Προς το περιεχόμενο

Hellblade: Senua's Sacrifice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε εμενα παντως με κερδισε και στον δευτερο γριφο το παρατησα και εγω εχω παιξει αρκετα παιχνιδια πολυ περισσοτερα απο τα δακτυλα :P

Μεχρι και το Heavenly Sword εχω τελειωσει,αλλα σε αυτο ψιλο δεν τα καταφερα και κυριολεκτικα σπανια να αφησω ετσι ενα παιχνιδι αν μου τραβαει το ενδιαφερον εξ αρχης.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ουτε εμενα παντως με κερδισε και στον δευτερο γριφο το παρατησα και εγω εχω παιξει αρκετα παιχνιδια πολυ περισσοτερα απο τα δακτυλα :P

Μεχρι και το Heavenly Sword εχω τελειωσει,αλλα σε αυτο ψιλο δεν τα καταφερα και κυριολεκτικα σπανια να αφησω ετσι ενα παιχνιδι αν μου τραβαει το ενδιαφερον εξ αρχης.

Εντάξει, να μην ανησυχώ για τον εαυτό μου :P

Μήπως να το παίξουμε όλο μπας και αλλάξουμε γνώμη; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

αμαν ρε φουλγκοριε.. και σε ειχα για σκληροπηρινικο 😛

Καλα αν ηθελα το εβγαζα, απλα με ειχε ψιλο κουρασει πριν φτασω στο συγκεκριμενο σημειο :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr. είπε

Εντάξει, να μην ανησυχώ για τον εαυτό μου :P

Μήπως να το παίξουμε όλο μπας και αλλάξουμε γνώμη; 

Καποια στιγμη ισως να το ξαναπαιξω και μπορει οντως οταν το τελειωσω να μου αλλαξει προς το καλυτερο η αποψη(ουτως ή αλλως δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδι,απλα οτι δεν ηταν του γουστου μου) αλλα σιγουρα την ιδια χρονια ειχα παιχνιδια που τα ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο απο το συγκεκριμενο οπως

Cuphead

Evil Within 2

Nier Automata

Wolfenstein 2

Prey 

Horizon Zero Dawn

Persona 5

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

ουτως ή αλλως δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδι,απλα οτι δεν ηταν του γουστου μου

Ακριβώς αυτό που για κάποιο λόγο δεν καταλαβαίνει ο φίλος, είναι ok να μην σου αρέσει αλλα να το χαρακτηρίζεις worst fuckin ever, come on. Btw dude το Horizon και το Persona δεν είναι για pc όπως ξες ;) γιατί έτσι και εγώ χαλαρά το Horizon. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Επειδή το εχω τελειωσει εχω να πω πως ειναι ενα πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι που γινεται ακομα καλυτερο αμα το παιξει καποιος με ακουστικα γιατι οι φωνες ειναι γραμμενες με asmr. Πραγματευεται την ψυχωση και σκοπος του ειναι να βαλει τον παιχτη στην θεση ενος ατομου με αυτην την ψυχικη ασθενεια σαν simulation. Απο μηχανισμους gameplay δεν λεει και πολλα και δεν αξιζουν δυσκολιες πανω απο την πιο ευκολη που δινει, χασιμο χρονου πχ ειναι το hard. Ειναι περιππου 7 ωρες (δυο φορες επαιξα και το τερματισα). Η ιστορια ειναι πολυ καλη και οχι τοσο αναμενομενη. Κατα τη γνωμη μου απιστευτο παιχνιδι-εμπειρια ,darkila ατελειωτη. Αφου το τελειωσετε δειτε στο yt και πως το φτιαξαν ειναι καταπληκτικο. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε να αντικαταστήσουν αυτούς τους άθλιους γρίφους με κάτι άλλο και να δώσουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στη μάχη.Εχει όλα τα φόντα να γίνει ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για καιρό αλλά δε πιστεύω ότι οι γρίφοι που είχε στο πρώτο, είναι για να μπαίνουν ξανά.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...