Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το τερμάτισα κι εγώ πριν λίγο καιρό. Είχε όντως permadeath? Σε κάποια φάση πρέπει να έχασα 10 φορές σερί στο ίδιο σημείο, η μαυρίλα είχε φτάσει λαιμό ψηλά, αλλά δεν ψοφησα εντελώς, χαχα. Η 780Ti 1200Mhz που είχα τότε σε 1080p highest έπαιζε με 60ρια σχεδόν συνέχεια πάντως. Γενικά απο γραφικά δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά ήταν καλά. Ούτε μου φάνηκε και να σέρνεται.
Alastor192 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Οχι δεν ειχε perma death. Ηταν μπλοφα για να σε αγχωσει περισσοτερο και καλα καναν. Εδω ηδη καποιοι τους κραξαν γιατι νομιζαν πως ειχε,φαντασου να ειχε οντως 1
sotirisl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ο επόμενος που θα βγει κ θα πει οτι δεν του άρεσε το σύστημα μάχης στο Hellblade, ας πάει να κάνει από τώρα pre-order το επόμενο AC, το να εκείνο το Action/RPG Open World με πολύ πιου-πιου κ κλικι κλικι grinding. Δεν παίζεις Hellblade για την μάχη. Για τί παίζεις Hellblade? Υ.Γ. AC έπαιξα τα τρια πρώτα και μετά τα σταμάτησα γιατί κατέντησαν μονότονα. Απλά μου φαίνεται ότι η μάχη είναι ανούσια στο Hellblade... Απλά μου φαίνεται τρελό button mashing... Ας πούμε ένα παιχνίδι που ευχαριστιέμαι είναι το Cuphead.
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αρκετά μου φαίνεται μέχρι στιγμής. Πρέπει να είμαι στα μέσα, προς το τέλος. Άριστο Voice Acting και Facial Expressions. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ. Ναι η γ******η η UltraWide είναι φοβερή όταν υπάρχει υποστήριξη. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να μην βρω και αν δεν βρω παίζω στην TV. Ειδικά στο League of Legends βοηθάει πολύ που βλέπεις παραπάνω χάρτη.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ριξτε την τιμη στο παιχνιδι ρε γμτ να το παρουμε και οι υπολοιποι.Ειναι δυνατον στο ps4 με τις τωρα εκπτωσεις να ειναι φθηνοτερο απο οτι στις εκπτωσεις του steam?
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 26€. Τα έχει τα λεφτάκια του δυστυχώς... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-hellblade-senuas-sacrifice-cd-key-compare-prices/
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Heatspreader είπε 26€. Τα έχει τα λεφτάκια του δυστυχώς... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-hellblade-senuas-sacrifice-cd-key-compare-prices/ Οπως βλεπεις απο διαθεσιμοτητα γενικα δεν κυκλοφορει σε κλειδαδικα αλλιως θα ειχε πεσει η τιμη του προ πολλου οπως σε αλλα παιχνιδια. Και να σου πω την αληθεια δεν εχω τοσο θεμα να δωσω και 30ευρω για να το παρω αλλα οταν με 30ευρω περιπου αγορασα τελη Οκτωβριου evil within 2 και Wolfenstein 2,ε οσο να ναι ειναι κριμα 30ευρω για 6ωρες παιχνιδιου.
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Θεωρώ κρίμα το συγκεκριμένο να το αγοράσει κάποιος από κλειδάδικο (αν και δεν υπάρχει η δυνατότητα). Οι δημιουργοί αξίζουν τα χρήματα μας και με το παραπάνω. Είχα να δω τέτοια τιμιότητα από την κυκλοφορία του Witcher 3 από την CD Project.
spanian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 αν ήταν 15-20 ώρες θα άξιζε τα 30 ευρώ (για pc game). για 6 ώρες κοντά στα 16 ευρώ έπρεπε να κάνει εξαρχής.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Θεωρώ κρίμα το συγκεκριμένο να το αγοράσει κάποιος από κλειδάδικο (αν και δεν υπάρχει η δυνατότητα). Κριμα ειναι που αρκετοι το εχουν ριξει στα τσαμπε παιχνιδια απο τον θειο και δεν αγοραζουν σχεδον τιποτα, οχι αν καποιος ψαξει να βρει το παιχνιδι φθηνοτερα(ειδικα οταν σε αλλη πλατφορμα πωλειται φθηνοτερα κιολας). Πολλοι ειναι οι δημιουργοι που τα αξιζουν τα χρηματα τους στο μεγιστο(ακομα και του προσφατου Okami),δεν ειναι να μας πιανουν τωρα ευαισθησιες με το Hellblade.... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Κριμα ειναι που αρκετοι το εχουν ριξει στα τσαμπε παιχνιδια απο τον θειο και δεν αγοραζουν σχεδον τιποτα, οχι αν καποιος ψαξει να βρει το παιχνιδι φθηνοτερα(ειδικα οταν σε αλλη πλατφορμα πωλειται φθηνοτερα κιολας). Πολλοι ειναι οι δημιουργοι που τα αξιζουν τα χρηματα τους στο μεγιστο(ακομα και του προσφατου Okami),δεν ειναι να μας πιανουν τωρα ευαισθησιες με το Hellblade.... Το είπα βέβαια για συγκεκριμένους λόγους. Ο δημιουργός του παιχνιδιού αποφάσισε να φτιάξει ένα παιχνίδι που δεν απευθύνεται σε όλους, πήρε πολλά ρίσκα θίγοντας ένα θέμα που δεν ήξερε πως θα δεχτεί από τον κόσμο επειδή δεν συναντάται συχνά και έκαναν μέχρι και δωρεά σε σχετικό ίδρυμα. Από το να δίνουμε τα χρήματα μας σε εταιρίες που δίνουν συνέχεια έτοιμες "συνταγές", loot boxes και ένα κάρο DLCs σίγουρα καλύτερα εδώ
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλα το εν λογω στουντιο δεν ειναι τοσο αθωο οσο το δειχνεις. Απλα βγαλανε το προηγουμενο παιχνιδι με dlc και εφαγαν κραξιμο γιαυτο και σε αυτο δεν εβγαλαν dlc και season pass. http://store.steampowered.com/app/220440/DmC_Devil_May_Cry/ Κοιτα εδω κατι ωραια costume packs και weapon bundle με κανονικα χρηματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα