Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Βασικά εμένα για benchmark ο παιχνίδι μου δείχνει περισσότερο ως τώρα.Ειδωμεν
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Praise Odin το game δεν είναι μούφα από ότι βλέπω!
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Praise Odin το game δεν είναι μούφα από ότι βλέπω! Μηδένα προ του τέλους παρκαριζε. -Μητσος ο ταριφας- Τώρα να πω ότι τα έλεγα.. Ας περιμένουμε να βγει ρε παιδιάαα. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Υποστήριξη 20 γλωσσών λέει.Αν δεν έχει Ελληνικά θα πέσει κραξιμο 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μηδένα προ του τέλους παρκαριζε. -Μητσος ο ταριφας- Τώρα να πω ότι τα έλεγα.. Ας περιμένουμε να βγει ρε παιδιάαα. Παρακαλούσα να βγει καλο dude αλλα φαινόταν μούφα από trailers δηλαδή να μην το πούμε?! 8 ώρες είναι τελικά και έχει καλο balance μεταξύ action και γρίφων. Η τύπισσα εντωμεταξύ είναι super fucked up in the head 1
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Περιμένω να γίνει η μεταφορά χρημάτων στην paypal κάρτα και το χτυπάω σαν χταπόδι στην Πάρο. Επιτέλους ένα καλό παιχνίδι! Επίσης είναι το 1ο παιχνίδι που θα παίξω με ακουστικά λόγο binaural. Όλοι στο steam λένε για τον ήχο του! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Pxl2Adz8gU8 Vste ο κόσμος συνήθως κάνει like αφού το δει 2
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Pxl2Adz8gU8 Vste ο κόσμος συνήθως κάνει like αφού το δει Εκανα like γιατι ο Sterling ειναι ο αγαπημενος μου reviewer. Και πιστευω οτι αυτο που αντιμετώπισε ειναι ενα bug που θα λυθει σχετικα γρηγορα. Κατι με το checkpoining η με το pacing. Δεν ειναι Platinum (ακους Nier??) η Ninja Theory. Κραταω το 8 απο τον Jim. Εξαλλου ξερεις ποσο αυστηρος ειναι συνηθως. Εiδικα με το Zelda ακουσε πολλα. 1
D.Luffy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στα Steam user reviews (300+) πάντως οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές με ένα 87%.
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στα Steam user reviews (300+) πάντως οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές με ένα 87%. Και στο metacritic δεν τα παει ασχημα για cinematic game..
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Θα το βάλω και 'γω μόλις γυρίσω από την δουλειά, πρέπει να 'ναι καλό τελικά.
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 O Sterling κατέβασε το review του. Μάλλον από τα σχόλια κατάλαβα ότι δεν είχε κάνει κάτι με έναν πυρσό στο σημείο που κόλλησε. Ειδωμεν. Επίσης κάτι διαβάζω ότι έχει και Permadeath. Κάτι με τα saves και ότι αν πεθάνεις πολλές φορές στο σβήνει.
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναι και εγώ αυτό διάβασα. Αν πεθάνεις αρκετές φορές χάνεις τελείως και θέλει από την αρχή. Ακόμη πιο αγχωτικό δηλαδή. Με έχει ψήσει πολύ αλλά 30 ευρώ για 6-8 ώρες χμ...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναι το κατέβασε και σήκωσε το παρακάτω που ζητάει συγγνώμη κτλ, respect. https://www.youtube.com/watch?v=iAvgHU2lu80 Ναι και εγώ αυτό διάβασα. Αν πεθάνεις αρκετές φορές χάνεις τελείως και θέλει από την αρχή. Ακόμη πιο αγχωτικό δηλαδή. Με έχει ψήσει πολύ αλλά 30 ευρώ για 6-8 ώρες χμ... Πλακα κανεις τώρα έτσι?! Το Uncharted που έπαιξα τώρα τελευταία 15 ώρες ήταν και μιλάμε για ND και τώρα μετά από ένα χρόνο έπεσε στα 30 euro. Στην τελικά άμα δεν θες να στηρίξεις τέτοιου είδους πολιτικές που πάνε αντίθετα με το classic AAA greed περίμενε και πάρτο από key store. Μετά όμως μην βλέπω κλάματα για full price titles με campaign των τριών ωρών. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα