Προς το περιεχόμενο

Hellblade: Senua's Sacrifice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεγαν ότι θες ''Beast PC'' για 4K/60FPS και περίμενα να δω δυνατά visuals, αλλά καμία σχέση. Απλά ανούσιο hype για 2010 textures.

Αμφιβάλλω να υπήρχε hype για τα textures dude :D Εμενα μονο το popping με ενόχλησε λίγο όταν τρέχεις. Overall από τα καλύτερα linear story driven games που έχω παίξει, άμα δεν είχε fem char ίσως στο top 5 μου. :)

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πλακα κανεις - *** τα rune angle puzzles για να τρεχεις γυρο-γυρο ολοι δε σου χαλανε το immersion ; :P

Γιατι εμενα εχουν αρχισει να μου σπανε τα νευρα και σκεφτομαι οτι στο jimquisition επαθε το ιδιο και στο τελος το συχτιρισε

Δημοσ.

Αν και τα puzzles του παιχνιδιού είναι πολύ κουραστικά (για να είμαι ειλικρινής βέβαια πότε δεν μου άρεσαν τα puzzles γενικά) το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό. Ο οπτικοακουστικός τόμεας είναι σε άλλο επίπεδο και μαζί με την καλή του ιστορία προσφέρουν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Μιας και δεν παίζω σχεδόν καθόλου παιχνίδια πια, αυτό το παιχνίδι με έβαλε πάλι στο τρυπάκι να ψαχτώ και να παίξω κανά παιχνίδι όπως παλιά. Πραγματικά για κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε gamers γιατί αναγάγουν το gaming σε κάτι πολύ παραπάνω από το ας παίξω ένα παιχνίδι να περάσει η ώρα. Δεν είναι τέλειο σίγουρα αλλά τι να πω καιρό είχα να χαρώ τόσο ένα single player παιχνίδι. 

Δημοσ.

Με το που είδα το θέμα του και τα πρώτα trailer και με το που διάβασα τα πρώτα review κυρίως από χρήστες απλά το αγόρασα.

Σκανδιναβική μυθολογία σε ένα action rpg

Μήπως έχουμε να κάνουμε με ένα κρυφό διαμάντι που όπως και το witcher 1 ήρθε από το πουθενά?

Δείτε το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=z3EC7Xrl7eE

και εδω το store page του στο steam

http://store.steampowered.com/app/414340/Hellblade_Senuas_Sacrifice/

https://www.youtube.com/watch?v=fBJ0ifVtK5c

απλά περιμένω το ρεπο να το λιώσω :D

Δημοσ.

Στα κατά για μένα είναι το επαναλαμβανόμενο gameplay, οι "γρίφοι" και η ποικιλία εχθρών. 

Θετικά η ιστορία, η ατμόσφαιρα και φυσικά ο φοβερός ήχος.

Από γραφικά πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω το hype. Το facial animation είναι όντως ίσως το καλύτερο που έχω δει. Φωτισμοί και shading είναι στα σημερινά στάνταρ.

Από κει και πέρα όμως αρκετές υφές είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης και χαλάνε το σύνολο. Ειδικά όταν μπαίνεις σε κάτι ξύλινα σπίτια, νομίζεις ότι παίζεις τίτλο 5ετίας και βάλε. Επίσης η γεωμετρία δεν εντυπωσιάζει για ένα τόσο "κλειστό" παιχνίδι. 

Εάν ρίξετε το post processing στο Low και φύγουν blur, CA, noise, κλπ, θα δείτε ότι η πραγματική ποιότητα των γραφικών χάνει αρκετά. Τα φίλτρα είναι που το κάνουν να φαίνεται εντυπωσιακό και λίγο cinematic. Γενικά οι τίτλοι με UE4 κάνουν βαριά χρήση αυτών των φίλτρων για να ξεγελάσουν λίγο το μάτι.

Κάποιοι νομίζω πιο πίσω σύγκριναν τον τεχνικό τομέα με Horizon Zero Dawn...! Πραγματικά καμία επαφή και απορώ από που βγήκε αυτή η σύγκριση. Επειδή και τα δύο έχουν female cast?  :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Horizon δεν έχει καμία επαφή οπτικά με το Hellblade, το ένα έχει visuals άντε γεια και το άλλο υφές του 2010 με χαζό hype του τάχα θες ''Beast PC'' για 4K/60FPS επειδή δεν έχει καλό optimization το παιχνίδι..Και αν δεν ρίξεις το post processing στο medium, βλέπεις μια βαζελίνη στην εικόνα που το κάνει ακόμα πιο απαίσιο. Η UE4 είναι ικανή για πολύ δυνατά visuals(Βλέπε GoW 4), δυστυχώς δεν την εκμεταλλεύονται σωστά. Τώρα ο TDI δεν μπορεί να καταλάβει την γκρίνια μας, λογικό βέβαια γιατί και ΄γω αν ήμουν με GTX960 δεν θα γκρίνιαζα(No offence αλλά έτσι είναι)  :P

• Like 2
Δημοσ.

Το χω σεταρει να  το τρεχω στο μινι fx6300 / 7870  8 gb ram κατω απο τα minimum req , :P δεν θα γκρίνιαζα που το χω σε low so far.

Δημοσ.

Τώρα ο TDI δεν μπορεί να καταλάβει την γκρίνια μας, λογικό βέβαια γιατί και ΄γω αν ήμουν με GTX960 δεν θα γκρίνιαζα(No offence αλλά έτσι είναι)  :P

No offence for sure bud, αλλα και 2080titan quad SLI να είχα πάλι δεν θα ένοιαζε αλλα προφανώς και για αυτό δεν είχα ποτε και μάλλον δεν θα έχω :D Like i said διαφορετικές προτεραιότητες απλά είναι κρίμα imho όταν το game έχει τόσο καλο storytelling/storyline να χαλιέσαι για τα graphs, but i get it ;) Προσωπικά απόλαυσα όλα τα games της NT ακόμα και το DMC το βρήκα πολύ καλο οποτε δεν χρειαζόταν και πολύ να like το game. :)

• Like 2
Δημοσ.

Έχει ειπωθεί το game είναι 6-10 ώρες ανάλογος τον player. Για τα λεφτά και την ποιότητα του αξίζει και με το παραπάνω imo. Επίσης αγοράζοντας το game στηρίζεις devs χωρίς greedy publishers με anti-gamer policies που force shitty deadlines, DLC/preorder bollox, micros, etc. For future reference: https://howlongtobeat.com/

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...