ;

Ναι θελει 3D ακουστικα , χανει με τα ηχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...