Προς το περιεχόμενο

Hellblade: Senua's Sacrifice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα exclusives της MS πλεον ειναι Xbox+PC,οποτε δεν μας χαλαει αυτο. Αν κανουν την επενδυση και δεν χωθουν στην διαδικασια development,τοτε μπορει να πετυχουν και περισσοτερα πραματα απο πριν οι συγκεκριμενοι. Ο χρονος θα δειξει

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και αντιλαμβάνομαι ότι το παιχνίδι άρεσε σε πολλούς, προσωπικά το βρήκα το ίδιο ρηχό με το Ryse. Και μάλιστα το Ryse είχε και πολύ πιο εντυπωσιακό τομέα... 

Ούτε η ατμόσφαιρα του κατάφερε να με κάνει να το ολοκληρώσω.

Χαίρομαι που το studio τα πήγε καλά αλλά ελπίζω σε κάτι πιο ουσιώδες στο μέλλον.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το τελείωσα πρόσφατα και εγώ.

Συμφωνώ πως αρκετοί θα το εγκαταλείψουν γιατί δεν είναι ακριβώς παιχνίδι αλλά ένα "ταξίδι" σε μορφή video game. Προσπεράστε τις μάχες και απλά ζήστε αυτό το ταξίδι.

Η όλη παρουσίαση της Senua και του κόσμου μαζί με τον εκπληκτικό ηχητικό τομέα το καθιστούν μια μοναδική εμπειρία που προσωπικά μου έχει μείνει χαραγμένη. Σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο στο χώρο αφού υπάρχει αρκετός κορεσμός αλλά μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες προσπάθειες. Δίκαια πήρε τα βραβεία πάντως, είναι μια εξαιρετική παραγωγή.

Στη τιμή που παίζει τώρα είναι σίγουρη αγορά κατά τη γνώμη μου.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατάφερα επιτέλους να το προχωρήσω αρκετά. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο από ψυχασθενείς, παίζω και νομίζω ότι θα αρχίσω να ακούω και 'γω φωνές σιγά σιγά, λολ :D

Το παιχνίδι είναι walking simulator με λίγο combat, κάποιους γρίφους και πολλές φωνές να σε τρελάνουν και σένα. Σίγουρα έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στον ήχο, ωστόσο εμένα δεν με έχει ενθουσιάσει συνολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τέλειωσα.

Θα αναγνωρίσω ότι είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά αρκετά μικρό σε διάρκεια και δυστυχώς σε πολλά σημεία βγάζει low-budget-ίλα.

Στα θετικά, τα animations του χαρακτήρα, το πως παρουσιάζουν την ψύχωση μέσα απ' τον χαρακτήρα και ο ήχος. Μου άρεσε το τραγούδι στα credits.

Στα αρνητικά, η πολύ μικρή ποικιλία εχθρών, τα γραφικά στο περιβάλλον που είναι επιπέδου PS3, η μικρή διάρκεια του παιχνιδιού και οι πολύ εύκολοι γρίφοι από ένα σημείο και μετά(Αφού καταλάβεις τι και πως δηλαδή).

Δεν μου άρεσε επίσης που είναι τόσο αργό, καταντάει walking simulator όπως έχω πει και παλιότερα.

Επίσης, στο τέλος η ''ατέλειωτη'' μάχη μπήκε επίτηδες για να μην ξενερώσεις με την ανύπαρκτη δράση του παιχνιδιού.

Ευτυχώς τους αγόρασε η M$ μπας και δούμε τίτλο με high-production values.

5/10

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε

Ε καλά. Γούστα είναι. Με το ζόρι; 

Όχι φυσικά προς θεού αλλα το " Τοσο βαρετό και χωρίς ουσία παιχνίδι δεν έχω ξανά παίξει" το βρίσκω άκρως υπερβολικό εκτος άμα τα games που έχεις παίξει μετριούνται στα δάχτυλα ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι φυσικά προς θεού αλλα το " Τοσο βαρετό και χωρίς ουσία παιχνίδι δεν έχω ξανά παίξει" το βρίσκω άκρως υπερβολικό εκτος άμα τα games που έχεις παίξει μετριούνται στα δάχτυλα ;)

Μπορώ να σου πω πως είμαι από αυτούς που γενικώς δεν γκρινιάζουν εύκολα ακόμα και σε μέτριους τίτλους. Αλλά το συγκεκριμένο με κούρασε όλο αυτό το περπάτημα και αυτό το είδος γρίφου που έχει. Τουλάχιστον μέχρι εκεί που το έπαιξα. Προφανώς και είναι καλό παιχνίδι αφού αρέσει σε πολλούς όμως αν προσέξεις υπάρχουν και πολλοί που δεν τους αρέσει (άλλο άκρο). Για αυτό όπως είπα γούστα είναι. 

Και δεν νομιζω να είναι μετρημένα τα δάχτυλα αυτά που έχω παίξει...τωρα να κάνω λίστα νομίζω είναι άσκοπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...