Skywalker333 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Ας ελπίσουμε να αντικαταστήσουν αυτούς τους άθλιους γρίφους με κάτι άλλο και να δώσουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στη μάχη.Εχει όλα τα φόντα να γίνει ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για καιρό αλλά δε πιστεύω ότι οι γρίφοι που είχε στο πρώτο, είναι για να μπαίνουν ξανά. θα συμφωνήσω. οι γρίφοι και η μάχη ηταν απλά για να πλαισιώνουν με κάτιτις την εκπληκτική ατμόσφαιρα και διάλυση της Senua. To παιχνιδι θα μπορούσε και walking sim να ηταν που λεει ο λόγος, αν και σιγουρα ακομα και αυτη η απλή μαχη και puzzles βοηθούσαν να του δωσουν μια παραπανω βαρύτητα. Από εκει κ πέρα, αν η MS ανοίξει το πορτοφόλι της σοβαρά και στηρίξει ετσι ωστε να το κανει AAA παραγωγή, τοτε ναι σηκώνει πολλές βελτιώσεις και μπορεί να γινει τρομερή σειρα. Λέω να περάσω μία από τα γραφεία τους (μένω 5 λεπτα με τα πόδια από εκεί) και να δω πως να σκαρφαλώσω σε κανένα παράθυρο να δω τι κάνουν 2
NickTG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Οι γρίφοι ταίριαζαν απόλυτα με την πάθηση που έχει. Από το combat system δεν είδα να λείπει κάτι για το είδος του παιχνιδιού. 1
noFEARgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Οι γριφοι οντως μπηκαν εσκεμμένα, αν δεν τους ειχε θα εχανε απο την ατμοσφαιρα Δεν ειχα καποιο προβλημα με το παιχνιδι το βρηκα εξαιρετικο σχεδον στα παντα,και ειναι και στα top 10 της δεκατιας που μας περασε για εμενα.
Gorbatsof Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, NickTG είπε Οι γρίφοι ταίριαζαν απόλυτα με την πάθηση που έχει. Από το combat system δεν είδα να λείπει κάτι για το είδος του παιχνιδιού. Ας της αλλάξουν την πάθηση τότε. Πραγματικα οι γρίφοι δεν πρόσφεραν τίποτα παραπάνω εκτός από νεύρα.Ποσες φορές τα ταίριαζα τέλεια αλλά δε μου το πέρναγε.Αναγκαστηκα και το παράτησα μετά από αρκετές ώρες. Προσπαθησα πολύ αλλά δε μπορούσα να παίξω άλλο.Ατμοσφαιρα άψογη αλλά gameplay χλιαροτατο (για εμένα πάντα). Ελπίζω σε κάποιες αλλαγές. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε αν και σιγουρα ακομα και αυτη η απλή μαχη Η μάχη λειτουργεί άψογα και σπανια game σου δίνει τόσο καλο feeling του hit. Το game έχει ένα σωρό combos/moves μέχρι και finishers αλλα δεν το λέει πουθενά. Όπως δεν σου λέει πουθενά ότι δεν μπορείς να πεθάνεις. Aμα ένα θέμα είχε το game ήταν αυτό, ότι δεν σου έλεγε τίποτα. Οι γρίφοι προσωπικά δεν με χάλασαν. Μου άρεσε η αλλαγή στο pacing.
privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 εγω λογο των γριφων το παρατησα αν και ολα υπολοιπα στοιχεια του μου αρεσαν. Ισως να του ξαναδωσω παλι μια ευκαιρια χρησιμοποιοντας βεβαια youtube walkthrough για τους γριφους 1
xavier Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 γιατι ρε, δεν ηταν δυσκολοι και αρκετα ενδιαφερον μαλιστα...
kostasgpa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, privateer είπε εγω λογο των γριφων το παρατησα αν και ολα υπολοιπα στοιχεια του μου αρεσαν. Ισως να του ξαναδωσω παλι μια ευκαιρια χρησιμοποιοντας βεβαια youtube walkthrough για τους γριφους Εγώ σε όλα τα παιχνίδια, πάντα έχω παράλληλα walkthrough videos να τρέχουν. 2
mike299 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Εγώ σε όλα τα παιχνίδια, πάντα έχω παράλληλα walkthrough videos να τρέχουν. But why? Σκοπός δεν είναι μόνο να πετύχεις κάτι, αλλά να βρεις και το τρόπο να το πετύχεις! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ ανεξαρτήτως genre 2
kostasgpa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mike299 είπε But why? Σκοπός δεν είναι μόνο να πετύχεις κάτι, αλλά να βρεις και το τρόπο να το πετύχεις! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ ανεξαρτήτως genre Δεν έχω θέμα ούτε με spoilers γενικά.
privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 3 hours ago, xavier said: γιατι ρε, δεν ηταν δυσκολοι και αρκετα ενδιαφερον μαλιστα... δεν ηταν δυσκολοι αλλα βαρετοι με το ιδιο στυλ πραγμα που το καθιστα ακομη χειροτερο 1
cpttony Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Hellblade II Team Twice as Big; Sequel to Show “How Madness Shapes Myths, Gods, and Religion” 1
tsabasid Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Είδα σε κάποιον youtuber πρόσφατα(νομίζω gameranx) πως υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει Hellblade sequel launch title για το νέο XBOX. Θα πέσει πολλή φροντίδα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.
naruto14 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Για launch λίγο δύσκολα. Δεν νομίζω να είναι έτοιμο το παιχνίδι τέλη του 20. Για 21 το κόβω. Έτσι κι αλλιώς το Series X έχει το Halo Infinite για το launch του.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Για οποιον ξανά πει ότι το combat system είναι απλό: Combat Move List
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα