Προς το περιεχόμενο

Hellblade: Senua's Sacrifice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι από τα παιχνίδια που ανυπομονώ να πιάσω και θα αγοράσω σίγουρα αλλά μόλις πέσει κάτω από 20€.

και παλι πολλα ειναι για digital

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι από τα παιχνίδια που ανυπομονώ να πιάσω και θα αγοράσω σίγουρα αλλά μόλις πέσει κάτω από 20€.

Κακός imho αξίζει full AAA price και όχι τα μισά που κάνει, αλλα οι καιροί είναι δύσκολοι οποτε σε καταλαβαίνω :)

• Like 2
Δημοσ.

αλλα οι καιροί είναι δύσκολοι

Αστα να πανε πολυ δυσκολοι οι καιροι ...

κατσε να παω μια βολτα  απο τα θεματα των επεξεργαστων,καρτων γραφικων και κινητων να δω τους....δυσκολους καιρους.

Δημοσ.

Και να μην σου άρεσε σίγουρα δεν μπορείς να το πεις κακό, οποτε σαν συνειδητοποιημένος gamer άμα θες να συνεχίσει το indie AAA που ξεκίνησαν το αγοράζεις imho. ;)

Αν θυμάμαι καλά δεν έσκασες full price για την παιχνιδάρα το Witcher 3 και μου λες για το Hellblade ; Αν το Hellblade αξίζει full AAA price(Δηλαδή 60 ευρώ), το Witcher 3 με τα DLC αξίζει κάνα μωβ ;

Δημοσ.

Πάντως στο Holiday Sale δεν το κόβω να πηγαίνει χαμηλότερα από 22.5€, όσο δηλαδή έκανε και στο Autumn sale.

Επίσης, απίστευτη κομματάρα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά δεν έσκασες full price για την παιχνιδάρα το Witcher 3 και μου λες για το Hellblade ; Αν το Hellblade αξίζει full AAA price(Δηλαδή 60 ευρώ), το Witcher 3 με τα DLC αξίζει κάνα μωβ ;

Anyways σου εξήγησα ότι δεν είναι μονο το game ο λόγος. Όλα τα Witcher τα έχω retail full price, εκτος του πρώτου που το ανακάλυψα μετά release και το 3 το έχω και από gog ;)

Αστα να πανε πολυ δυσκολοι οι καιροι ...

κατσε να παω μια βολτα  απο τα θεματα των επεξεργαστων,καρτων γραφικων και κινητων να δω τους....δυσκολους καιρους.

Δεν έχω ιδέα dude αλλα το σίγουρο είναι ότι δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι ;)

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα dude αλλα το σίγουρο είναι ότι δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι ;)

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ορισμενοι απο το forum(αλλα και γενικα φυσικα) δεν αγοραζαν παιχνιδια ουτε προ κρισης,αρα προφανως ουτε τωρα που υπαρχει και το πατημα της κρισης και των δυσκολιων,και δεν φταινε τα 22ευρω του Hellblade. Εχω πετυχει περιπτωσεις ατομων οι οποιοι οντως τα φερνουν πραγματικα δυσκολα βολτα οικονομικα,δεν καθονται να ασχολουνται με τι καινουργιο παιχνιδι βγαινει στην αγορα και τι πωλησεις κανει(το πιο πιθανο ειναι να το παρατανε το gaming ή αντε να παιζουν κανενα pro/fifa).Εχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθουν οπως πως θα βγει ο μηνας απο πλευρας εξοδων. To gaming ποτε δεν ηταν φθηνο hobby.

Υποδειξεις για το ποια παιχνιδια (πρεπει)να αγορασει ο καθενας ή να κανει/μην κανει pre order(ειδικα απο την στιγμη που οι περισσοτεροι την βγαζουν με τσαμπε παιχνιδια απο τον θειο εδω και χρονια) δεν βοηθανε σε κατι.

Αυτα περι συνειδητοποιημενων gamer αν αγορασουν το Hellblade(και το καθε Hellblade) ειναι για γελια.Οποιος το γουσταρει το παιχνιδι το αγοραζει,και σε οτι τιμη κρινει αυτος.Οτι δηλαδη ισχυει για οποιοδηποτε παιχνιδι στο pc.

Τα πραγματικα καλα παιχνιδια αποκτουν ουτως ή αλλως αναγνωριση και πιανουν ευκολα τις πωλησεις που θελουν. Το ειδαμε και με το divinity και με το Cuphead αλλα και με το hellblade http://www.pcgamer.com/hellblade-sales-better-than-expected-will-break-even-months-ahead-of-schedule/

• Like 1
Δημοσ.

Για ακόμα μια φορα ξανά λέω ότι δεν μιλάω μονο για το game αλλα για την πολιτική τους και για αυτό που ξεκίνησαν, εκεί πήγαινε το περί συνειδητοποίησης, τώρα άμα αυτό εσύ το βρίσκεις για γέλια well fair enough. Στην τελική άμα θες να γίνει και από άλλους το αγοράζεις, that simple. Άμα δεν στηρίξουμε τις non greedy consumer friendly πολιτικές τότε τι?! Μετοχές στην EA?! :P I rest my case, με αυτά και αυτά νομίζω ένα δεύτερο playthrough χωράει γιατί την πρώτη φορα προς το τέλος κατάλαβα τι παίζει με το combat και τα combos. :) +new headset :)

Δημοσ.

Άμα δεν στηρίξουμε τις non greedy consumer friendly πολιτικές τότε τι?!

Δεν ειναι μονο το Hellblade που αξιζει για αγορα αγαπητε.Και το cuphead ειναι διαμαντακι αλλα ουτε θεμα στο forum δεν εχει ανοιχτει για αυτο.

Και αλλα πολλα παιχνιδια και απο αλλες εταιρειες που δεν ειναι indie αξιζουν για αγορα,δεν στηριζουμε μονο οποια εταιρεια/παιχνιδι μας συμφερει λογω consumer friendly πολιτικων.

Γιατι εγω αλλα θυμαμαι να εγιναν στα προηγουμενα παιχνιδια της Ninja Theory οπως στο dmc(πολλα παρατραγουδα αυτο το παιχνιδι)αλλα και στο προηγουμενο μετριο heavenly sword......

Ευτυχως οι Indie(και οχι μονο)εταιρειες δεν περιμενουν απο ατομα στο insomnia(ή γενικα στην ΕΛλαδα)για να κανουν πωλησεις,που σε μας ακομα και κοσμος με ακριβο pc hardware δεν αγοραζει.Ουτε το ατομο που ανοιξε το θεμα δεν το αγορασε το παιχνιδι....

Και μην ακουσω τα περι χαμηλων μισθων γιατι αρκετοι ουτε παιχνιδια που τα βρισκεις με 3-5ευρω στα κλειδαδικα/εκπτωσεις δεν αγοραζουν.

Εγω το παιχνιδι θα το αγορασω γιατι μαρεσει ουτως ή αλλως αλλα μολις πεσει κατω απο 20ευρω η τιμη του,μιας και ηδη εχω αρκετα παιχνιδια στο standby για να παιξω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα λες και αναφέρεις άψογα indie games αλλα κανένα δεν έχει τα production values του Hellblade hence "indie AAA". Για το Divinity τα καλύτερα γράφω, τώρα για Cuphead is not my cup of tea αλλα γνωρίζω είναι παρα πολύ καλο. Όσο για τα προηγούμενα games της NT προσωπικά τα διασκέδασα παρα πολύ. Από εκεί και πέρα το ποτε και ποσο θα το αγοράσεις ή θα κανεις backing κάποιο game είναι τελείως δικό σου θέμα, την άποψη μου είπα παραπάνω στον φίλο και τι θεωρώ καλύτερο για both dev & consumer ;)

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ το αγόρασα χθες το βράδυ το παιχνίδι και έπαιξα κανά δύωρο... μέχρι στιγμής μου έχει φανεί εξαιρετικά αδιαφορο και δεν μου άρεσε καθόλου.... η μάχη είναι πολύ βαρετή και κόλησα και στο σημείο που δεν ανοίγει η fire gate (γνωστό bug). Για εμένα δεν αξίζει τα 22 ευρώ που ζητάνε και σκέφτομαι μήπως ζητήσω refund από το steam....

Δημοσ.

Ο επόμενος που θα βγει κ θα πει οτι δεν του άρεσε το σύστημα μάχης στο Hellblade, ας πάει να κάνει από τώρα pre-order το επόμενο AC, το να εκείνο το Action/RPG Open World με πολύ πιου-πιου κ κλικι κλικι grinding.

Δεν παίζεις Hellblade για την μάχη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...