Προς το περιεχόμενο

Hellblade: Senua's Sacrifice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Και οι προηγούμενες είχαν προβλήματα(Βλέπε Batman). Γενικά ως τώρα θεωρώ την unreal engine overrated μηχανή και αρκετά κατώτερη ως προς την gameplay εμπειρία σε σχέση με άλλες(id Tech, RE engine κλπ).

Για το Knight λες ετσι? Αυτο το ειχα βαλει με την 1070ti επαιξα λιγο στην αρχη δεν ειχε stutters σταθερα 75fps τοτε ολα τερμα σε 2560x1080. Η UE ειναι σιγουρα overrated στην αποδοση στα γραφικα ομως μου αρεσει παρα πολυ. Το knight ακομα και σημερα δειχνει υπεροχο ειδικα στη βροχη το χαζευεις. Και οι anvil ειναι σχετικα ομορφες αλλα εχουν τα θεματα τους και αυτες. Frostbite/id/dunia/RE ειναι απο τις μηχανες που ειναι ομορφες αλλα και optimize. Ενα κοινο εχουν ολες τους εχουν καταστρεψει τα physics στις νεοτερες εκδοσεις για να δωσουν καλυτερα γραφικα.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που θεωρώ ότι συμβαίνει είναι ότι επειδή οι old-gen είχαν HDD, οι αλγόριθμοι για το loading των assets στις περισσότερες μηχανές έχουν φτιαχτεί με βάση τα χαρακτηριστικά των HDD, οπότε αν βάλεις τον ίδιο αλγόριθμο σε nvme του κόβεις τα πόδια. Τώρα που οι next-gen έχουν nvme θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα εκλείψει. Το μεγάλο step up στο gaming πιστεύω θα γίνει στην επόμενη γενιά των gpu αφού τότε θα βγαίνουν πλέον games μόνο για τις next-gen με ότι αυτό συνεπάγεται στα visuals και ελπίζω και στα physics. Σοβαρό AI να δω πότε θα δούμε βέβαια..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

An update for the PC version of Hellblade: Senua’s Sacrifice is currently in development. There are no plans to bring this update to any other platform at this time.

Και με την ευκαιρία μιας και είχα κάνει post το combo list σε κείμενο ορίστε και ένα video με παραδείγματα για αυτούς που λένε ότι έχει πολύ ρηχό combat.

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

RT, DLSS και FSR support.

Ανετα θα το ξανα παιξουμε ηταν ηδη πανεμορφο τωρα ακομα καλυτερο με το RT. Εχει και FSR/DLSS οποτε θα τρεχει αψογα σε καθε συστημα. Εν αναμονη του νουμερου 2. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ανετα θα το ξανα παιξουμε ηταν ηδη πανεμορφο τωρα ακομα καλυτερο με το RT. Εχει και FSR/DLSS οποτε θα τρεχει αψογα σε καθε συστημα. Εν αναμονη του νουμερου 2. 

Ήταν τόσο καλό που δεν χρειαζόταν καν η enhanced edition! 

Εν αναμονή... 

• Like 2
Δημοσ.

Από RT reflections και shadows έχει μόνο ε;

Είναι stutterfest πάλι ή εγώ έχω το πρόβλημα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Από RT reflections και shadows έχει μόνο ε;

Είναι stutterfest πάλι ή εγώ έχω το πρόβλημα;

Δεν ειχε stutters ρε συ το κανονικο παιχνιδι. Τι εγινε και εκανες αλλο profile Γιαννη τωρα το προσεξα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δεν ειχε stutters ρε συ το κανονικο παιχνιδι. Τι εγινε και εκανες αλλο profile Γιαννη τωρα το προσεξα.

εμένα stutterάρει αρκετά, και το αρχικό, τουλάχιστον στην αρχή γιατί δεν το είχα προχωρήσει πολύ.

Spoiler

ναι εγώ είμαι, μεγάλη ιστορία :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στην αρχη του παιχνιδιου στην βαρκα εχει οντως stutters, μετα ισιωνει (τουλαχιστον στις δοκιμες που εκανα). Επισης το παιχνιδι "stutter-αρει" οταν φορτωνει νεες περιοχες και οταν κανει save (δεν μπορεις να κανεις τπτ γι αυτο, ετσι εχουν φτιαξει το παιχνιδι).

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john2gr είπε

Στην αρχη του παιχνιδιου στην βαρκα εχει οντως stutters, μετα ισιωνει (τουλαχιστον στις δοκιμες που εκανα). Επισης το παιχνιδι "stutter-αρει" οταν φορτωνει νεες περιοχες και οταν κανει save (δεν μπορεις να κανεις τπτ γι αυτο, ετσι εχουν φτιαξει το παιχνιδι).

Αυτα που κανει οταν αλλαζει η περιοχη υπαρχουν ειναι ανεπαισθητα ομως σαν microstutters τα νιωθεις. Περα απο αυτο δεν συναντησα καπου αλλου οταν το ειχα παιξει. Και με το νεο update ετσι ειναι παλι?

1 ώρα πριν, ioannis__ είπε

εμένα stutterάρει αρκετά, και το αρχικό, τουλάχιστον στην αρχή γιατί δεν το είχα προχωρήσει πολύ.

Απόκρυψη περιεχομένων

ναι εγώ είμαι, μεγάλη ιστορία :P

Στειλε μου πμ να μου τα πεις ρε συ χαμπαρι δεν πηρα.

Δημοσ.

Το ειχα αφησει στη μεση και ειπα να το ξαναπιασω με το update αλλα ενω πριν επαιζε νερακι τωρα ειναι stutfest.Με DLSS on/off και σε 1440p/4k αναλυσεις.Δεν ειναι η μοιρα του να το τελειωσω μαλλον...😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αυτα που κανει οταν αλλαζει η περιοχη υπαρχουν ειναι ανεπαισθητα ομως σαν microstutters τα νιωθεις. Περα απο αυτο δεν συναντησα καπου αλλου οταν το ειχα παιξει. Και με το νεο update ετσι ειναι παλι?

Yeap, δεν εχουν αλλαξει κατι στην δομη του παιχνιδιου (ή του πως load-αρει τα assets). Οτι stutters ειχε πριν εχει και τωρα δλδ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...