Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ουτε εμενα παντως με κερδισε και στον δευτερο γριφο το παρατησα και εγω εχω παιξει αρκετα παιχνιδια πολυ περισσοτερα απο τα δακτυλα Μεχρι και το Heavenly Sword εχω τελειωσει,αλλα σε αυτο ψιλο δεν τα καταφερα και κυριολεκτικα σπανια να αφησω ετσι ενα παιχνιδι αν μου τραβαει το ενδιαφερον εξ αρχης.
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε και στον δευτερο γριφο το παρατησα αμαν ρε φουλγκοριε.. και σε ειχα για σκληροπηρινικο 😛
Acmilangr. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ουτε εμενα παντως με κερδισε και στον δευτερο γριφο το παρατησα και εγω εχω παιξει αρκετα παιχνιδια πολυ περισσοτερα απο τα δακτυλα Μεχρι και το Heavenly Sword εχω τελειωσει,αλλα σε αυτο ψιλο δεν τα καταφερα και κυριολεκτικα σπανια να αφησω ετσι ενα παιχνιδι αν μου τραβαει το ενδιαφερον εξ αρχης. Εντάξει, να μην ανησυχώ για τον εαυτό μου Μήπως να το παίξουμε όλο μπας και αλλάξουμε γνώμη;
noFEARgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Προσωπικα ηταν το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας που βγηκε. 5
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, firepc είπε αμαν ρε φουλγκοριε.. και σε ειχα για σκληροπηρινικο 😛 Καλα αν ηθελα το εβγαζα, απλα με ειχε ψιλο κουρασει πριν φτασω στο συγκεκριμενο σημειο
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Για μενα καλο ηταν και αρκετα ξεχωριστο Οταν το τελειωσα δλδ, δεν ματανιωσα τα €15
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr. είπε Εντάξει, να μην ανησυχώ για τον εαυτό μου Μήπως να το παίξουμε όλο μπας και αλλάξουμε γνώμη; Καποια στιγμη ισως να το ξαναπαιξω και μπορει οντως οταν το τελειωσω να μου αλλαξει προς το καλυτερο η αποψη(ουτως ή αλλως δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδι,απλα οτι δεν ηταν του γουστου μου) αλλα σιγουρα την ιδια χρονια ειχα παιχνιδια που τα ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο απο το συγκεκριμενο οπως Cuphead Evil Within 2 Nier Automata Wolfenstein 2 Prey Horizon Zero Dawn Persona 5 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fulgore είπε ουτως ή αλλως δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδι,απλα οτι δεν ηταν του γουστου μου Ακριβώς αυτό που για κάποιο λόγο δεν καταλαβαίνει ο φίλος, είναι ok να μην σου αρέσει αλλα να το χαρακτηρίζεις worst fuckin ever, come on. Btw dude το Horizon και το Persona δεν είναι για pc όπως ξες γιατί έτσι και εγώ χαλαρά το Horizon. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
kgian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Έπαιξα το παιχνίδι σε VR και ήταν απίστευτη εμπειρία. Πραγματικά το ζεις. 1
theostinator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή το εχω τελειωσει εχω να πω πως ειναι ενα πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι που γινεται ακομα καλυτερο αμα το παιξει καποιος με ακουστικα γιατι οι φωνες ειναι γραμμενες με asmr. Πραγματευεται την ψυχωση και σκοπος του ειναι να βαλει τον παιχτη στην θεση ενος ατομου με αυτην την ψυχικη ασθενεια σαν simulation. Απο μηχανισμους gameplay δεν λεει και πολλα και δεν αξιζουν δυσκολιες πανω απο την πιο ευκολη που δινει, χασιμο χρονου πχ ειναι το hard. Ειναι περιππου 7 ωρες (δυο φορες επαιξα και το τερματισα). Η ιστορια ειναι πολυ καλη και οχι τοσο αναμενομενη. Κατα τη γνωμη μου απιστευτο παιχνιδι-εμπειρια ,darkila ατελειωτη. Αφου το τελειωσετε δειτε στο yt και πως το φτιαξαν ειναι καταπληκτικο.
firepc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εγω παντως δεν εχω το στομαχι να το τερματισω 2η φορα. Με ενα playthrough την περνεις τη δοση σου
Tobajara Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον άκουγε Heilung. https://www.youtube.com/watch?v=2wy-W-pYlds
Gorbatsof Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ας ελπίσουμε να αντικαταστήσουν αυτούς τους άθλιους γρίφους με κάτι άλλο και να δώσουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στη μάχη.Εχει όλα τα φόντα να γίνει ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για καιρό αλλά δε πιστεύω ότι οι γρίφοι που είχε στο πρώτο, είναι για να μπαίνουν ξανά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα