shadowlike Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ok, cinematic on rails experience με μια δόση infinity blade ...μιεχ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ναι δυστυχώς δεν πείθει και τα 150 trailers που έχουν βγάλει λειτουργούν αντίθετα σε μένα, νιώθω σαν να έχω παίξει ήδη το game Επίσης κάποιος έπρεπε να τους πει το σε τέτοιου είδους games ελάχιστοι νοιάζονται για το mocap και facial expressions όταν το gameplay φαίνεται βαρετό, σε λάθος μέρος ρίξαν τα λεφτά imo. Anyways κρατάω μια ελπίδα γιατί θέλω να βοηθήσω και να περάσει αυτό το trend. 1
vste Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παντως η τιμη ειναι καλη αν το παιχνιδι ειναι σαν το Heavenly Sword (που το απολαυσα οσο κρατησε). 30 ευρω για τετοιου τυπυ παιχνιδι ακουγεται πολυ δικαιο. Και βγαινει σε σχετικα νεκρη περιοδο απο θεμα κυκλοφοριων. Λογικα για να το δινουν σε τετοια τιμη τους ενδιαφερει περισσοτερο να ειναι κραχτης της mocap τεχνολογιας. Σιγουρα φανταζει ευκαιρια μπροστα σε κατι αλλα "cinematic" games τυπου The Order. Μεχρι τωρα δεν εχω παιξει κακο παιχνιδι απο Ninja Theory. Και το Enslaved ειδικα ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη για εμενα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ο λόγος της μειωμένης τιμής έχει ειπωθεί στις προηγούμενες σελίδες 1
vste Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ο λόγος της μειωμένης τιμής έχει ειπωθεί στις προηγούμενες σελίδες Ναι τον γνωριζω. Εχω παρακολουθησει την season των videos, γιατι βρισκω συναρπαστικη την τεχνολογια και επισης γουσταρω τρελα την τυπισα που απο video developer εγινε ηθοποιος και εκανε και τα live demos. Αλλα και αλλοι "independent" (γκουχ No Man's Sky γκουχ) μια χαρα χρεωνουν 60ρια τα digital. Απλα προσθετω την προβλεψη μου οτι η τεχνολογια mocap που χρησιμοποιουν χρειαζεται ενα κραχτη, μιας και συνεβαλαν σε αυτη ενας σκασμος εταιριες. Οποτε Epic και ΣΙΑ θα βοηθησαν να κρατηθει χαμηλο σχετικα το κοστος. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα γιατί 60 euro για piece of shit τύπου NMS είναι εξωφρενικό. Το θέμα είναι ποσο θα περάσει η πολιτική άμα βγει μούφα το game γιατί μάλλον προς τα εκεί κατευθύνεται δυστυχώς.
vste Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα γιατί 60 euro για piece of shit τύπου NMS είναι εξωφρενικό. Το θέμα είναι ποσο θα περάσει η πολιτική άμα βγει μούφα το game γιατί μάλλον προς τα εκεί κατευθύνεται δυστυχώς. Μουφα δεν γνωριζω αν βγει. Εδω εμενα μου αρεσε το The Order (πραγμα που κανει εξαλλο τον Fulgore ) οποτε και θα το κρινω διαφορετικα. Απλα να προσθεσω οτι ειδικα τα cinematic games τυπου Heavenly Sword, The Order, κλπ απαιτουν ενα σεβαστο budget μιας και δεν τα λες indie σε assets. Και οτι τελικα ισχυει το ρητο του καπιταλισμου οτι αν καποιος πουλησει φθηνοτερα απο το συνηθισμένο αρκετοι ξεκινουν προκατελειμενοι για την ποιοτητα του προιοντος σε σχεση με παρομοια ακριβοτερα. Θα δειξουν τα reviews dude! Παντως σε αυτη την τιμη (και με αδυναμια στο genre των cinematics) προσωπικα μπορω να δικαιολογησω αγορα και με 7ρι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εξέφρασα τους λόγους που πιστεύω ότι μάλλον θα βγει μούφα παραπάνω Επίσης είμαι fan της εταιρίας και των games τους και btw back in 2006 παραλίγο να πάω για δουλειά επάνω στο Heavily Sword, αλλα δυστυχώς ήταν 1.5 ώρα μακριά και δεν βόλευε για κάθε μέρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Tech demo αλα The Order: 1886 το κόβω. 1
cpttony Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 High-end PC owners will have the option to play Hellblade with an uncapped framerate and in resolutions up to 4K. Hellblade on PC will also support 21:9 ultra widescreen. PlayStation 4 Pro players will have the choice between experiencing Hellblade with enhanced resolution or at a higher framerate of 60fps.
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μουφα δεν γνωριζω αν βγει. Εδω εμενα μου αρεσε το The Order (πραγμα που κανει εξαλλο τον Fulgore ) οποτε και θα το κρινω διαφορετικα. Απλα να προσθεσω οτι ειδικα τα cinematic games τυπου Heavenly Sword, The Order, κλπ απαιτουν ενα σεβαστο budget μιας και δεν τα λες indie σε assets. Και οτι τελικα ισχυει το ρητο του καπιταλισμου οτι αν καποιος πουλησει φθηνοτερα απο το συνηθισμένο αρκετοι ξεκινουν προκατελειμενοι για την ποιοτητα του προιοντος σε σχεση με παρομοια ακριβοτερα. Θα δειξουν τα reviews dude! Παντως σε αυτη την τιμη (και με αδυναμια στο genre των cinematics) προσωπικα μπορω να δικαιολογησω αγορα και με 7ρι. μα και μένα μαρεσε το theorder. Για μία ενοικίαση το ΣΚ ήταν μουρλια.Και είχε και εύκολο platinum για το γμτ. Βέβαια αν το είχα αγοράσει στα 60 ευρώ εγώ η εσύ μάλλον θα το κριναμε αλλιώς το παιχνίδι που γιαυτό έφαγε και κραξιμο άλλωστε. Τώρα για το παιχνίδι του τίτλου στην θεωρία ισχύουν αυτά που λέει ο τύπος στην συνέντευξη για την τιμη. Αλλά έλα μου όμως που στο pc παίζουν μπάλα τα κλειδαδικα και έχουμε πρώτες μέρες τα 60και 70ευρω να τα αγοράζουμε 30με 40. Βασικά το παν είναι το παιχνίδι να είναι καλό και να αξίζει.Ας είναι το μόνο αρνητικό η διάρκεια του που λέμε.Άρα ας βγει το παιχνίδι και ο καθένας ας κρινει ποτέ θα το πάρει.
cpttony Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Hellblade To Run at 1440P on PS4 Pro; 4K@60 on PC Will Require an “Absolute Beast”, Says Ninja Theory
Tobajara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να πω κι εγώ το κατιτίς μου, πάντως, το παιχνίδι μου τράβηξε το ενδιαφέρον πολύ περισσότερο από άλλα action της κατηγορίας του. Δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες για το σενάριο, αλλά η σαλεμένη Κέλτισσα που βλέπει οράματα μου έκανε κλικ κατευθείαν και από αισθητική και ατμόσφαιρα φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Για γραφικά, απόδοση κλπ δε μπορώ να έχω γνώμη αλλά ανήκω σε αυτούς που αν δε μιλάμε για ακραία κατάσταση δεν ενοχλούμαι - έχω συνηθίσει τα mid - low settings εδώ και πολύ καιρό. Ελπίζω να μην είναι QTE based σαν το Ryse, και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε (όχι, δεν έχω δει gameplay trailer).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα