Arkin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιση ωρα μεσα στο παιχνιδι και η ατμοσφαιρα του η τρελα με τις φωνες που μιλανε στο μυαλο της πρωταγωνιστριας ειναι στο υψιστο επιπεδο. Πανεμορφα γραφικα νομιζω θα περασω πολυ καλα παιζοντας το. Επιβαλλονται ακουστικα. Spoiler Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin 1
Skywalker333 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 ναι. ή εχεις σοβαρο 5.1-7.1 συστημα ή βαζεις καλα ακουστικα, το μισο παιχνιδι ειναι ο ήχος.
Arkin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε ναι. ή εχεις σοβαρο 5.1-7.1 συστημα ή βαζεις καλα ακουστικα, το μισο παιχνιδι ειναι ο ήχος. Εχω και σοβαρό 5.1 με δυνατό woofer αλλά επειδή παίζω κυρίως βράδυ τα ακουστικά επιβάλλονται. Απίστευτος ήχος πάντως σε βάζει στην ατμόσφαιρα αμέσως.
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Ενα εργο τεχνης χιλια μπραβο στους δημιουργους. Αναλυτικο review εδω:
tsabasid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Φαίνεται εξαιρετικό, έχω παίξει το 1ο διωράκι, αλλά είναι πολύ downιάρικο να πάρει, και με στρεσάρει είναι η αλήθεια.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εξαιρετική εμπειρία, από αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για πολλοστή φορά γιατί τα videogames δεν αποτελούν την 10η τέχνη (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία να μπουν σε μια λίστα... τέλος πάντων ειναι μεγάλη αυτή η κουβέντα). Το ξεκινήσαμε με τη φίλη μου και παίζαμε εναλλάξ, μετά το πρώτο boss μου έδωσε το χειριστήριο και άραξε πίσω να το απολαύσει σαν ταινία, που δεν είναι ταινία αλλά τη στρέσαρε λίγο το σκηνικό. Σβηστά φώτα, ψηλά ντεσιμπέλ και πάμε. Το σενάριο έχει σαν φόντο μια μίξη από τη νορβηγική μυθολογία και τις συνέπειες των λεηλατήσεων των Βίκινγκς ενώ ακολουθούμε την πρωταγωνίστρια στο οδοιπορικό της προς τη λύτρωση. Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά λειτουργούν σαν μεταφορές για το ουσιαστικό, να αναδείξουν μια άλλη οπτική για τις ανθρώπινες ψυχώσεις μακριά από την "εύκολη" και διαστρεβλωμένη που υπάρχει έντονα σε ταινίες και σειρές μέχρι και σε σοβαρά "δημοσιογραφικά" άρθρα. Οι μάχες μου φάνηκαν πολύ στιβαρές και τις "νιώθεις" ειδικά σε συνδιασμό με τη σκέψη ότι αν χάσεις πολλές φορές θα έχεις permadeath και θα ξεκινήσεις από την αρχή. Spoiler Κάπου προς το τέλος είχα ένα καλό σερί θανάτων και άρχισα να υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν ισχύει, αλλά και μόνο η αμφιβολία αποτελεί άλλο ένα στοιχείο που προσθέτει στο θέμα των ψυχώσεων. Οι γρίφοι επίσης μου φάνηκαν πολύ καλοί καθώς πατούσαν πάνω στην ουσία των ψυχώσεων. Τα γραφικά είναι από τα πιο θεαματικά που έχω δει προσωπικά και η δουλειά που έχει γίνει στον ήχο είναι ανατριχιαστική. Φαντάζομαι με καλά ακουστικά ή 5.1 ηχεία η εμπειρία θα ξέφευγε, ευτυχώς έχω δύο monitor ηχεία που είναι πολύ καλά. Αξιομνημόνευτο το κομμάτι που έπαιζε στις τελευταίες μάχες και με έκανε να ανακαλύψω ένα πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα, τους Passarella Death Squad. Μου άρεσε πολύ η διάρκεια του, οι 7-8 ώρες μου φάνηκαν αρκετές για να αφηγηθεί αυτή την ιστορία και να μη γίνει σούπα και επαναλαμβανόμενο. Φοβερό ότι το development έγινε από καμια 20αριά άτομα και ακόμα πιο φοβερό ότι η πρωταγωνίστρια είναι μία από τους μοντέρ που απλά έκανε stand-in τους πρώτους μήνες για να δουν πως λειτουργούν οι motion capture τεχνικές. Πολύ κατατοπιστικό και το making of που συμπεριλαμβάνεται και δείχνει πόση "ψυχή" έδωσαν για να πιάσουν και να μας μεταφέρουν όσο γίνεται ένα τόσο περίπλοκο θέμα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από EverythingYouBelieve 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεγάλο λάθος που δεν έβαλες ακουστικά, ακόμα και με ακουστικά τον 10 euro είναι άλλη εμπειρία, αλλα το καταλαβαίνω γιατί έπαιξες με παρέα. Ευτυχώς το 3D sound αρχίζει σιγά σιγά και γίνετε πιο συνηθισμένο. Btw το "permadeath" Spoiler είναι παραμύθι και άμα θες δεν πεθαίνεις ποτε στο game. Εκτος από φωτιά που είναι instant death. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/2/2019 στις 11:15 ΜΜ, Fulgore είπε Καποια στιγμη ισως να το ξαναπαιξω και μπορει οντως οταν το τελειωσω να μου αλλαξει προς το καλυτερο η αποψη Στις 12/2/2019 στις 11:10 ΜΜ, firepc είπε Για μενα καλο ηταν και αρκετα ξεχωριστο Οταν το τελειωσα δλδ, δεν ματανιωσα τα €15 Το τελειωσα τον προηγουμενο μηνα τελικα Eιχα γραψει στα γρηγορα στο steam Things i liked +Graphics(especially Senuas model) +sound(especially the ''voices''part) +great overall performance from the VA of Senua +Senuas psychosis and interesting ending/meaning of this ''journey'' +norse mythology through lorestones +decent price( +easy achievements Things i didnt like -linear(almost no exploration). -many of the locations feel dull/not interesting. -You cant skip cutscenes -short duration(around 7hours). -no replay value at all.There is nothing to look out for when you finish the game. -no chapter select. If you missed lorestones(the only collectibles in the game needed for one achievement) ,you have to complete the whole game again -combat. You fight the same 4 enemies that pop out of nowhere all the time with the same moveset. -bosses are fiew and disappointing combat wise -puzzles. The game has only one type of ''letter''puzzle that keeps using all the time. Boring and repetitive like the combat. 7/10 λογω της χαμηλοτερης τιμης που το βρισκεις πλεον. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Fulgore
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μεγάλο λάθος που δεν έβαλες ακουστικά, ακόμα και με ακουστικά τον 10 euro είναι άλλη εμπειρία, αλλα το καταλαβαίνω γιατί έπαιξες με παρέα. Ευτυχώς το 3D sound αρχίζει σιγά σιγά και γίνετε πιο συνηθισμένο. Btw το "permadeath" είναι παραμύθι και άμα θες δεν πεθαίνεις ποτε στο game. Εκτος από φωτιά που είναι instant death. Είναι αυτό που λες, αν δεν έπαιζα με παρέα θα το σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω επιτέλους ακουστικά μιας και δεν έχω πέρα από αυτά του κινητού, πάντως με έσωσαν τα ηχεία μου που είναι ποιοτικά (KRK Rokit 5 G3). Για το permadeath Spoiler το έψαξα όταν το τελείωσα για αυτό το έβαλα σε σπόιλερ βρε! Είναι σημαντικό στοιχείο να μη το ξέρεις και συμβάλει στην συνολική εμπειρία. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από EverythingYouBelieve 1
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε Είναι αυτό που λες, αν δεν έπαιζα με παρέα θα το σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω επιτέλους ακουστικά μιας και δεν έχω πέρα από αυτά του κινητού, πάντως με έσωσαν τα ηχεία μου που είναι ποιοτικά (KRK Rokit 5 G3). Για το permadeath το έψαξα όταν το τελείωσα για αυτό το έβαλα σε σπόιλερ βρε! Είναι σημαντικό στοιχείο να μη το ξέρεις και συμβάλει στην συνολική εμπειρία. Αυτο με το perma death με ειχε κανει να ειμαι σε εγρηγορση συνεχεια. Πρεπει να εχασα 2 φορες αν θυμαμαι καλα μια στην αρχη και μια στο τελος στην γεφυρα γενικως προσεχα παρα πολυ και επαιζα με αρκετα αμυνα και βαρουσα μονο οταν εβρισκα 100% ελευθερο πεδιο. Γενικως πολυ δυνατη εμπειρια και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της δεκαετιας πανω στο ειδος. Στο making of που εδειχναν πως εκαναν τις φωνες με τις κοπελες που γυρνουσαν γυρω γυρω απο το μικροφωνο ωστε να ακουγονται οτι ερχονται μεσα απο το μυαλο μας με εξεπληξε. Εχω γραψει εδω αναλυτικο review οταν το τελειωσα δεν ξερω γιατι δεν φαινεται στο πιο πανω ποστ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Arkin 1
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Εχει παντως ''πλακα''το θεμα αν καποιος διαβασει τα πρωτα σχολια,πως τοτε υπηρχε κοσμος που ελεγε''παρτε το να στηριξετε τους devs'',και μετα απο την εξαγορα της MS βλεπω να το παιζουν ολοι μεσω gamepass
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Είναι αυτό που λες, αν δεν έπαιζα με παρέα θα το σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω επιτέλους ακουστικά μιας και δεν έχω πέρα από αυτά του κινητού, πάντως με έσωσαν τα ηχεία μου που είναι ποιοτικά (KRK Rokit 5 G3). Για το permadeath το έψαξα όταν το τελείωσα για αυτό το έβαλα σε σπόιλερ βρε! Είναι σημαντικό στοιχείο να μη το ξέρεις και συμβάλει στην συνολική εμπειρία. Σωστός, δεν έχει σημασία που έχει περάσει ο καιρός. Πάντως για μένα το καλύτερο μέρος ήταν το combat, έχει πολύ βάθη combat για το τι είναι το game, και λάθος που δεν έχει έστω το combo-list μέσα στο game. Ελπίζω να είναι τόσο καλο και στο δεύτερο, αλλα όχι τόσο μικρό, και όχι τόσο λίγο gore. Στο Valhalla βάλαν gore, μιλάμε για Vikings. 1
Billie13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει παντως ''πλακα''το θεμα αν καποιος διαβασει τα πρωτα σχολια,πως τοτε υπηρχε κοσμος που ελεγε''παρτε το να στηριξετε τους devs'',και μετα απο την εξαγορα της MS βλεπω να το παιζουν ολοι μεσω gamepass Γι'αυτό το πληρώνεις το gamepass,δεν είναι τσάμπα.
G.TH. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Από το παιχνίδι λείπει, αδικαιολόγητα, μια αρένα για να εξασκήσεις τις κινήσεις σου. Υποτίθεται ότι είναι ήδη πολεμίστρια η πρωταγωνίστρια. Στην πράξη, τους θυρεοφόρους που με προβλημάτισαν περισσότερο, έμαθα να τους αντιμετωπίζω προς το τέλος με την τριβή.
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, G.TH. είπε Από το παιχνίδι λείπει, αδικαιολόγητα, μια αρένα για να εξασκήσεις τις κινήσεις σου. Υποτίθεται ότι είναι ήδη πολεμίστρια η πρωταγωνίστρια. Στην πράξη, τους θυρεοφόρους που με προβλημάτισαν περισσότερο, έμαθα να τους αντιμετωπίζω προς το τέλος με την τριβή. Δεν ηταν δυσκολες οι μαχες εφοσον παιζεις με αρκετη αμυνα και μαθεις να κανεις parry και counter τις επιθεσεις των εχθρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα